Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Mnie wczoraj porządnie kłuło w pipce/szyjce, kuźwa nie wiem co to było, ale już teraz wiem co miałyście na myśli z tym kłuciem, myślałam że nie zasnę.
Zazwyczaj właśnie u mnie się zaczyna jak kładę się spać albo wstanę w nocy na siku...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ja tam od razu byłam za 1 kwietnia
No zobaczymy
Przed chwilą wyciągnęłam czyste naczynia ze zmywarki (mąż by mnie zabił, bo mi każe leżeć do niedzieli
) i juz mi wszystko strzyka
Nie ma co- jestem w formie
hihih
ja kurwa od 5 nie spie, psy na spacer, obiad podszykowac, kawusia i sniadanie, sprzatanko..chwila z wami w miedzyczasie..powiesic pranko...zlozyc wyschniete i uprasowac...no I do pracy wyjazd o 10.00 do 16.00 w domu bede o 17.00 wtedy obiad, zmycie garow, zmiana poscieli, dosprzatanie bo jutro wizyte mam co do nowego domu..o 19.00 kolacja..maly chce racuchy...znow sprzatnac..nakarmic zwierzaki...I do lozka o 23.00... az dziw ze sie trzymam w jednym kawalku
Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:oj szkoda..a dosle jeszcze? moze schowac i poczekac az dosle tamto? szkoda..swoja driga chyba sobie nienradzi z nawalem zamowien
po za tym ona by uszyła, tylko coś słaby kontakt ma z hurtownią i jak w końcu do nich dotarła okazało się że na materiale jest jakiś błąd? i że nowa dostawa będzie za jakieś 2 tyg... oczywiście jeśli nadal będę zainteresowana to mi uszyje, ale dopiero wtedy...
ogólnie wszystko trwało miesiąc, a 3 tygodnie 'szycie' więc nie wiem czy znośnietrochę jest mi smutno, bo wiem jak synek strasznie by się cieszył... mam tylko nadzieję, że to co dla małej będzie ok
-
nick nieaktualnyI tak z Ignasiem sama zostane ale moj z tydzien po porodzie bedzie w domu jeszcze ,poradze sobie mama juz w Maju bedzie
luzik , mam sásiadke tez super zawsze mi pomoze psa wyprowadzic super dziewczyna jest bardzo grzeczna czasem siè z nia spotykam teraz do pl pojechali na pezyszly tydz wracajà.
-
Justinka wrote:Chodzi o to że materiał dla synka będzie najwcześniej za 2 tygodnie! tyle niestety nie mogę czekać
po za tym ona by uszyła, tylko coś słaby kontakt ma z hurtownią i jak w końcu do nich dotarła okazało się że na materiale jest jakiś błąd? i że nowa dostawa będzie za jakieś 2 tyg... oczywiście jeśli nadal będę zainteresowana to mi uszyje, ale dopiero wtedy...
ogólnie wszystko trwało miesiąc, a 3 tygodnie 'szycie' więc nie wiem czy znośnietrochę jest mi smutno, bo wiem jak synek strasznie by się cieszył... mam tylko nadzieję, że to co dla małej będzie ok
-
nick nieaktualny
-
W ramach planów wakacyjnych zamierzam odwiedzić moją rodzinkę i rodzinkę męża, obie mieszkają w miejscowościach z jeziorkiem
będzie fajnie, jakieś góry też pewnie zaliczymy
zastanawiam się też nad wyjazdem do Bawarii, ale to zobaczymy jak wyjdzie
Mąż jednak będzie na razie ze mną, w szpitalu jakaś awaria, ale musi tam wrócić 24.03haneczka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Hahhaha wyobraziłam to sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:10
-
W ogóle przeanalizowałam kalendarz i miesiąc marzec
i stwierdziłam że mogę rodzić każdego dnia
chociaż mniej chętnie 24 i 27.03
A ja kłucia mam bardzo często, aż mnie skręcaale to już od dłuższego czasu... w ogóle mam wrażenie że mi brzuch opadł, a mała jest bardzooo leniwa już 4 dzień...