Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:A ją wogóle nie jestem głodna, a do tego zastanawiam się jak tu pójść na kupkę z tym cewnikiem nmasakra
żeby zrobić siusiu to miałam 2 podejścia.
Slyszałam, że to upierdliwe bo dynda miedzy nogami
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Kasia jednak nie dalas rady siedziec bezczynnie
Bambi trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!
Ale obiadu nie robięsię zastanawiam kebab czy chinszczyzna...
Fasia, NY lubią tę wiadomość
-
Kurcze ja współczuję wszystkim dziewczynom akcji wywoływania
Najlepiej jak we właściwym czasie samo się rozkreci. Oczywiscie rozumiem, że są różne sytuacje, no ale wspolczuc mogę
Aaa natchniona waszym mierzeniem też to poczyniłam106 cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:55
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ja to chciałbym jak najpóźniej oksy, nie uniknę bo to standard teraz, no chyba, że dojadę z 9cm rozwarcia. Ale marzy mi się, że spokojnie w domu posiedzę w wannie, zjem, ogolę co trzeba, założę czopa i po tym wszystkim odejdą mi wody...czyste, bezbarwne
pojedziemy (a będzie to najlepiej 10 rano bez korków, albo weekend) a w szpitalu po formalnościach wezmą nas na porodówkę, rozwarcie 7cm,dostanę znieczulenie i po godzinie 2 skurcze parte i Miki wyjdzie przywitać się z tatą
Ładny plan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 15:59
Fasia, Aguś86, lysinka, Justinka, MartaAlvi, Murraya, Nadzieja84, hwesta, NY, liloe, mf, maggie86, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Kasia je nie dostałam oxy, wiec nadzieja jest
Chyba to zależy nie tyle od rozwarcia co od tempa rozwierania, bo jak idzie szybciusio to nie podają. Chyba tylko jak stanie w pewnym momencie. Trzymam kciuki, by Twój plan się sprawdził
KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
Ja wrocilam wlasnie od poloznej
Malej tetno 146 takze super. Ja moge odstawic wreszcie zelazo
2 kwietnia jak nie urodze mam wizyte u poloznej glownie po skierowanie na usg itd jesli na usg wyjdzie za malo wod czy cos to wywoluja porod mi 10 kwietnia a jesli wszystko bedzie okej to do 17 kwietnia bede jeszcze czekac! Buuu! Ale uszczesliwila mnie mowiac ze u pierworodek znieczulenie podaja nawet przy 9 cm rozwarcia! Takze jestem spokojna
ogolnie jestem glodna i ide jesc:)
EWELCIA suuper brzusio!!
SYLVIA trzymam kciuki za Was dziewczyny!KasiaKwiatek, lysinka, Justinka, Murraya, Eweliśka, Aguś86, sylvia007, Agusiek89, NY, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Rudzia do 17 kwietnia? Ty wtedy zaczniesz 43 tydzien.. na kiedy masz termin?
Na 2 kwietnia mam termin.. no tutaj od terminu jeszcze 2 tyg sie czeka niestety.. Mam nadzieje ze urodze tego 2 kwietnia:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co jest nagrodą w tej licytacji? Bo nie wiem czy pisać ile mam czy nie:D
Bambi trzymam kciuki za pozytywne wiadomości po wizytacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:59
KasiaKwiatek, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość