Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzef kuchni serwuje na sniadanie chleb, jajko, szynke i sałatę i pomidora
dostałam jajko yuhu od tyg nie jadłam
i zostałam sama w sali, all inclusive normalnie
nick nieaktualny, Murraya, Aguś86, nick nieaktualny, Fasia, weronika86, lysinka, Justinka, Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Hwesta antybiotyk dostaniesz przed porodem na ok 4 godziny powinna być podana pierwsza dawka. Dlatego jak odejdą ci wody skurcze bedą co 10 minut lub coś w ten desen to masz jechac natentychmiast do szpitala. A ze obecnie tam lezysz to się tym na ten moment nie martwią.
Mnie znów pobolewa pulsacyjnie macica w jednym miejscu. Chciałabym wytrzymac jeszcze ze 2 tygodnie a na pewno tydzien az nie dojade do Łodzi. Wtedy bede się czuła bezpieczniej i spokojniej aczkolwiek jak pomyśle o tym , że Marcyś ma zostać z teściowa... łzy same się cisną do oczu. Ale jak przyjedzie na święta to już chyba go zostawie ze sobą w razie co bo nie chce zeby się rozchorował przed samym moim porodem.
nick nieaktualny, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia - myślałam , że sobie Prima Aprilis wczesniejszy zrobiłaś

Gratuluję kochana przeogromnie!! Zasiadłam do kompa z przymkniętymi jeszcze po spaniu oczami a wiadomość od Ciebie od razu mnie rozbudziła!
Jak już się "ogarniesz" i będziesz miała ochotę to napisz coś o porodzie. Jestem baardzo zainteresowana
No i oczywiście czekamy na jakąś fotkę młodego kawalera
ahhhh jak fajnie !
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Szef kuchni serwuje na sniadanie chleb, jajko, szynke i sałatę i pomidora
dostałam jajko yuhu od tyg nie jadłam
i zostałam sama w sali, all inclusive normalnie
to Ty już tam sobie spokojnie leż
jak jajca dostajesz to ja do domu bym się nie pchała
W dodatku sama w sali. Lodzio - miodzio
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo nowy tydzień zaczęłam
już straciłam rachubę
Aguś86, nick nieaktualny, malinka1984, Jaga, nick nieaktualny, NY, iwonka1077, Nadzieja84, Fasia, lysinka, weronika86, Justinka, Ewelcia, haneczka, Eweliśka, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość
-
Misia ogromne gratulacje,witamy Juleczka na świecie.
Gdzie finalnie rodziłaś?
Witamy się przy śniadanku.
Noc była ciężka,pobudki na siusiu do tego Kacper kopał strasznie i brzuch ciągnął.Wczoraj "zaszaleliśmy" z emkiem tak że siara mi z jednej piersi ciurkiem leciała
Oczywiście było cudownie ale nic nie wpłynęlo to na skurcze itd.Nadal cisza.
Dziś wieczorem jedziemy na kwalifikację do szpitala bo chcemy rodzić w prywatnym szpitalu na NFZ (Gameta) i taki jest wymóg.
Udanego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 07:45
nick nieaktualny, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyTia... Ja też zawsze mam ambitny plan nic nie robić... Jakoś nie wychodzi

Dziś planuję poprasować ostatnią partię ciuszków Mikiego no i nasze oczywiście.
Gosha oby szybko Tobie też zdrówko wróciło i będziesz się cieszyć w pełni macierzyństwem w domku
Po wczorajszych akcjach w Tunezji mój K dziś zmienia rezerwację... Nie lecimy do arabusów, ja się obawiam, mój K mniej ale szanuje obawy moje i nie zabierze tam rodziny. Zresztą doszliśmy do wniosku, że w takiej sytuacji muszą nam zmienić, nawet ubezpieczenie rezygnacji nie powinno być potrzebne, ale na szczęście mamy.
Fasia, Aguś86, nick nieaktualny, weronika86, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość