X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY serdeczne gratulacje ! Pięknie wyglądaliście :))))

NY lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zdjęcia urocze :) chciałabym ponownie przeżyć swoje wesele :) no ale w suknie bym się już nie zmieściła :D

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie grzalibyśmy tyłki na południu Hiszpanii, nawet mieliśmy kupić bilety a potem okazało się, ze dzidziuś w drodze ;) i tak trochę te wazne wydarzenia zbiegły się w czasie a teraz już strasznie cieszę się, że możemy skupić się tylko na dzidziusiu :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pięknie:) uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne:) jaki tooooort wooow:) piękny:) i pewnie smaczny sesese :D
    pewnie skupiajcie się teraz na dzidziusiu a Hiszpania poczeka chwileczkę:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    dzieki dziewczyny :)

Tego nei rozumiem. Myslalam ze jak sie konczy 12tc to jest to koniec i trymestru. Czy trymestr nie ma 12tygodni? 3 razy po 4 tygodnie?
    No właśnie odnośnie trymestrów to różnie podają. wq niektórych danych I trymestr trwa do 14 tygodnia a innych do 12 tygodnia :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to teraz czekamy na PsotkęKotkę aż się bedzię chwalić zdjęciami :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    ale zdjęcia urocze :) chciałabym ponownie przeżyć swoje wesele :) no ale w suknie bym się już nie zmieściła :D

A moja nadal wisi bo ja nie potrafię się z nią rozstać. Nawet sobie ją niedawno wyciągnęłam i oglądałam :) A dzisiaj mam z moim 10 rocznicę :D Nie ślubu (z okazji 5 rocznicy ślubu urodzi nam się nasze dzieciątko bo braliśmy ślub 17 kwietnia 2010 r.) ale takiego wiecie "chodzenia". Miałam 15 lat jak zaczęliśmy się spotykać i ja zawsze wiedziałam, że to będzie mój mąż i mężczyzna na całe moje życie. A poznałam go jak miałam 9 lat... I koleżankom w podstawówce mówiłam, że kiedyś będę jego żoną... No aż się wzruszyłam jak sobie o tym wszystkim pomyślałam :)

Amy, KasiaKwiatek, Justinka lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ADK Ty to jak mój chłop:D mówił mi że mogę mieć chłopaka jeśli jakiegoś chcę(a wtedy nie byliśmy jeszcze parą i mi sie nie podobał) ale i tak kiedyś zostanę jego żoną:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha ADK Ty to jak mój chłop:D mówił mi że mogę mieć chłopaka jeśli jakiegoś chcę(a wtedy nie byliśmy jeszcze parą i mi sie nie podobał) ale i tak kiedyś zostanę jego żoną:P

No widzisz :D Z nami to nie było tak łatwo, zawsze mieliśmy do siebie jakąś miętę, potrafiliśmy się spotkać, pomigdalić troszkę ale nic z tego więcej nie było, czasami nie było nam po drodze (mieszkaliśmy w jednej klatce a potrafiliśmy się pół roku nie widzieć) ale ja się uprałam jak osioł i w końcu można powiedzieć zmusiłam go do jakiejś deklaracji i zaczęliśmy się oficjalnie spotykać w końcu :D

Amy lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej też nie sprzedałam :D też ją wyciągąm i podziwiam jaka byłam chuda :D podarłam tak koronkę na weselu że aż żal jak na nią patrze ;) tańce były zbyt intensywne i ktoś na nią stanął i się lekko podarła :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    No widzisz :D Z nami to nie było tak łatwo, zawsze mieliśmy do siebie jakąś miętę, potrafiliśmy się spotkać, pomigdalić troszkę ale nic z tego więcej nie było, czasami nie było nam po drodze (mieszkaliśmy w jednej klatce a potrafiliśmy się pół roku nie widzieć) ale ja się uprałam jak osioł i w końcu można powiedzieć zmusiłam go do jakiejś deklaracji i zaczęliśmy się oficjalnie spotykać w końcu :D

mężczyźni potrzebują czasem jakiegoś kopa :P jakbym ja swojego nie przycisnęła nadal nie mielibyśmy ślubu ;) chociaż my się jakoś szczególnie długo nie znaliśmy bo niecałe 3 lata :) zresztą mój mąż to mlody człowiek więc się nei dziwie że wieku 22 nei było mu w głowie małżeństwo :P a jednak się skusił :D

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    mężczyźni potrzebują czasem jakiegoś kopa :P jakbym ja swojego nie przycisnęła nadal nie mielibyśmy ślubu ;) chociaż my się jakoś szczególnie długo nie znaliśmy bo niecałe 3 lata :) zresztą mój mąż to mlody człowiek więc się nei dziwie że wieku 22 nei było mu w głowie małżeństwo :P a jednak się skusił :D

A to jaka jest między wami różnica? Bo ja jak braliśmy ślub to miałam 20 lat w zasadzie, dopiero w lipcu skończyła 21 a mąż jest starszy o 4 lata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:04

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    A to jaka jest między wami różnica? Bo ja jak braliśmy ślub to miałam 20 lat w zasadzie, dopiero w lipcu skończyła 21 a mąż jest starszy o 4 lata.
    3 lata :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa, ale nie dodałam ja jestem starsza od swojego :)

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem starsza od swojego o rok :) ale on jest dojrzalszy psychicznie ;)))

Amy lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    ja jestem starsza od swojego o rok :) ale on jest dojrzalszy psychicznie ;)))

hehe a my się uzupełniamy :) ja bez swojego żadnej decyzji nie podejmę, on beze mnie raczej też nei, czeka zawsze na moją zgodę, albo poparcie :))
    u mnie jest to samo, jak mnie w czymś nie poprze, to też decyzji nie podejmę sama :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Fasia, Amy, Krysti, Angela89, KasiaKwiatek, Justinka, Lali lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam, że jeżeli ma się podobne spojrzenie na świat a przede wszystkim wspólne cele i podobne marzenia to wiek nie ma znaczenia. Co innego kiedy jest duża różnica wieku i jedna osoba chce np. imprezować a druga chciałabym się już jednak ustatkować, wtedy może być problem.

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Witamy witamy :))

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, witaj Eweliska. :) Czuj się jak w domu. :D

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ