X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY serdeczne gratulacje ! Pięknie wyglądaliście :))))

NY lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdjęcia urocze :) chciałabym ponownie przeżyć swoje wesele :) no ale w suknie bym się już nie zmieściła :D

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie grzalibyśmy tyłki na południu Hiszpanii, nawet mieliśmy kupić bilety a potem okazało się, ze dzidziuś w drodze ;) i tak trochę te wazne wydarzenia zbiegły się w czasie a teraz już strasznie cieszę się, że możemy skupić się tylko na dzidziusiu :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pięknie:) uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne:) jaki tooooort wooow:) piękny:) i pewnie smaczny sesese :D
    pewnie skupiajcie się teraz na dzidziusiu a Hiszpania poczeka chwileczkę:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    dzieki dziewczyny :)

Tego nei rozumiem. Myslalam ze jak sie konczy 12tc to jest to koniec i trymestru. Czy trymestr nie ma 12tygodni? 3 razy po 4 tygodnie?
    No właśnie odnośnie trymestrów to różnie podają. wq niektórych danych I trymestr trwa do 14 tygodnia a innych do 12 tygodnia :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to teraz czekamy na PsotkęKotkę aż się bedzię chwalić zdjęciami :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ale zdjęcia urocze :) chciałabym ponownie przeżyć swoje wesele :) no ale w suknie bym się już nie zmieściła :D

A moja nadal wisi bo ja nie potrafię się z nią rozstać. Nawet sobie ją niedawno wyciągnęłam i oglądałam :) A dzisiaj mam z moim 10 rocznicę :D Nie ślubu (z okazji 5 rocznicy ślubu urodzi nam się nasze dzieciątko bo braliśmy ślub 17 kwietnia 2010 r.) ale takiego wiecie "chodzenia". Miałam 15 lat jak zaczęliśmy się spotykać i ja zawsze wiedziałam, że to będzie mój mąż i mężczyzna na całe moje życie. A poznałam go jak miałam 9 lat... I koleżankom w podstawówce mówiłam, że kiedyś będę jego żoną... No aż się wzruszyłam jak sobie o tym wszystkim pomyślałam :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Justinka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ADK Ty to jak mój chłop:D mówił mi że mogę mieć chłopaka jeśli jakiegoś chcę(a wtedy nie byliśmy jeszcze parą i mi sie nie podobał) ale i tak kiedyś zostanę jego żoną:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha ADK Ty to jak mój chłop:D mówił mi że mogę mieć chłopaka jeśli jakiegoś chcę(a wtedy nie byliśmy jeszcze parą i mi sie nie podobał) ale i tak kiedyś zostanę jego żoną:P

No widzisz :D Z nami to nie było tak łatwo, zawsze mieliśmy do siebie jakąś miętę, potrafiliśmy się spotkać, pomigdalić troszkę ale nic z tego więcej nie było, czasami nie było nam po drodze (mieszkaliśmy w jednej klatce a potrafiliśmy się pół roku nie widzieć) ale ja się uprałam jak osioł i w końcu można powiedzieć zmusiłam go do jakiejś deklaracji i zaczęliśmy się oficjalnie spotykać w końcu :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej też nie sprzedałam :D też ją wyciągąm i podziwiam jaka byłam chuda :D podarłam tak koronkę na weselu że aż żal jak na nią patrze ;) tańce były zbyt intensywne i ktoś na nią stanął i się lekko podarła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    No widzisz :D Z nami to nie było tak łatwo, zawsze mieliśmy do siebie jakąś miętę, potrafiliśmy się spotkać, pomigdalić troszkę ale nic z tego więcej nie było, czasami nie było nam po drodze (mieszkaliśmy w jednej klatce a potrafiliśmy się pół roku nie widzieć) ale ja się uprałam jak osioł i w końcu można powiedzieć zmusiłam go do jakiejś deklaracji i zaczęliśmy się oficjalnie spotykać w końcu :D

mężczyźni potrzebują czasem jakiegoś kopa :P jakbym ja swojego nie przycisnęła nadal nie mielibyśmy ślubu ;) chociaż my się jakoś szczególnie długo nie znaliśmy bo niecałe 3 lata :) zresztą mój mąż to mlody człowiek więc się nei dziwie że wieku 22 nei było mu w głowie małżeństwo :P a jednak się skusił :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mężczyźni potrzebują czasem jakiegoś kopa :P jakbym ja swojego nie przycisnęła nadal nie mielibyśmy ślubu ;) chociaż my się jakoś szczególnie długo nie znaliśmy bo niecałe 3 lata :) zresztą mój mąż to mlody człowiek więc się nei dziwie że wieku 22 nei było mu w głowie małżeństwo :P a jednak się skusił :D

A to jaka jest między wami różnica? Bo ja jak braliśmy ślub to miałam 20 lat w zasadzie, dopiero w lipcu skończyła 21 a mąż jest starszy o 4 lata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:04

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A to jaka jest między wami różnica? Bo ja jak braliśmy ślub to miałam 20 lat w zasadzie, dopiero w lipcu skończyła 21 a mąż jest starszy o 4 lata.
    3 lata :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa, ale nie dodałam ja jestem starsza od swojego :)

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem starsza od swojego o rok :) ale on jest dojrzalszy psychicznie ;)))

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    ja jestem starsza od swojego o rok :) ale on jest dojrzalszy psychicznie ;)))

hehe a my się uzupełniamy :) ja bez swojego żadnej decyzji nie podejmę, on beze mnie raczej też nei, czeka zawsze na moją zgodę, albo poparcie :))
    u mnie jest to samo, jak mnie w czymś nie poprze, to też decyzji nie podejmę sama :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Justinka, Lali lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam, że jeżeli ma się podobne spojrzenie na świat a przede wszystkim wspólne cele i podobne marzenia to wiek nie ma znaczenia. Co innego kiedy jest duża różnica wieku i jedna osoba chce np. imprezować a druga chciałabym się już jednak ustatkować, wtedy może być problem.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Witamy witamy :))

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, witaj Eweliska. :) Czuj się jak w domu. :D

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ