Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary nie pilnujesz kolejki to masz, wstętne babska luke zobaczyły i od razu się pchajo
Jeszcze Krysti chce przed Tobą urodzić. Wracaj na warte!
kuwa nawet do kosmetyczki iść nie można!! Tylko jak cerber musze tu warowac coby mi się już żadna nie wepchnęła.
Krystynka nawet nie próbuj wepchnąć się przede mnie! Musisz jeszcze tyle rzeczy dla Ignasia nakupować przecież!! nie masz czasu na poród kochana !!Amy_, Bambi85, KasiaKwiatek, Eweliśka, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Mam kaca... Moralnego... Zgodnie z porannym założeniem siedzę na dupie, w moim fotelu, z tabletem w rękach i nic nie zrobiłam oprócz ubrania się i umycia zębów...
Nie mam planu na obiad...
wszystkie zeby umyłaś ? Miszczu !! na tym etapie ciazy to juz można tylko do 4rek myć. Reszta jest wybaczona
Obiad z kfc of korsMatka zrób sobie dzień matki dzisiaj
KasiaKwiatek, liloe, haneczka, Fasia, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary no nie można! co to kuźwa za łażenie po kosmetyczkach. Tu się ważą losy naszych Bożen a ta łazi po kosmetyczkach !
AAAAAA bo ty się nei musisz martwić o swoją, ale zastępstwo na warcie trza było załatwić
mam na 15. do tego czasu bedę trzymała miejscówę. Później poproszę o zastępstwo. Która na ochotnika? he?
no właśnie, Faśka za wicie się wzięła - uwije takie gniazdo że się jej ptasiory jeszcze jakieś zlecąa tak w ogóle to nie przesadź Fasiula z tą robotą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:40
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:mam na 15. do tego czasu bedę trzymała miejscówę. Później poproszę o zastępstwo. Która na ochotnika? he?
proponuję zamknąć kolejkę na parę godzinCzaryMary lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Mam kaca... Moralnego... Zgodnie z porannym założeniem siedzę na dupie, w moim fotelu, z tabletem w rękach i nic nie zrobiłam oprócz ubrania się i umycia zębów...
Nie mam planu na obiad...
Polecam spagetti ze słoikatylko trzeba mieć mięsko mielone, żeby dorzucić
KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:ja się nie piszę, za duża odpowiedzialność. Poza tym z tymi pipkami to pewne, że któraś wykorzysta mrugnięcie powieką do wepchnięcia się przed :PPPP
proponuję zamknąć kolejkę na parę godzin
no co Ty wymiękasz?? i tak pewnie by Cię stratowały. Chudzina jesteś - nie dasz rady nawet Olkiem odeprzec szturmu kwietniówkowych matek , mających ochotę rodzić w marcu
Eweliśka - nie słyszałam o tym. Mam właśnie rh -. hmmm w sumie to średnio widzę jakieś powiązanie tych dwóch spraw. Bambi co o tym sądzisz?Amy_, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość