Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwuś powodzenia i współczucia z tym foleyem. Niestety mam przykre z tym widoki i mam w planie porodu zaznaczone , że nie wyrażam zgody na założenie cewnika. Trzymam kciuki oby wszystko poszło szybko i sprawnie.
Agnieszka 8cośtam chyba wczoraj miała CC z tego co kojarze, ale nadal cisza więc nie wiem czy gratulować jej juz czy jeszcze nie.
Mary widzisz jak się pchaja w kolejce? Jak tak to żadna rodzić nie chciała a teraz patrz jak przekupy na targu jedna przed drugą
Bambi a Ty jak tam? Coś wiadomo czy jak ?weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już po wizycie w wampirowni i małych zakupkach. Mąż odprawiony do szpitala i niestety do poniedziałku jestem sama w domu
MISIA ogromne gratulacjeodpoczywaj i czekamy na zdjęcie Julka
GOSHA trzymam kciuki, żeby opuchlizna zeszła
CZARY, MILITTA, LALLI, ADK, EWELIŚKA, RUDZIA gratki kolejnych tygodni
SYLVIA trzymam kciuki i czekamy na wieści
Agnieszka 8485 miała mieć cesarkę 18.03.
haneczka, Eweliśka, Gosha lubią tę wiadomość
-
moj mezu kurwa znow zasmarany! masakra jakas! a dzisiaj thyle pracy..no nic zrobimy ile da rady, pieniadze nie sa najwazniejsze. ide myc wlosy..cos mi sie przedluzaja od 2 dni tak jak na samym poczatku ciazy...dziewczyny bola was cycki? od kilku dni czuje sie muz jak matka karmiaca..hahah cyce ciezkie i obolale..mesli leze na cycu to cos poleci ale tak to wkladek noe potrzebuje...dobre ide sie myc
-
Wera-chcialam 20 w swoje imieniny ale chyba nic z tego
co prawda od 2 tyg mam bole miesiaczkowe, krzyza i chyba pochodze sobie z 2cm rozwarcia jeszcze
w sobote obsprzatalam sie jak glupia myslalam ze sie cos ruszy jakos nie wierze w te cuda na przyspieszenie porodu okna czekaja ale ja mam takiego lenia ze nawet prania do automatu mi sie wstawic nie chce a gdzie tam do okien
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bambi buziak i przytulasek! My się musimy trzymac razem, bo terminy mamy razem i tak na byc!
Przed tym dzisiejszym ktg pakuje drugi ! raz torbe do szpitala, bedzie jezdzila w bagazniku- bede spokojniejsza.
JAGA a o co pytasz? ja od pon juz w domu sobie leze, mam po drodze 2 kontrolne ktg, wizyte 27.03 a potem planowo szpital 31.03. i mam zamiar doczekac a pozniej niech sie dzieje co chce... taki jest plan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ahhh Bambi to jakoś mi sie zdawało ze jeszcze w szpitalu jesteś,a jak napisałaś ze w domu to mi się przypomniało ze faktycznie pisałaś.
No to byle do 31 marca. Ja 1 kwietnia mam wizytacje u gina + ktg + usg i ocena blizny, mam się pojawic z wynikami i pismem od psychiatry ze zezwala mi na poród SN a ta franca bedzie dopiero 10 kwietnia więc dupa
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny