Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasiowa ale Ty jeszcze nie idziesz di szpitala, nie ciesz się
do 15.04 kwitniesz z Julkiem w brzuszysku
Amy a jak sprawa torby???
Któraś tu pisała, że te prostaglandyny są najaktywniejsze przy seksie co 2-3 dni. Prawda to? To co mam zacząć namawiać męża żeby kolegów zaprosił czy jak? Nie to, żebym miała nie wiadomo jakie fantazjeChodzi mi oczywiście o te prostaglandyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 14:56
mimka84, malinka1984, Ewelcia, lysinka, lysinka, Murraya, Jaga, Agusiek89, mf, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Liloe ide do szpitala we wtorek za tydzień ba zdjęcie szwu i wydaje mi sie, ze juz mnie nikt stamtąd nie wypuści.. modle sie tylko zeby akcja zaczela sie tydzien później ale znajac moje zyciowe szczescie urodze jeszcze tego samego dnia
tfu tfu!
Zapomniałam, że to zdjęcie szwu jeszcze.
aaaaa tam, gadasz. krakałaś, że będziesz lutówką i jest ok. Ja wierzę w Julka - poczeka do kwietnia, żebyś za dobrze nie miała i musiała się pomęczyć w tym szpitalu trochęFasia lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj zaczęłam nowy tydzień ale w tym szpitalu nie mam jak zrobić zdjęcia więc będzie z wtorku
Przy okazji gratuluję nowych tygodni tym dzisiejszym
EDIT: Hwesta zazdroszczę normalnego jedzenia na Inflanckiej. Bo mój szpital to porażka pod tym względem. Niby o tym wiedziałam ale za każdym razem jak przychodzi obiad to zastanawiam się dlaczego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:46
haneczka, Aguś86, Amy_, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, Bambi85, lysinka, Murraya, Justinka, Rudzia, hwesta, CzaryMary, Agusiek89, NY, liloe, mantissa, mimka84, mf, maggie86, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
NY wrote:Haneczka tez myslalam o grzywce ale stwierdzilam ze to zly czas bo przy dziecku by mnie wkurzala:) ja wczoraj robilam odrosty i jedyne moje szaleństwo to zmiana odcienia o pol tonu:D na tyle tylko jestem szalona
Hmm u mnie skala szaleństwa okaże się jak wrócęDam znać
NY lubi tę wiadomość
-
Ewelcia śliczny brzusio
Nas wszystkie bijesz wielkością- z wiadomych względów
W szpitalach często jest mało jedzenia. Ja po porzednim porodzie ciągle chodziłam głodna. Gdyby nie dostawy z domu byłoby ciężko;)
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Ewelcia brzuchol zacny
ale rozczaruję Cię w...to nie Ty urosłaś tylko chłopcy
wyjdą, 2 tygodnie i będziesz chudzinka... Pozazdrościć
Amy jak to tak? Ty nadal z Olkiem w środku? Wstydu nie masz?
Fasia a ja myślę, że się zdziwiszod początku mówiłaś, że będziesz lutówką, a ja obstawiam, że kwietniówką i to wcale nie z początku... Często jest tak, że po zdjęciu szwu czy pessara szyjka jest tak twarda, że puścić złośliwie nie chce nawet po terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:38
Fasia, Nadzieja84, Amy_, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny