Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:u mnie to samo dzisiaij. wczoraj jeszcze był strasznie aktywny a dzisiaj tylko wypychania, wkladania nóg i powolne poruszania. Nie poznaję swojego syna
dzidziole przez 8 miesięcy rosły i ciężko pracowały a teraz mają urlopi leniuchują. Obrastają tylko w sadełko. Po co im jakiś ruch?
Czilują w basenie
Amy_, Eweliśka, liloe, Bambi85, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że jeszcze nie urodziłam
miałam kilka bolesnych skurczy, ale póki co przeszły i są takie bardziej okresowe. Nie nadrabiać was dzisiaj bo mi adrenalina nie pozwala na czytanie że zrozumieniem, ale wydaje mi się, że chyba Misia urodziła, bo jakieś gratulacje widziałam. Czy się mylę?!
-
Ja mam przewlekłe zapalenie zatok od dziecka. Silne leki pomagają tylko do pierwszej infekcji dlatego nie walcze z tym, maz sie musiał przyzwyczaić ze wszedzie mam chusteczki higieniczne. Raz w ciazy mnie dopadł silny bol zatok wtedy Apap i amol pomogły na glowe;)
-
mimka też się obawiam pylenia traw i drzew w późniejszym terminie bo Marceli ma na to największą alergie. Jest uczulony na wszystko co pyli , dosłownie oprócz grzybów pleśni kurzu i roztoczy.
Alergolog stwierdziła , że teraz dopiero zobaczymy jak będzie reagował organizm bo dopiero wzmogła się alergia. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 15:55
mimka84, sylvia007, Eweliśka, Aguś86, haneczka, Murraya, Ewelcia, Justinka, Ida, CzaryMary, Agusiek89, mantissa, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość