Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzef kuchni serwuje na sniadanie chleb, jajko, szynke i sałatę i pomidora
dostałam jajko yuhu od tyg nie jadłam
i zostałam sama w sali, all inclusive normalnie
CzaryMary, Murraya, Aguś86, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, lysinka, Justinka, Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Hwesta antybiotyk dostaniesz przed porodem na ok 4 godziny powinna być podana pierwsza dawka. Dlatego jak odejdą ci wody skurcze bedą co 10 minut lub coś w ten desen to masz jechac natentychmiast do szpitala. A ze obecnie tam lezysz to się tym na ten moment nie martwią.
Mnie znów pobolewa pulsacyjnie macica w jednym miejscu. Chciałabym wytrzymac jeszcze ze 2 tygodnie a na pewno tydzien az nie dojade do Łodzi. Wtedy bede się czuła bezpieczniej i spokojniej aczkolwiek jak pomyśle o tym , że Marcyś ma zostać z teściowa... łzy same się cisną do oczu. Ale jak przyjedzie na święta to już chyba go zostawie ze sobą w razie co bo nie chce zeby się rozchorował przed samym moim porodem.hwesta, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia - myślałam , że sobie Prima Aprilis wczesniejszy zrobiłaś
Gratuluję kochana przeogromnie!! Zasiadłam do kompa z przymkniętymi jeszcze po spaniu oczami a wiadomość od Ciebie od razu mnie rozbudziła!
Jak już się "ogarniesz" i będziesz miała ochotę to napisz coś o porodzie. Jestem baardzo zainteresowanaNo i oczywiście czekamy na jakąś fotkę młodego kawalera
ahhhh jak fajnie !
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Szef kuchni serwuje na sniadanie chleb, jajko, szynke i sałatę i pomidora
dostałam jajko yuhu od tyg nie jadłam
i zostałam sama w sali, all inclusive normalnie
to Ty już tam sobie spokojnie leżjak jajca dostajesz to ja do domu bym się nie pchała
W dodatku sama w sali. Lodzio - miodzio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia ogromne gratulacje,witamy Juleczka na świecie.
Gdzie finalnie rodziłaś?
Witamy się przy śniadanku.
Noc była ciężka,pobudki na siusiu do tego Kacper kopał strasznie i brzuch ciągnął.Wczoraj "zaszaleliśmy" z emkiem tak że siara mi z jednej piersi ciurkiem leciałaOczywiście było cudownie ale nic nie wpłynęlo to na skurcze itd.Nadal cisza.
Dziś wieczorem jedziemy na kwalifikację do szpitala bo chcemy rodzić w prywatnym szpitalu na NFZ (Gameta) i taki jest wymóg.
Udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 07:45
CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyTia... Ja też zawsze mam ambitny plan nic nie robić... Jakoś nie wychodzi
Dziś planuję poprasować ostatnią partię ciuszków Mikiego no i nasze oczywiście.
Gosha oby szybko Tobie też zdrówko wróciło i będziesz się cieszyć w pełni macierzyństwem w domku
Po wczorajszych akcjach w Tunezji mój K dziś zmienia rezerwację... Nie lecimy do arabusów, ja się obawiam, mój K mniej ale szanuje obawy moje i nie zabierze tam rodziny. Zresztą doszliśmy do wniosku, że w takiej sytuacji muszą nam zmienić, nawet ubezpieczenie rezygnacji nie powinno być potrzebne, ale na szczęście mamy.Fasia, Aguś86, hwesta, weronika86, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość