Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia Kwiatek a to masz sie fajnie siostra na costa brava:-)
My mamy mojego szwagra w Grecji takze tez bylismy tam sporo razy:-)
Az wstyd ale nigdy nie bylam w hiszpanii:-(
totez jak bedzie wszystko dobrze chcielibysmy na jesien pojechac z Nikusiem:-)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
witam sie i ja
dziewczyny gratuluje serdecznie nowych tygodni, nie bede gratulowac kazdej z kolei bo jestem na tablecie i nie chce ktores pipki ominac
aaaaaa misiaczku gratulacje! 40cm? jejku laleczka
gosha trzymam kciuki za wyjscie do domu!
szpitalne dziewczyny trzymajta sie
no i tak jak myslalam po mandarynkach sraczka z ranaGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ależ tu się klimatycznie zrobiło
wakacyjnie i cieplutko
ahhh rozmarzyć się można
dobrzeeee, szczególnie że dziś cieplutko za oknem no i słońce!!!
zaraz zmykam do mamci na imieninki:) dziś Józefy:)
dziewczynki wszystkie gratuluję kolejnego tygodnia do przodu:) już niewiele zostało wszystkim nam:)
ja mam wizytę po was Werka:) 27 marca:) mam nadzieję że ostatnia i że na niej dostanę już skierowanie na wywołanie.
miłego dnia:) mąż własnie wróciłEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hello, jednak dlugo bez Was nie da sie wytrzymac, wiec zagldam, a tu taaakie wieści...MISIA ogromne gratulacje, duzo zdrowka dla Ciebie i Julka, odpoczywajcie.
KASIA uff dobra decyzja, ja polecam RODOS , zachód (chyba) wyspy w ogole nieturystyczny, cudowne miejsca mozna znelezc. Jest fajny park wodny ( pamietam ze zalezalo Ci dla dziewczyn), z reszta baza hotelowa tez bogata, hotele ze zjezdzalniami tez sie znajda.
No i dziekuje za mile slowa wczoraj... pozbieram sie pozbieram. Fasia a Ty mnie za co przepraszalas...za to, ze mam progeseronowa papke w mozgu i nie panuje nad emocjami :>. No nic... bedzie ok , musi byc.weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWychodzimy dzisiaj, jeszcze zapisy ktg musza przeanalizować
wszystko jest ok:)
adk_1989, Bambi85, Fasia, Ida, Jaga, lysinka, Aguś86, KasiaKwiatek, Justinka, haneczka, Angela89, Rudzia, Eweliśka, maggie86, liloe, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Witam się z wami po obchodzie. Nie wiem która z was była następną w kolejce do porodu, ale muszę się przyznać, że się wepchnę, założyli mi cewniki, więc dzisiaj, a najpóźniej jutro urodzę
hwesta, adk_1989, Militta110816, Fasia, Ida, Jaga, lysinka, Aguś86, KasiaKwiatek, Justinka, Ewelcia, haneczka, Angela89, Rudzia, Amy_, Anka1501, Eweliśka, maggie86, liloe, Nadzieja84, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk kochana na 11.15..u was bedzie 12.15 ale pewno znajac zycie wejde kolo 1 wyjde kolon14.00 bo zawsze czekam!
dla mnie robotka 27my tez dzien szczegolnymoj plan zeny rodzic! wg ksiezyca, stas ma pierwszy dzien ferii i kocieta juz do oddania..no i kasia jeszcze! mamy wizytowy dzien! sylwia masakra oowodzenia!!!! hwesta zostaniemy dluugo na forum nierozpakowane cos minsie wydaje
no wlasnie mary! szynko reaguj woierdzielaja ci sie w kolejke! hahha
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:A czy dzisiaj nie miala miec cesarki 8548 (jesli pomylilam numerki to przepraszam) jakoś ostatnio się nie udziela ale z tego co pamiętam to chyba tak.
Sylvia no to kciuki! Ale to.cesarka?chyba wczoraj miala miec.
Bambi85, Fasia, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość