Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaszalałam, że hoho
Ale na serio po 7 tygodniach, w których największą aktywnością było pójście do wc i zrobienie szybkiego jedzenia, to co innego nie zrobię to wymiękam
Jak ja to dziecko urodzę?
mimka84, Fasia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dobrze tez bym tak zrobila ,bym powiedziala prosze pani ja mam jeszcze dwojke dzieci w domu i mi tez się spieszy ciekawe co by powiedzialamimka84 wrote:Dziś jak byłam w Biedrze to babka za mną stojąca w kolejce wygrała normalnie medal z ziemniaka hahha. Kolejka na 15 osób, jedna kasa czynna, stoję kuźwa grzecznie, mam 4 banany, 2 opak truskawek, mleko i chleb, a ta mnie szturcha i się bezczelnie pyta czy ją wpuszczę przed siebie bo ona się śpieszy a ja na pewno nie, bo widać że jak w ciąży to mam dużo czasu.... Ja to zawsze mam super szczęście normalnie. Uśmiechnęłam się i odpowiedziałam, że jak mi załatwi jakieś krzesełko tą ją chętnie przepuszczę
Walnęła focha i coś tam mamrotała pod nosem. Mnie nikt nie przepuszcza i się nie domagam a ja mam kurde ustępować?
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
On tam jeszcze nie rozumie, że ma wtedy i wtedy przyjść ten kocykweronika86 wrote:musisz moze kupic cos stacjonarnie? szkoda maluszka jam czekal

ale chodzi o to że jak kurier przychodzi to zawsze jest tekst 'ooo dla Nusi [Tymusia
]' i porywa paczki w poszukiwaniu czegoś dla siebie
ogólnie nie obraża się czy coś, jak zdarzało się, że nic dla niego nie było... no ale fakt że gdy już jest coś i ta jego radość - widok bezcenny
-
nick nieaktualny
-
Hahha kurde muszę zapamiętać bo znając moje szczęście to nie był pewnie ostatni razBambi85 wrote:MIMKA przmiłą panią spotkałas, nie ma co
, moglaś powiedzieć ze spieszysz sie na porodowke i wpadlas na szybko po zaopatrzenie 
Bambi85, nick nieaktualny, lysinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia gratuluję!! Tzn że już tylko jeden Julek pozostał do urodzenia? Fasia za 13 dni zaczyna się kwiecień
szykuj doope
A swoją drrogą 40 cm dziecka to okruszek
ale wagę ma ładną
utopi się we wszystkich małych ciuszkach 
Sylwia - oby wam szybko poszło! Trzymam kciuki
Hwesta a tyś powinna tam siedzieć w tym szpitalu do porodu. Pewnie Cię wypiszą i za kilka dni tam wrócisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:17
Fasia lubi tę wiadomość
-
No i mogę się pochwalić, że ejstem jedną nogą w nowym mieszkaniu
w sensie zakupu, no chyba że bank nas z jakiegoś porodu odrzuci to czar pryśnie
jutro jedziemy wpłacić zaliczkę
mimka84, Bambi85, Aguś86, Rudzia, lysinka, Fasia, Justinka, weronika86, haneczka, Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa, iwonka1077, Agusiek89, mf lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A mi się wysypał komputer na którym miałam zdjęcia z ciąży
a chciałam goo.dzisiaj włączyć właśnie po to żeby zrobić kopię zapasową w razie W bo często mnie zawodzi
chyba się popłaczę...
Może jeszcze nie wszystko stracone i da się odzyskać dane -
nie, własnie nei zrezygnowali z tamtegoBambi85 wrote:jakie w koncu wybraliscie Amy, to z ktorego ktos tam mial zrezygnować czy jeszcze jakies inne?
znalazłam inne ale w podobnej cenie tylko zamaist antresoli ma 56 metrowy taras/ogródek - bo chcielismy na parterze
61 metrów mieszkanie plus 56 metrów tarasu/ogrodka
Justinka, Bambi85, Aguś86, lysinka, adk_1989, weronika86, haneczka, Eweliśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwonka1077, Agusiek89, mf, misia83 lubią tę wiadomość