Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HEj słoneczka
Czytam , że czujecie się jak słoniątka a nie przybrałyscie zbytnio na wadze? Pewnie dlatego , że teraz nabieracie troche wody w sobie. JA mam 3-4 kg na plusie , zaczynałam z lekką nadwagą. Same widziałyście jaki mam brzuch i powiem Wam , że to jest ten czas kiedy mogę cieszyć się , że wystaje mi brzusioPamiętam jak przed ciążą najadłam się strasznie i poszłam na zakupy. Facet na straganie moje zakupy teściowej dał bo ,,stwierdził , że przecież widać ze nie mogę dźwigać" Wyobraźcie sobie jaka byłam wściekła i jak mi było cholernie przykro.W styczniu moja waga była w normie ale leki które brałam powodowały wzrost wagi. Teraz staram się nie tyć za bardzo, idzie to z mizernym skutkiem bo mam raczej predyspozycje do tycia.
Misia , Kluska sama bym poszła na te warsztaty ale nie wiem czy będzie chciało mi się jechać do Łodzi , bo musiałabym zostać u rodziców a nie bardzo mi się chce:D
Opowiecie mi co tam ciekawego się dowiedziałyście. -
nick nieaktualnyJa po kontroli, szyjka juz tylko na dole troszkę szersza,ale to nic od góry pozamykana,wydluzyla się do 4 cm
nadal duphaston i nospa i zwolnienie do końca ciazy...także mogę wychodzić za mąż
Lali, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Krysti
ja tak właściwie to nie wiem jaki mam dokładnie termin. Cykle miałam od 30 do nawet 45 dni... Termin wyłączony na podstawie pierwszego usg. Chociaż prenatalne wykazało 3 dni do przodu. Z synkiem miałam to samo i w gruncie rzeczy urodziłam prawie trzy tygodnie po terminie
co usg to inaczej .I bądz tu mądrym zgupialam
a tak wogóle witaj w gronie Kwietniówek
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-