Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mam termin na 24 kwietnia:) przyjmiecie mnie do swojej grupy?
    :)

Ależ oczywiście! :D Opowiedz nam coś o sobie :) Masz termin porodu dzień po mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:21

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Uważam, że jeżeli ma się podobne spojrzenie na świat a przede wszystkim wspólne cele i podobne marzenia to wiek nie ma znaczenia. Co innego kiedy jest duża różnica wieku i jedna osoba chce np. imprezować a druga chciałabym się już jednak ustatkować, wtedy może być problem.

Ja się wyimprezowałam ;D a mój to raczej nie typ imprezowicza :) wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy :) jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością :) nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo :) WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat :D

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Eweliśka :) mam nadzieję, że szybciutko się u nas odnajdziesz :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytuje Was od wczoraj i tak mi raźniej że nie jestem sama w tych wszystkich wątpliwościach:)

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Ja się wyimprezowałam ;D a mój to raczej nie typ imprezowicza :) wstrzymywał się od ślubu tylko dlatego, że nie miał stałej pracy :) jak się dostał do policji to decyzja o ślubie była tylko formalnością :) nie chciał zakładać rodziny do póki nie wiedział że będzie ją w stanie utrzymać finansowo :) WARTO BYŁO CZEKAĆ NA TAKIEGO MĘŻA 25 lat :D

No to całkiem zrozumiałe było w sumie jego podejście i można powiedzieć, że dobrze świadczy o jego podejściu do życia bo ślub wziąć i dziecko zrobić to każdy głupi potrafi, najważniejsze to zrobić to z jakimś pomyślunkiem.

Amy lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Ewelinko :)
    Nie jestem na bieżąco, powiedzcie dziewczynki czy któraś z Was już poznałka płeć dzidzi? :) Ja mam USG w pn mam nadzieję, że się dowiem :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Dzień dobry!!!! Mam zaległości 1,5 tygodnia!!Szkoda, że nie mogę wybrać opcji "streszczenie" :)) Ja już po ślubie, było super! :) Sukienka z fiszbinami trochę niewygodna, ale nie popuszczałam nic w gorsecie :) Teraz to już sielanka ;) Jakby nie było, przygotowania do tego wielkiego wydarzenia były bardzo stresujące, więc cieszę się, że to już za nami :)

Gratulacje NY!!! Najlepszego na Nowej Drodze Życia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 14:52

NY lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    3 lata :)
    a u mnie dziewczyny różnica 6 lat...i to ja jestem starsza :D :D :D

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Czytałam o Waszych dolegliwościach ( mdłości, wymioty itp.) i tak się zastanawiam co jest gorsze. Ja znalazłam się w gronie tych które nie mają żadnych oznak i powiem Wam nie wiem co gorsze wymiotować czy co 2 minuty zastanawiać się czy wszystko jest w porządku skoro nic nie czuję.

Witaj Eweliśka :D
    Ty się tym ciesz :D mnie też ominęły wymioty i raczej nie żałuję...

NY już ponad tydzien temu kilka dziewczyn miało usg genetyczne i poznało płeć, są dziewczynki i chłopcy :) ja idę w czwartek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:57

Eweliśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 a może by tak dopisywać do listy na początku kogo która z nas się spodziewa? chłopaczek czy dziewuszka? skoro już się pojawiają informacje to fajnie będzie mieć taki przegląd :D

• NY Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ogóle nie mam intuicji co noszę pod sercem czy córkę czy synka, ale od kilku dni mam silne pragnienie, żeby to był chłopiec :D

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio, już ktoś pisał że zna płeć? Muszę potrenować koncentrację bo naprawdę nie zauważyłam :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY moje gratulacje! Wszystkiego dobrego Nowej Drodze Życia :)

NY lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno u mnie na 90% będzie chłopak, zgodnie z przeczuciem.

Justinka, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wszyscy wróżą synka, ale ja czuję, że będzie córcia. Cera mi się zepsuła, ale nie mam zachcianek na słodycze - wręcz przeciwnie. W sumie wszystko jedno, nie preferuję żadnej płci - aby zdrowe :)

Krysti lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też co chwila coś wyskakuje, więc nic jeszcze nie jest przesądzone.

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi się, że dziewczynka odbiera urodę - najwyżej będzie przystojny chłopiec :)

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ