X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:57

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiszecie mnie do listy? mam chyba w pracy jakaś blokadę na niektóre strony:(

To mój 1 dzidziuś 1 ciąża i udało się szybciej niż sądziłam, mam wrażenie że za pierwszym razem:P

Widziałam że niektóre z Was wybrały szpital na Inflanckiej, może się spotkamy:) ja jeszcze myślę o szpitalu na Madalińskiego ale jeszcze jest czas:)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek ktoś już zna płeć?? jeśli dobrze pamiętam to oprócz jednej nowej dziewczyny chyba jeszcze nikt nie zna do tej pory:)

oczywiście że mogę dopisywać do listy płeć:D jak już będzie potwierdzona:D
    proszę się upominać i w ogóle a ja będę dopisywać do pierwszej strony na forum:D

hihi Kasia gdzieś Ty taki okaz 6 lat młodszy znalazła??

mój mąż się śmieje że jak szedł sobie do pierwszej komunii świętej to sobie mnie wymodlił i mu się urodziłam:P haha tak tak jestem 8 lat młodsza od mojego.
    ale tak jak u AMY, on beze mnie ani ja bez niego żadnej ważnej decyzji nie podejmę:)

KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:03

Angela89, Robotka1, Justinka, Klaudia90, Amy lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam ciekawą historię... Mój mąż też rok młodszy, poznany na weselu jego kuzynki, 160 km od mojego miejsca zamieszkania. No i miłość od pierwszego "tańca". Później się zaczęło, nie dość, że spora odległość, to jeszcze u niego na wsi zaczęli plotkować, że my po rodzinie (mój tato pochodzi z sąsiedniej wioski i z jego tatą byli dobrymi kumplami, a że tam każdy z każdym to wymyślili sobie pokrewieństwo). I weź tu się pokazuj ;/

Ale miłość zwyciężyła :)

KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Klaudia no to niezła historia:) ale w sumie sami wiecie jak było i jak jest więc ja pewnie znając siebie jeszcze podsycałabym plotki:D uwielbiam plotki a raczej robienie sobie z nich drwin:D

KASIA uuuu no to nieźle:D fajna historia:D
    dobrze że są jeszcze tacy mężczyźni uparci, kochani i dobrzy:)

ja sie boję co będzie za 10 lat jak moja córa będzie miala 16-17 lat, jakie to pokolenie będzie, na kogo wyrośnie, jaki będą mieć do siebie nawzajem szacunek.
    patrząc na to co się dzieje w szkołach i nie tylko mam mocne obawy:) ale kto wie może akurat nie bedzie źle;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe Klaudia no to niezła historia:) ale w sumie sami wiecie jak było i jak jest więc ja pewnie znając siebie jeszcze podsycałabym plotki:D uwielbiam plotki a raczej robienie sobie z nich drwin:D

KASIA uuuu no to nieźle:D fajna historia:D
    dobrze że są jeszcze tacy mężczyźni uparci, kochani i dobrzy:)

ja sie boję co będzie za 10 lat jak moja córa będzie miala 16-17 lat, jakie to pokolenie będzie, na kogo wyrośnie, jaki będą mieć do siebie nawzajem szacunek.
    patrząc na to co się dzieje w szkołach i nie tylko mam mocne obawy:) ale kto wie może akurat nie bedzie źle;)

p.s. aaa i mój nigdy nie ukrywał że podobały mu się moje cycki:D wiem świnia ale w tym całym okazywaniu mi miłości przez te lata zawsze powtarzał że w cyckach się od pierwszego wejrzenia zakochał;)
    to tak pół żartem pół serio:)

Fasia, Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Wiesz Robotka1, mi to tam wisi, bo W-wa duże miasto i plotki do mnie nie docierały, ale tam... Teściowa bała się do sklepu po zakupy wyjść, bo wszędzie o NAS było głośno ;p

Robotka1 wrote:

Najgorsze jest to, że to nie jest kwestia samego wychowania, najbardziej wpływa towarzystwo niestety ;/

Robotka1 lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio na wizycie jak byłam to lekarz cos wspominal o plci a ja byłam taka szczęśliwa że widziałam brykającego malca, że powiedziałam, że płeć mało ważna :D lekarz pewnie już wiedział a ja zawaliłam sprawe ;) dowiem się pewnie w czwartek za tydzień, to już będzie połowa 17 tygodnia więc są duże szanse :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia dokładnie, na to jakie będą nasze dzieci mają w dużej mierze wpływ koledzy ze szkoły, z podwórka itp.
    no cóż, pozostaje za młodu wpajać dobre zachowanie i co jest w życiu ważne. a reszta? pozwólmy dziecku również kreować swoją osobowość:)

Amy hihi popatrz:D nie pomyślałaś o płci:D
    to nic, niebawem może się dowiesz:)
    a są u może mamy które nie chcą jej znać???

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    a u mnie dziewczyny różnica 6 lat...i to ja jestem starsza :D :D :D

różnica wieku nie ma znaczenia :) ważna jest miłość i wzajemny szacunek :) no i żeby się odnaleźć w tym tłumie niepoprawnych wyborów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Amy hihi popatrz:D nie pomyślałaś o płci:D
    to nic, niebawem może się dowiesz:)
    a są u może mamy które nie chcą jej znać???

hehe dzisiaj żałuję, że nei zapytałam, ale byłam mega szcześliwa że dzidzia się ruszała i serduszko nadal pikało że dla mnie wtedy płeć była nieistotnA :D ale owszem chcę wiedzieć :D bo póki co nie mam przeczucia :D

liloe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Robotka Kla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:04

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY jedyne dlaczego możesz żałować to że nie możesz jeszcze kupić nic pod konkretną płeć:)
    ale jeśli jeszcze nic nie kupujesz to w sumie marny argument;)
    nie ma co żałować:) pomyśl że na kolejnym ust płeć będzie na pewno pewniejsza:D

ok ja zmykam, boli mnie całe podbrzusze okresowo!! lecę do domu i będę leżała, muszę sobie nospę w razie czego kupić
    aaha mąż wymyslił po mojej pracy grila:P no to będziemy palić:D mmmm pycha:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mi jeszcze nic nie pozwala kupować ale mogłabym się powoli zaczynać "rozglądać" za imieniem ;)
    no ale jak zacznę za tydzień to też nic się nie stanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:51

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia zazdroszczę i podziwiam:)moja kuzynka tak pięknie dzieci wychowała:) tak jak opisujesz Ty:)
    nie wiem w czym tkwi sekret jeszcze bo moje dziecię ma 6 lat:) ale mam nadzieję że wkrótce się dowiem:)
    mam z nią super kontakt i mam nadzieje że będzie jeszcze lepszy:D

oki miłego popołudnia paaaa:)

KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi zaczyna już odwalać. Zaczynam czuć się jak gruba świnia, bo już mi brzuch wywaliło i wyglądam jakbym się spasła. Poza tym czuję się już GRUBO. Muszę zrobić sobie zdjęcie bo kolejny tydzien leci, pewnnie nie odda tego co czuję w środku i ja wyolbrzymiam, ale cały rok trenowałam i teraz widzę jak wszystko idzie na marne...kiepskie pół roku przede mną jak będę taak myśleć. Może szybko mi przejdzie

• misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy mam tak samo. Najgorzej, że już prawie 3 na plusie ;(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, trochę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia:)
    ja jutro mam genetyczne trochę się boję, ale moze jakos przezyje

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Amy mam tak samo. Najgorzej, że już prawie 3 na plusie ;(
    ja niby dopiero kg, ale talia zniknęłą cyc duży - a miałam małe piersi, poza tym wywala mi brzuch jak zjem... mam kłucia w brzuchu bo chyba wszystko się tam przemieszcza, czuje się jak napompowana.. czuje się jak balon... gdzie do 9 miesiaca jeszcze...

‹‹ 355 356 357 358 359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ