Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaszalałam, że hoho
Ale na serio po 7 tygodniach, w których największą aktywnością było pójście do wc i zrobienie szybkiego jedzenia, to co innego nie zrobię to wymiękam
Jak ja to dziecko urodzę?
mimka84, Fasia, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Dziś jak byłam w Biedrze to babka za mną stojąca w kolejce wygrała normalnie medal z ziemniaka hahha. Kolejka na 15 osób, jedna kasa czynna, stoję kuźwa grzecznie, mam 4 banany, 2 opak truskawek, mleko i chleb, a ta mnie szturcha i się bezczelnie pyta czy ją wpuszczę przed siebie bo ona się śpieszy a ja na pewno nie, bo widać że jak w ciąży to mam dużo czasu.... Ja to zawsze mam super szczęście normalnie. Uśmiechnęłam się i odpowiedziałam, że jak mi załatwi jakieś krzesełko tą ją chętnie przepuszczę
Walnęła focha i coś tam mamrotała pod nosem. Mnie nikt nie przepuszcza i się nie domagam a ja mam kurde ustępować?
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:musisz moze kupic cos stacjonarnie? szkoda maluszka jam czekal
ale chodzi o to że jak kurier przychodzi to zawsze jest tekst 'ooo dla Nusi [Tymusia
]' i porywa paczki w poszukiwaniu czegoś dla siebie
ogólnie nie obraża się czy coś, jak zdarzało się, że nic dla niego nie było... no ale fakt że gdy już jest coś i ta jego radość - widok bezcenny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:MIMKA przmiłą panią spotkałas, nie ma co
, moglaś powiedzieć ze spieszysz sie na porodowke i wpadlas na szybko po zaopatrzenie
Bambi85, Krysti, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia gratuluję!! Tzn że już tylko jeden Julek pozostał do urodzenia? Fasia za 13 dni zaczyna się kwiecień
szykuj doope
A swoją drrogą 40 cm dziecka to okruszek
ale wagę ma ładną
utopi się we wszystkich małych ciuszkach
Sylwia - oby wam szybko poszło! Trzymam kciuki
Hwesta a tyś powinna tam siedzieć w tym szpitalu do porodu. Pewnie Cię wypiszą i za kilka dni tam wróciszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:17
Fasia lubi tę wiadomość
-
No i mogę się pochwalić, że ejstem jedną nogą w nowym mieszkaniu
w sensie zakupu, no chyba że bank nas z jakiegoś porodu odrzuci to czar pryśnie
jutro jedziemy wpłacić zaliczkę
mimka84, Bambi85, Aguś86, Rudzia, lysinka, Fasia, Justinka, weronika86, haneczka, Eweliśka, maggie86, KasiaKwiatek, liloe, mantissa, iwonka1077, Agusiek89, mf lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A mi się wysypał komputer na którym miałam zdjęcia z ciąży
a chciałam goo.dzisiaj włączyć właśnie po to żeby zrobić kopię zapasową w razie W bo często mnie zawodzi
chyba się popłaczę...
Może jeszcze nie wszystko stracone i da się odzyskać dane -
Bambi85 wrote:jakie w koncu wybraliscie Amy, to z ktorego ktos tam mial zrezygnować czy jeszcze jakies inne?
znalazłam inne ale w podobnej cenie tylko zamaist antresoli ma 56 metrowy taras/ogródek - bo chcielismy na parterze
61 metrów mieszkanie plus 56 metrów tarasu/ogrodkaJustinka, Bambi85, Aguś86, lysinka, adk_1989, weronika86, haneczka, Eweliśka, maggie86, KasiaKwiatek, liloe, iwonka1077, Agusiek89, mf, misia83 lubią tę wiadomość