Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wam cos powiem !
Bylam w sklepie dziecięcym i mialam kurtke zapiętà i pezyszla szkotka taka wlasnie dama szpilki spudnica torebuśia i ona môwi do sklepiwej ze szuka czegos na prezent no i ta jej tam wybierala ,a ja odpielam kurtke bo mnie goràco się zrobilo a ta damesa na mnie taki wzrok i glowe zadarla z nosem i ja do tej pani sklepowej mowię czy mi tez pomoze a ta powiedziala ze tak i przyszla do mnie a tamta jak nie pierdolnela tymi rzeczami focha strzelila i wyszla ze sklepujezusie zazdrosna suka byla
Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Chyba pipe a nie dupe
A poza tym to witamy ciotke wredotke, gdzie to sie szlajasz?
weź nei mów. Jeździmy za tym pieprzonym mieszkaniem. Ale już tak odczułam te poszukiwania że nei spałam całą noc. Ból brzucha mega, do tego kość łonowa myślałam, że mis trzeli i rwa się odezwałą. tragiczna noc za mną, ale jak dobrze pojdzie bedziemy mieli mieszkanko
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:nie, własnie nei zrezygnowali z tamtego
znalazłam inne ale w podobnej cenie tylko zamaist antresoli ma 56 metrowy taras/ogródek - bo chcielismy na parterze
61 metrów mieszkanie plus 56 metrów tarasu/ogrodka
EDIt
oczywiscie najpierw trzeba ten wozek kupicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:28
Amy_, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no to super Amy taki kawaleczek ogrodka sie przyda zeby wozek wystawić z malym latem i posiedziec na lezaczku, poczytac ksiazke. My tez mamy taki kawalek "ogrodka" i tak wlasnie zamierzam z niego korzystac.
nom też jestem szczęśliwa, że się udało takie fajne mieszkanie znaleźć.
3 sypialnie salon z kuchnią łązienka no i ten tarasik czy tam ogród - w zależności jak się to zagospodaruje
U nas dopiero odbiór mieszkań w grudniu, więc jeszcze minie zanim tam pójdziemy mieszkać. Oby sie udało z tym kredytem, Bo nie wiem czy wiecie, ale kobieta która przebywa na urlopie macierzyńskim nawet jeśli jest na umowie stałej nie jest brana pod uwagę w zdolności? szok. będą brane tylko pod uwagę zarobki męża najprawdopodobniejdlatego nie wiadomo jeszcze czy się uda. Chociaż wstępnie z wyliczeń wychodzi ze tak, ale to bank jeszcze może mieć swoje ALE mimo, że doradca widzi to w dobrym świetle..
Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ahahaha no właśnie muszę kupić wózek :PPP
Aguś na szczęście nie wpisałąm się w konkurs kto szybciej urodzi inaczej z każdym porodem tutaj czułabym spinke doopyja mam tylko jedno życzeni - niech to będzie juz kwiecień
Aguś86, Bambi85, lysinka, Krysti, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Krysti musisz się spieszyć, bo 7 zajęte, Aga 8485 już pewno urodziła wczoraj, Sylwia też niebawem urodzi to już 9, żeby być 10 musisz urodzić przed Mary
czyli jestem w czarnej dupie
i nici z 10 tki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:38
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny:)
Misia serdeczne gratulacje!!
mam do Was pytanie, u mnie w lux medzie gbsa nie pobiera lekarz tylko mam normalnie skierowanie w systemie i robi to położna jak się zgłoszę, nie wiecie czy w sobotę też można? niby pytałam ostatnio w recepcji ale jakaś
praktykantka siedziała która mi oddała to czerwone zwolnienie które powinno u nich zostać więc nie wiem czy jej wierzyć.
-
nick nieaktualny
-
bambi ja uzywam stronki www.fotoo.pl..latwo,szybko i wyswirtla zdjecie od razu. krysia ale baba masakra...pewnie bezdzietna tak samo jak ta od mimki! mnie kobiety w ciazy zawsze rozczulaly nawet jak sama nie moglam zajsc.
amy wnkoncu sie odezwalas i super ze mieszkanko juz prawie prawie! ja mam rozmowe jutro o 14.30..mam nadzieje ze dostaniemy te chate i to jeszcze blisko studiana razie mowilam tylko wam coby nie zapeszyc bo zawsze sie ciesze, chwale i dupa z tego wychodzi
za 20min zbieram sie do pracy
-
Weronika oby wam się też udało z tą przeprowadzką, trzymam kciukasy!
ja też mam tendencje do zapeszania, ale mój mąż w zmianach decyzji jest o niebo lepszy niż może zapeszanieaż dziwne, że w końcu coś postanowił
teraz tylko bank może nam rozwiać marzenia
weronika86 lubi tę wiadomość