Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Uważam, że jeżeli ma się podobne spojrzenie na świat a przede wszystkim wspólne cele i podobne marzenia to wiek nie ma znaczenia. Co innego kiedy jest duża różnica wieku i jedna osoba chce np. imprezować a druga chciałabym się już jednak ustatkować, wtedy może być problem.
Ja się wyimprezowałama mój to raczej nie typ imprezowicza
wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy
jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością
nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo
WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy wrote:Ja się wyimprezowałam
a mój to raczej nie typ imprezowicza
wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy
jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością
nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo
WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat
No to całkiem zrozumiałe było w sumie jego podejście i można powiedzieć, że dobrze świadczy o jego podejściu do życia bo ślub wziąć i dziecko zrobić to każdy głupi potrafi, najważniejsze to zrobić to z jakimś pomyślunkiem.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNY wrote:Dzień dobry!!!! Mam zaległości 1,5 tygodnia!!Szkoda, że nie mogę wybrać opcji "streszczenie"
) Ja już po ślubie, było super!
Sukienka z fiszbinami trochę niewygodna, ale nie popuszczałam nic w gorsecie
Teraz to już sielanka
Jakby nie było, przygotowania do tego wielkiego wydarzenia były bardzo stresujące, więc cieszę się, że to już za nami
Gratulacje NY!!! Najlepszego na Nowej Drodze ŻyciaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:52
NY lubi tę wiadomość
-
Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.
Witaj Eweliśka
Ty się tym cieszmnie też ominęły wymioty i raczej nie żałuję...
NY już ponad tydzien temu kilka dziewczyn miało usg genetyczne i poznało płeć, są dziewczynki i chłopcyja idę w czwartek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny