Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Witam wszystkie Mamusie
Od jakiegoś czasu Was czytam i dziś chcę się przywitać i napisać coś o sobie
Jestem mamą trzylatka. Mam 25 lat i jestem w 15 tyg ciąży (jak ten czas leci...) Mam już za sobą poronienie cztery lata temu. Bardzo szybko zaszlam w ciążę i urodziłam zdrowego synka. Wraz z moim partnerem (12 lat starszy) planowaliśmy drugie maleństwo ale za ok.2 lata... Powiem Wam, że gdy dowiedziałam sie o ciąży to się Poplakalam... Teraz jestem bardzo szczęśliwa i juz nie możemy się doczekać naszego drugiego maleństwajestem po badaniach prenatalnych - wszystko w najlepszym porządku. Wszystkie przykre dolegliwości powoli mijają i mogę się cieszyć w pełni tym cudownym stanem. Termin na 07.04
Pozdrawiam)pozdrawiam
-
Angela89 wrote:Dziewczyny nie jesteście same:/ Ja od czasów liceum nigdy do małych nie należałam. Teraz gdy więcej czasu w domu jestem czuje się jak wielkolud. Ale to jest mniejszy pikuś bo siebie lubiłam ale jak patrze na twarz to widzę siebie jakbym była nastolatka, ba nawet za małolata nie miałam tyle wyprysków;( Kaszkę mam na czole na piersiach wypryski. I jeszcze włosy to chyba bym musiała 2 razy dziennie myć
Mnie też wysypuje na twarzy głównie czoło i linia żuchwy. Piersi i plecy .. takie małe krostki albo wielkie syfy
A włosy mogłabym myć 3 razy dziennie i to by też nie pomogło -
nick nieaktualny
-
Amy no własnie tak chciałam ale uznałam, że skoro i tak jestem na L4 i prawie przez cały tydzień z domu nie wychodzę to jeszcze poczekam do końca października jak już brzuszek będzie nieco większy, przymierzę i zdecyduję
dzięki
Amy lubi tę wiadomość
-
Krysti
ja tak właściwie to nie wiem jaki mam dokładnie termin. Cykle miałam od 30 do nawet 45 dni... Termin wyłączony na podstawie pierwszego usg. Chociaż prenatalne wykazało 3 dni do przodu. Z synkiem miałam to samo i w gruncie rzeczy urodziłam prawie trzy tygodnie po terminie
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mogę tak kupować na allegro, bo jestem na tyle szczupła, że większość rzeczy jest na mnie za duża ... kupiłam jedne spodnie ciązowe, czarne sztruksy, za marne 30zł już z przesyłką
jak nówki. W pupie dobre ale nogawki straaaasznie szerokie. Muszę iść do krawcowej spytać czy sa się je zwęzić po całości. Na zimę jak znalazł takie sztruksy, bo ja zmarzluch jestem straszny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:a ja sobie kupiłam 2 sukienki happymum, normalnie strasznie drogie są i szkoda wydawać na 3/4 miesiące tyle kasy, ale znalazłam na allegro i za pół ceny wylicytowałam, używane ale obie doszły i jak nówki są
)
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
Witam nowe Mamusie:) NY piekne zdjecia, gratulacje:)
Ja przytylam w pierwszej ciazy 25 kg:D najwiecej w ostatnim miesiacu ale to pewnie wina zatrzymywania sie wody, bylam mega gruba, rodzilam w kwietniu a w lato juz wazylam tyle samo co przed ciaza, ale przyznam sie, ze sporo cwiczylam.
Moja znajoma wczoraj urodzila ale malenstwo trafilo od razu do bydgoszczy do szpitala bo ma problemy z oddychaniem:(
NY lubi tę wiadomość