Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dopiszecie mnie do listy? mam chyba w pracy jakaś blokadę na niektóre strony:(
To mój 1 dzidziuś 1 ciąża i udało się szybciej niż sądziłam, mam wrażenie że za pierwszym razem:P
Widziałam że niektóre z Was wybrały szpital na Inflanckiej, może się spotkamy:) ja jeszcze myślę o szpitalu na Madalińskiego ale jeszcze jest czas:)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek ktoś już zna płeć?? jeśli dobrze pamiętam to oprócz jednej nowej dziewczyny chyba jeszcze nikt nie zna do tej pory:)
oczywiście że mogę dopisywać do listy płećjak już będzie potwierdzona:D
proszę się upominać i w ogóle a ja będę dopisywać do pierwszej strony na forum:D
hihi Kasia gdzieś Ty taki okaz 6 lat młodszy znalazła??
mój mąż się śmieje że jak szedł sobie do pierwszej komunii świętej to sobie mnie wymodlił i mu się urodziłam:P haha tak tak jestem 8 lat młodsza od mojego.
ale tak jak u AMY, on beze mnie ani ja bez niego żadnej ważnej decyzji nie podejmęKasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam ciekawą historię... Mój mąż też rok młodszy, poznany na weselu jego kuzynki, 160 km od mojego miejsca zamieszkania. No i miłość od pierwszego "tańca". Później się zaczęło, nie dość, że spora odległość, to jeszcze u niego na wsi zaczęli plotkować, że my po rodzinie (mój tato pochodzi z sąsiedniej wioski i z jego tatą byli dobrymi kumplami, a że tam każdy z każdym to wymyślili sobie pokrewieństwo). I weź tu się pokazuj ;/
Ale miłość zwyciężyłaKasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość
-
hehe Klaudia no to niezła historia:) ale w sumie sami wiecie jak było i jak jest więc ja pewnie znając siebie jeszcze podsycałabym plotki:D uwielbiam plotki a raczej robienie sobie z nich drwin:D
KASIA uuuu no to nieźle:D fajna historia:D
dobrze że są jeszcze tacy mężczyźni uparci, kochani i dobrzy:)
ja sie boję co będzie za 10 lat jak moja córa będzie miala 16-17 lat, jakie to pokolenie będzie, na kogo wyrośnie, jaki będą mieć do siebie nawzajem szacunek.
patrząc na to co się dzieje w szkołach i nie tylko mam mocne obawy:) ale kto wie może akurat nie bedzie źle;)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Klaudia no to niezła historia:) ale w sumie sami wiecie jak było i jak jest więc ja pewnie znając siebie jeszcze podsycałabym plotki:D uwielbiam plotki a raczej robienie sobie z nich drwin:D
KASIA uuuu no to nieźle:D fajna historia:D
dobrze że są jeszcze tacy mężczyźni uparci, kochani i dobrzy:)
ja sie boję co będzie za 10 lat jak moja córa będzie miala 16-17 lat, jakie to pokolenie będzie, na kogo wyrośnie, jaki będą mieć do siebie nawzajem szacunek.
patrząc na to co się dzieje w szkołach i nie tylko mam mocne obawy:) ale kto wie może akurat nie bedzie źle;)
p.s. aaa i mój nigdy nie ukrywał że podobały mu się moje cycki:D wiem świnia ale w tym całym okazywaniu mi miłości przez te lata zawsze powtarzał że w cyckach się od pierwszego wejrzenia zakochał
to tak pół żartem pół serio:)Fasia, Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe Klaudia no to niezła historia:) ale w sumie sami wiecie jak było i jak jest więc ja pewnie znając siebie jeszcze podsycałabym plotki:D uwielbiam plotki a raczej robienie sobie z nich drwin:D
Wiesz Robotka1, mi to tam wisi, bo W-wa duże miasto i plotki do mnie nie docierały, ale tam... Teściowa bała się do sklepu po zakupy wyjść, bo wszędzie o NAS było głośno ;p
Robotka1 wrote:ja sie boję co będzie za 10 lat jak moja córa będzie miala 16-17 lat, jakie to pokolenie będzie, na kogo wyrośnie, jaki będą mieć do siebie nawzajem szacunek.
patrząc na to co się dzieje w szkołach i nie tylko mam mocne obawy:) ale kto wie może akurat nie bedzie źle;)
Najgorsze jest to, że to nie jest kwestia samego wychowania, najbardziej wpływa towarzystwo niestety ;/Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio na wizycie jak byłam to lekarz cos wspominal o plci a ja byłam taka szczęśliwa że widziałam brykającego malca, że powiedziałam, że płeć mało ważna
lekarz pewnie już wiedział a ja zawaliłam sprawe
dowiem się pewnie w czwartek za tydzień, to już będzie połowa 17 tygodnia więc są duże szanse
-
Klaudia dokładnie, na to jakie będą nasze dzieci mają w dużej mierze wpływ koledzy ze szkoły, z podwórka itp.
no cóż, pozostaje za młodu wpajać dobre zachowanie i co jest w życiu ważne. a reszta? pozwólmy dziecku również kreować swoją osobowość
Amy hihi popatrz:D nie pomyślałaś o płci:D
to nic, niebawem może się dowiesz:)
a są u może mamy które nie chcą jej znać??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Amy hihi popatrz:D nie pomyślałaś o płci:D
to nic, niebawem może się dowiesz:)
a są u może mamy które nie chcą jej znać???
hehe dzisiaj żałuję, że nei zapytałam, ale byłam mega szcześliwa że dzidzia się ruszała i serduszko nadal pikało że dla mnie wtedy płeć była nieistotnAale owszem chcę wiedzieć
bo póki co nie mam przeczucia
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY jedyne dlaczego możesz żałować to że nie możesz jeszcze kupić nic pod konkretną płeć
ale jeśli jeszcze nic nie kupujesz to w sumie marny argument;)
nie ma co żałowaćpomyśl że na kolejnym ust płeć będzie na pewno pewniejsza:D
ok ja zmykam, boli mnie całe podbrzusze okresowo!! lecę do domu i będę leżała, muszę sobie nospę w razie czego kupić
aaha mąż wymyslił po mojej pracy grila:P no to będziemy palićmmmm pycha:D
-
nick nieaktualny
-
KAsia zazdroszczę i podziwiam:)moja kuzynka tak pięknie dzieci wychowała:) tak jak opisujesz Ty:)
nie wiem w czym tkwi sekret jeszcze bo moje dziecię ma 6 lat:) ale mam nadzieję że wkrótce się dowiem:)
mam z nią super kontakt i mam nadzieje że będzie jeszcze lepszy:D
oki miłego popołudnia paaaa:)KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi zaczyna już odwalać. Zaczynam czuć się jak gruba świnia, bo już mi brzuch wywaliło i wyglądam jakbym się spasła. Poza tym czuję się już GRUBO. Muszę zrobić sobie zdjęcie bo kolejny tydzien leci, pewnnie nie odda tego co czuję w środku i ja wyolbrzymiam, ale cały rok trenowałam i teraz widzę jak wszystko idzie na marne...kiepskie pół roku przede mną jak będę taak myśleć. Może szybko mi przejdzie
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Amy mam tak samo. Najgorzej, że już prawie 3 na plusie ;(