Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja tez czuje ze dziewczynka bedzie od samego początku :)trądzik mi wyskakuje marnie wyglądam na buzi
córa mi urodę zabiera haha
Ja mam tak samoplus te wymioty
ale ja czuje ze bedzie syn.. nie wiem czemu
Krysti lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:No to zobaczymy jak te przesądy mają się do rzeczywistości
Bo w końcu jakie jest prawdopodobieństwo, że mój ukochany zmajstrowal czwartego synaPoza tym jestem brzydka jak noc i jem owoce i słodkości co godzinę
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja tez czuje ze dziewczynka bedzie od samego początku :)trądzik mi wyskakuje marnie wyglądam na buzi
córa mi urodę zabiera haha
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Bo w końcu jakie jest prawdopodobieństwo, że mój ukochany zmajstrowal czwartego syna
Poza tym jestem brzydka jak noc i jem owoce i słodkości co godzinę
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej nie patrzcie na wygląd ja z córcia wypryszczona byłam także wygląd chyba niewiele daje moja siostra tak samo się czuła i ma syna i córkę więc zostaje się uzbroić w cierpliwość i czekać
Krysti, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hej nie patrzcie na wygląd ja z córcia wypryszczona byłam także wygląd chyba niewiele daje moja siostra tak samo się czuła i ma syna i córkę więc zostaje się uzbroić w cierpliwość i czekać
Masz rację ale miło tak pozgadywac
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:No dokladnie iwonka ma racje! I to co sie jada slodnie czy slone to tez malo ma wspolnego z plcia
ale fajnie sobie powkrecac
co na obiad mialyscie ja wczoraj bigos zrobilam i mam na 3 dni;)w tym okresie mogę posciel wykrochmalic sobie i przeprasować bo po remocie kurzu pelno i trza bylo odswierzać wszystko ,nawet szafa byla zamknieta to i tak się nakurzylo w srodku ,takze pranko na bierząco .
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Pewnie najwazniejsze by zdrowa dzidzia byla
co na obiad mialyscie ja wczoraj bigos zrobilam i mam na 3 dni;)w tym okresie mogę posciel wykrochmalic sobie i przeprasować bo po remocie kurzu pelno i trza bylo odswierzać wszystko ,nawet szafa byla zamknieta to i tak się nakurzylo w srodku ,takze pranko na bierząco .
Ja od tygodnia jem bigosmam parcie na niego hehe
a ja na obiad mialam salatke taka mega zdrowa warzywna
w koncu zaczynam jesc warzywa
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja od tygodnia jem bigos
mam parcie na niego hehe
a ja na obiad mialam salatke taka mega zdrowa warzywna
w koncu zaczynam jesc warzywa
Krysti lubi tę wiadomość