X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Ależ oczywiście! :D Opowiedz nam coś o sobie :) Masz termin porodu dzień po mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:21

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Uważam, że jeżeli ma się podobne spojrzenie na świat a przede wszystkim wspólne cele i podobne marzenia to wiek nie ma znaczenia. Co innego kiedy jest duża różnica wieku i jedna osoba chce np. imprezować a druga chciałabym się już jednak ustatkować, wtedy może być problem.

Ja się wyimprezowałam ;D a mój to raczej nie typ imprezowicza :) wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy :) jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością :) nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo :) WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Eweliśka :) mam nadzieję, że szybciutko się u nas odnajdziesz :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytuje Was od wczoraj i tak mi raźniej że nie jestem sama w tych wszystkich wątpliwościach:)

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja się wyimprezowałam ;D a mój to raczej nie typ imprezowicza :) wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy :) jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością :) nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo :) WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat :D

No to całkiem zrozumiałe było w sumie jego podejście i można powiedzieć, że dobrze świadczy o jego podejściu do życia bo ślub wziąć i dziecko zrobić to każdy głupi potrafi, najważniejsze to zrobić to z jakimś pomyślunkiem.

Amy lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Ewelinko :)
    Nie jestem na bieżąco, powiedzcie dziewczynki czy któraś z Was już poznałka płeć dzidzi? :) Ja mam USG w pn mam nadzieję, że się dowiem :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Dzień dobry!!!! Mam zaległości 1,5 tygodnia!!Szkoda, że nie mogę wybrać opcji "streszczenie" :)) Ja już po ślubie, było super! :) Sukienka z fiszbinami trochę niewygodna, ale nie popuszczałam nic w gorsecie :) Teraz to już sielanka ;) Jakby nie było, przygotowania do tego wielkiego wydarzenia były bardzo stresujące, więc cieszę się, że to już za nami :)

Gratulacje NY!!! Najlepszego na Nowej Drodze Życia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:52

NY lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    3 lata :)
    a u mnie dziewczyny różnica 6 lat...i to ja jestem starsza :D :D :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.

Witaj Eweliśka :D
    Ty się tym ciesz :D mnie też ominęły wymioty i raczej nie żałuję...

NY już ponad tydzien temu kilka dziewczyn miało usg genetyczne i poznało płeć, są dziewczynki i chłopcy :) ja idę w czwartek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:57

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 a może by tak dopisywać do listy na początku kogo która z nas się spodziewa? chłopaczek czy dziewuszka? skoro już się pojawiają informacje to fajnie będzie mieć taki przegląd :D

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ogóle nie mam intuicji co noszę pod sercem czy córkę czy synka, ale od kilku dni mam silne pragnienie, żeby to był chłopiec :D

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, już ktoś pisał że zna płeć? Muszę potrenować koncentrację bo naprawdę nie zauważyłam :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY moje gratulacje! Wszystkiego dobrego Nowej Drodze Życia :)

NY lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno u mnie na 90% będzie chłopak, zgodnie z przeczuciem.

Justinka, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wszyscy wróżą synka, ale ja czuję, że będzie córcia. Cera mi się zepsuła, ale nie mam zachcianek na słodycze - wręcz przeciwnie. W sumie wszystko jedno, nie preferuję żadnej płci - aby zdrowe :)

Krysti lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też co chwila coś wyskakuje, więc nic jeszcze nie jest przesądzone.

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi się, że dziewczynka odbiera urodę - najwyżej będzie przystojny chłopiec :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ