Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:6? a dlaczego?
ja bo zabiegu łyżeczkowania zaraz poszłam w tango. chyba czekaliśmy z 5 dni, a zalecenia byly inne niby i nic mi się nei stało
1. krew, duuużo krwi
2. duuża dziurano chyba że cc
Edit.
3. Szwy i rany po cięciach/ pęknięciachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:26
Bambi85, Aguś86, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
uff zebrałam się i okno umyłam ale w jednym pokoju tylko
może się coś ruuszyybo też nie chce rodzić naturalnie 4 kg dziecko!!!
porozrywa mnie ze wszystkich stron,dlatego już bym chciała urodzić
Moja Karolinka w poniedziałek ważyła 3400,3500 kgbył to 37 tydz i 4 dzień
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje libido sprzed ciąży gdzieś uciekło
mam miękką szyjkę, wczoraj biegunka, dziś wymioty, ale to chyba mi coś nie siadło
wiec licze, że niebawem się zacznie, w sobote zaczyna się znak barana to mogę rodzić
a chciałabym, żeby mój mężulek miał dwie baranice w domu
wtedy go zdominujemy
-
nick nieaktualny
-
ja przez całą ciąże wogóle nie miałam ochoty na seks.. jak już próbowaliśmy to tam w środku ciągle mi coś przeszkadzało..
dopiero teraz pod koniec ciąży już coś zaczęło się dziać.. i czasami go wykorzystujepo ostatnim razie się śmiał wstając rano.. z pytaniem "Co będziesz dziś rodzić czy nie"? no mówie nie tak od razu
-
nick nieaktualnyno dziewczyny co się tak pchacie przede mną ?? czy jakies nagrody za to dają ??
Amy - trzymam kciuki za pozytywne wieści z banku
I znowu seks na tapecie
Ps. dostałam pudło z bebiklubunie zapomnieli o mnie
Fasia, Amy_, KasiaKwiatek, lysinka, Eweliśka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Hwesta - zafundujesz bożenie zabieg laserowy
będzie jak dziewica
aj tam duzo krwiu mnie będzie mało i od razu będę ciasna :PP
Rzucą się kwietniówki na waginoplastykę u dr szczyta jak na pościel u Natalii i chłop nie nadązy z robotą !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:28
Amy_, Fasia, Jaga, Bambi85, lysinka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Rzucą się kwietniówki na waginoplastykę u dr szczyta jak na pościel u Natalii i chłop nie nadązy z robotą !!
Fasia, CzaryMary, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, haneczka, Aguś86, Ewelcia, mf, weronika86 lubią tę wiadomość