Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaK myślę że to dobra decyzja. Jedziecie z trójką dzieci jak by nie było i za duża odpowiedzialność na was za nich ciąży. Ryzykować tylko swoje bezpieczeństwo to co innego, my w zeszłym roku byliśmy w Egipcie ale tak jak mówię sami bez odpowiedzialności za innych.
My będziemy na dniach rezerwować miejscówkę nad morzem na połowę sierpnia. Doszłam do wniosku że jak mały nie będzie miał jakiś strasznych kolek (i bedzie stawiał cały środek na nogi w nocy) to przecież mi żadna różnica gdzie z nim będę jeździć wózkiem czy wstawać w nocy na karmienie. A zmiana otoczenia, klimatu, powietrza przyda się nam wszystkim. Zresztą mają z nami jechać nasi rodzice, spędza z młodym trochę czasu, zajmą się nim pewnie jeden wieczór żebyśmy mogli się wybrać na randkę. Myślę że będzie fajnieFasia, KasiaKwiatek, Aguś86, malinka1984, lysinka lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w 38 tygodniu !!
brzmi poważnie
Misia ogromne gratulacje :* ale kruszynka z JulkaFasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Jaga, malinka1984, Rudzia, lysinka, weronika86, Robotka1, Krysti, Justinka, Eweliśka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Misia cudowne wiesci, jaka szybka akcja, dobrze ze maluszek juz na swiecie! Teraz czekamy na info od Sylvi!
KasiaK dobra decyzja z ta zmiana wycieczki, mysle, ze to nie sa teraz kraje bezpieczne na podroze.
Ja dzis mam wizyte o 12, pobranie gbs mam nadzieje, ze tylko z jednej dziurkiaaaa i zaczynam 36 tydzien razem z Adk i Eweliska
gratulacje dla nas!! Oczywiscie gratulacje dla wszystkich rozpoczynajacych nowe tygodnie
Werka pytalas wczoraj o octenisept, ale widze, ze juz znalazlasFasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Jaga, weronika86, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Kasia a gdzie się w takim razie wybierzecie?
Kurcze ja to nawet wyjazd nad nasze morze uzależniam od tego jaki będzie malutki. Z uwagi na Zuzie bardzo chcę jechać, bo w zeszłym roku trafiła nam się rewelacyjna pogoda i super było. Zuzia się wybawila w piachu, pochodziła we wodzie
Była bardzo szczęśliwa
Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj jadac samochodem moja malenka wypiela pupke aby sloneczko ja grzalo
smiesznie to wygladalo bo wogole nie zmienila pozycji przez 2 godz, chciala sie chyba troszke popalac
)
Aguś86, Fasia, KasiaKwiatek, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha trzymam kciuki za badania Kuby. No i zeby u Ciebie sie unormowalo wszystko!
Gratuluje nowych tygodni, trzymam kciuki za wizyty i za szpitalne dziewczynymalinka1984, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No tak Lali, gratulacje dla nas!
dziewczyny już tak daleko że nasze tygodnie przy ich wyglądają blado to aż się gupio chwalić
Aguś, takie miejsca nad polskim morzem są koszmarnie drogie ale nie powiem mi się też takie marzy. A najbardziej to mi się marzy miejsce gdzie mi dadzą śniadanie bo to mnie zawsze najbardziej drażni, szykowanie śniadań na wakacjach!KasiaKwiatek, Robotka1, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje nowych tygodni i kciuki za wizyty.
My w pierwszy weekend września jedziemy do Kołobrzegu z Kacprem,wygrałam na FB weekend w hotelu Doris Spa i żal było by nie skorzystać.KasiaKwiatek, Militta110816, Fasia, lysinka, Aguś86, Justinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyAdk Lali Eweliska gratki 36
Ja już przebieram nogami do przyszłego weekendu...skończony 37...i seeeeeeksżebyście widziały te miny mojego K jak mu przypominam... Matko posikać się można
Lwica, weronika86, lysinka, Aguś86, Justinka, Eweliśka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia Gratulacje!!!
A u Nas juz 39 tydzien!coraz blizej! I o 15 wizyta u poloznej, chyba juz ostatnia
adk_1989, Lwica, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, Robotka1, Jaga, lysinka, Aguś86, Krysti, Justinka, Eweliśka, maggie86, NY, Agusiek89 lubią tę wiadomość