Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wczoraj mnie na noc piersi tak zaczęły boleč mocno ze masakra i dzis rano cZuje to samo ze się schylać nie mogę ,czy wy tez takie obolałe cyce macie czy juz przeszło wam
nie mowie o brodawkach tak zaciemniały na brozowo tez .normalnie cyce jak donice boje się ze bedą ogromne i dokuczliwe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:03
-
Krysti wrote:Dziewczyny wczoraj mnie na noc piersi tak zaczęły boleč mocno ze masakra i dzis rano cZuje to samo ze się schylać nie mogę ,czy wy tez takie obolałe cyce macie czy juz przeszło wam
nie mowie o brodawkach tak zaciemniały na brozowo tez .normalnie cyce jak donice boje się ze bedą ogromne i dokuczliwe .
Mnie piersi juz nie bola jedynie brodawki wlasnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie piersi jako takie w ogóle nie bolą. Co innego brodawki, najgorzej było w 5-7 tyg, normalnie tragedia była z nimi. Teraz czasem się odzywają, szczególnie wieczorami.
No dałam radę oddać krew. Nastałam się w kolejceNiby mogłam wyciągnąć kartę ciąży i wejść bez kolejki ale ja jakoś tak nie potrafię się wcinać
Muszę się tego nauczyć bo na czczo to stanie prawie omdleniem przypłaciłam. Większych cyrków nie było, kuli mnie tylko trzy razy więc nie narzekam
Ja mam przeczucie na chłopaka ale może to faktycznie myślenie życzeniowe. Generalnie i mi i mężowi jest obojętne co będzie ale wiem, że on nie może się doczekać kupowania zabawek dla chłopców więc dla niego bym chciała żeby był chłopaczek. Ale weźmiemy co dają -
Eweliśka wrote:Widziałam wczoraj piękny wózek
http://3kiwi.pl/product-pol-36546-STOKKE-R-CRUSI-R-WOZEK-GLEBOKI-BLACK-MELANGE.html
na żywo fajniejszy niż na zdjęciach
no ale ze spacerówką aż 5 tys. jeszcze na głowę nie upadlam więc pozostaje tylko ogladanie
Faktycznie wózek piękny ale powiem Ci, że jeśli podoba Ci się ten wózek ze względu na wygląd to ten będzie naprawdę łudząco podobny a cena przystępna i opinie dobre:
http://www.sklepikdzieciecy.pl/bebetto-luca-wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-p-2064.html
Zobacz sobie zdjęcie w opisie na którym babeczka na ławeczce siedzi to masz tam wózeczek nawet w tych samych kolorach. Koła tylko inaczej wyglądają. A możesz sobie dobrać nie tylko kolor budki ale i kolor stelaża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:43
-
Mój numer jeden jak narazie to mutsy evo nomad szary z czarnym stelażem i pompowanymi kołami:) ale ten rzeczywiście też fajowy. Pewnie będziemy zmieniac zdanie do kwietnia jeszcze kilka razy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:51
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
ja już po pobudce jak zwykle 7. Śniadanie dla rodzinki, zawiozłam młodszą do szkoły, starsza wylatuje sama i jeździ metrem do liceum. Dzisiaj mam na 10.45 do pracy więc sobie poleguję przed tv i jakoś mi się zebrać nie chceniestety dzisiaj mam radę pedagogiczną więc posiedzę w szkole do wczesnego wieczora pewnie
Ale za to wieczorem może dam radę się jeszcze zebrać i pójdziemy z K do kina na Służby specjalnea następnym tyg chcemy na film Bogowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 08:56
-
nick nieaktualny
-
Ja używam masła do pielęgnacji brzucha na noc właśnie Palmersa, jest trochę tłusty i kiepsko się wchłania, rano przed praca smaruję mustelą jest rewelacyjna bo bez zapachu i szybko wysycha,
natomiast jakie będą efekty i czy udało się zapobiec rozstępom okaże się,Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Wlasnie widzialam reklame Balsamu Palmer's. Uzywa ktoras tego? Mysle nad zakupem
Ja już mam zakupiony i czeka aż w końcu zmęczę balsam z Bieledny. Na razie smarowałam nim się raz z ciekawości i muszę powiedzieć, że na drugi dzień rano (smaruję się zawsze wieczorem po prysznicu) skóra nadal była wyraźnie nawilżona i pokryta taką warstewką ochronną. Ale nie jakimś tłustym filmem tylko tak przyjemnie. No dla mnie za ten jeden raz to nie mogę się doczekać dłuższego stosowaniaRudzia lubi tę wiadomość
-
bryyyy:D
ale fajnie się was czyta
rozmawiałyście o brzuszkach, o tym że czujecie się źle itp.
a ja wam powiem że czuję się wspaniale!! mimo większych piersi(teraz E) jeszcze talię jakąś mam, nogi szczuplejsze jak zauważyła moja siostra i buzia śliczna mimo ze zajadam sie i słodkim i słonym:)
czuję się wyjątkowo, dumnie i w ogóle z każdego wystającego kawałka mojego brzucha:) nie jak słoń ale jak wyjątkowa kobieta w ciąży i mam nadzieje że zostanie mi tak do końca:D
co do bólu piersi to mnie brodawki pieką i czasem swędzą piersi a jak siępodrapię to mi aż krwinki pękają. mój się ostatnio pyta co ja sobie zrobiłam a ja mam całą podkrwioną pierś pod spodem od drapania, a nie drapałam się mocno, no ale już zeszło.
co do płci to większość się na dziewuszki nastawia a pewnie bedzie wiecej chlopców:D
nie wiem, ja cały czas myślę że to chłopak ale nie nastawiam się bo tak jak mówiłam, przy córce mój instynkt mnie zawiódł
ja własnie koło końca roku już chciałabym mieć wszystkie grubsze rzeczy:D wózek, fotelik, mebelki:) mebelki może wcześniej bo w listopadzie jadę do kuzynki i być może od razu mi pożyczy:)
wczoraj zapaliliśmy tego grila, ale wiało i zjedliśmy w domu, brzuch mnie bolał okresowo ale dziś już jest ok:)
na 17.15 lecę do fryzjera i kompletnie nie wiem co chcę
aha i dziś poraz kolejny czuję się mega szczęśliwa, dumna i w ogóle to że jestem w ciąży mnie strasznie podnosi na duchu:)
zaraz dopisuję na pierwszą stronę ANKA1504 z terminem na 7 kwietnia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:14
Eweliśka, KasiaKwiatek, adk_1989, Amy lubią tę wiadomość