Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam!
Misia gratuluję! super wieści! witamy Julka, kruszynka z niego, ale na pewno słodziak
Sylwia trzymaj się! powodzenia!
8485 miała wczoraj CC, mam nadzieję, że wszystko u nich ok i że się niebawem odezwie
Gratulacje dla rozpoczętych tygodni! Co raz bliżejCiekawe czy któraś tu napisze 40 tydzień
Ja jeśli dotrwam mam za tydzień 26.03 wizytęciekawe czy się uda
bo mam ambitny plan po 21.03 mocno być aktywna
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A! i Natalia wysyła do mnie dziś w końcu pościel, ale bez kompletu dla synka, ech
jak ja mu teraz wytłumaczę, że dla niego nic nie ma
a miał być kocyk z autkami, fuck
zresztą ciekawa jestem jak ostatecznie poprawiła to co było źle, bo fotek nie przesłała... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:53
weronika86, mimka84, Rudzia, Justinka, lysinka, Bambi85, KasiaKwiatek, Eweliśka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahah fasia
famtycznie, sama bym nie uwierzyla
jeszcze 1ego kwietnia
justinka widze ze ty tez masz wizyte 26ego..no to nas jest 4, czy 5 babek z wizytami 26ego! agus nnie tez bolaly tylko do 8,9tyg..pozniej spokoj i teraz wrocilo..mrowien nie mam, bardziej sa nabrzmiale i jak obite..nie musze dotykac zeby bolaly
Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim zapakowanym i rozpakowanym brzuszkom
Nadrobiłam Was od rana i to jest TEN dzień tygodnia, w którym wszystkie kończą tydzieńDlatego gratuluję Wam wszystkim, bo nie zliczę
Sylwia, to czekamy na kolejną dzidzięTrzymam kciuki!
Hwesta, ja wiem, że Ty już baaardzo chcesz rodzić, ale dobrze, że nie trzymają Cię na siłę. W domku na pewno się zacznie. Twoje dziecko widocznie boi się szpitali
sylvia007, Fasia, hwesta, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Tylko nie przyszło wczoraj...a tak na to liczyłam. No nic, może dziś przyjdzie, a Twoje już doszło?
avizo ciul zostawil a dzwi otwarte byly na koniec miasta zaraz wyruszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:58
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja tam od razu byłam za 1 kwietnia
No zobaczymy
Przed chwilą wyciągnęłam czyste naczynia ze zmywarki (mąż by mnie zabił, bo mi każe leżeć do niedzieli
) i juz mi wszystko strzyka
Nie ma co- jestem w formie
mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:A! i Natalia wysyła do mnie dziś w końcu pościel, ale bez kompletu dla synka, ech
jak ja mu teraz wytłumaczę, że dla niego nic nie ma
a miał być kocyk z autkami, fuck
zresztą ciekawa jestem jak ostatecznie poprawiła to co było źle, bo fotek nie przesłała... -
A o wakacjach myślałam bardziej w perspektywie ogródka, ewentualnie późnym latem kilka dni gdzieś nad jeziorkiem, bo jak dzidzia będzie płakała jak szalona w nocy, to zepsuję wakacje innym i chyba schowam się pod ziemię ze wstydu
Chociaż pozazdrościłam Wam tych tropikalnych klimatów:P Dobrze, że mam ogródek od południa, powinno być ciepłohaha
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny