Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Ja też chcę Was spotkać
Ja też
Ja tak bym chciała 1 kwietnia urodzić, czyli styka
i bedzie forumowy zlot na Polnej
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś no właśnie pod kątem dziecka z tym smrodkiem, ale taki maluch to chyba jest dość tolerancyjny
W naszym aktualnym (a raczej byłym od dzisiaj) aucie pachnie nie lepiej - uszczelka w bagażniku zaczęła przeciekać i smród mokrej szmaty mamy po deszczu
Bambi ja poleżę po porodzie ze 4 doby więc, może nam się zazębi jakoś pobytwolałabym urodzić jednak w marcu, nie wiem czy do kwietnia mnie szlag nie trafi i będę się bała o masę małej akrobatki, jak się zaczniemy przeterminowywać
Co do tego czy to głowa to nie wiem, jest twarde i wchodzi pod żebro. Ja już się poddałam, nie ogarniam własnego dziecka w brzuchu.
Swoją drogą, to zaliczyliśmy już takie położenia:
26 tc- główkowe
30 tc - miednicowe
32 tc - główkowe
34 tc - miednicowe
36 tc- głowkowe
38 tc - ??????
I te miednicowe są zawsze u mojej dr, na zastępstwach, w szpitalu u genetyka zawsze leży głową w dół. Może moja dr ma przekręcony monitor?
Aguś to spotkanie we 3 brzmi jeszcze lepiejtylko ja już chętnie się rozpakuje i poczekam na Was na oddziale
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:22
Bambi85, KasiaKwiatek, haneczka, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Liloe jak nic wypada teraz kolej na polożenie miednicowe
, zobaczymy jutro, jestem ciekawa
Ja też i tego ile mój klocuszek waży - pewnie usłyszę, że leży główkowo, waży dużo, szyjka zamknięta na miliard spustów i na poród się nie zanosi. A po świętach pójdę na wywoływanie i pęknę po żebra -
Bambi85 wrote:Liloe jak nic wypada teraz kolej na polożenie miednicowe
, zobaczymy jutro, jestem ciekawa
edit
ta opcja ze sie rozpakujesz i poczekasz tez jest ok, biorac pod uwage wage Ali rozumiem Twoje obawy o przeterminowanie
A pisalam Wam ze na usg w pon Leos mial 3220...tez niezly klocuszekKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:edit
ta opcja ze sie rozpakujesz i poczekasz tez jest ok, biorac pod uwage wage Ali rozumiem Twoje obawy o przeterminowanie
A pisalam Wam ze na usg w pon Leos mial 3220...tez niezly klocuszek
O to moja w 36+2 miała 3200, więc idą łeb w łeb. Najwyżej będę błagać o skierowanie na cc jak usłyszę jutro, że konkretnie przybrała...Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:a wydawalo mi sie malo romantyczne brac cywilny dla kredytu
, mimo ze juz bylismy zareczeni
Ja brałam cywilny dla kredytu:P też byliśmy zaręczeni jakiś czas:D
na szczęście jeszcze ani razu tej decyzji nie żałowałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:41
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Liloe ja tez mam wielka gule pod zebrami a Julek jest glowka do dolu. Wiec kto wie
Bambi Leos tez jak na drożdżach. Moj w tym samym dniu usg co Ty ma na liczniku 2400szczypior po mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:44
Bambi85 lubi tę wiadomość