Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Liloe ja tez mam wielka gule pod zebrami a Julek jest glowka do dolu. Wiec kto wie
Bambi Leos tez jak na drożdżach. Moj w tym samym dniu usg co Ty ma na liczniku 2400szczypior po mnie
maz urodzil sie 3800 czy 3900 jakos tak, ja 3500 wiec moze to to, w kazdym badz razie dobrze ze nie kupowalam ze wiele ciuszkow 56 :p bo chyba za wiele nie skorzystamyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:49
-
Bambi85 wrote:NY a Ty kiedy masz nastepna wizyte? I ktory tydzien jestes 36+2 czy suwaczek oszukuje?
Mi zaś pokazywał 38tc a mam 38+1 u mnie notorycznie to fiksuje... dlatego ja na suwaczki nie patrze tylko korzystam ze ściągi na 1 stronie kto ma kiedy termin
Aaaa nastepna wizyta jesli dotrwam to 30.03Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:55
Fasia lubi tę wiadomość
-
NY 3.5 kg? boziu to ile będzie przy porodzie?! zacznij chodzić po schodach, skacz na piłkce jeśli masz, masuj suty i się seksij
to wszystko powinno pomoc a i herbata z liści malin? czy jakoś tak
więcej metod nie znami w skuteczność każdego wątpie
ale może Ci się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:04
-
Moje dziecie w 32 tygodniu 2059 ważyła więc wątpię aby miała być jakaś mała. Marceli ważył 3200 w 41 tc jak go urodziłam.
Mam ostatnio jakiegoś takiego wkurwa na wszystko , wszystko mnie denerwuje dre morde jak opętana i wściekam się niepotrzebnie. I potem jestem gorzej zła na siebie.Porypane to wszystko. -
Amy_ wrote:NY 3.5 kg? boziu to ile będzie przy porodzie?! zacznij chodzić po schodach, skacz na piłkce jeśli masz, masuj suty i się seksij
ale może Ci się uda
Może nie będzie tak źle
ja się nie widzę, żeby dotrwać do terminu, no way
-
Amy_ wrote:NY 3.5 kg? boziu to ile będzie przy porodzie?! zacznij chodzić po schodach, skacz na piłkce jeśli masz, masuj suty i się seksij
ale może Ci się uda
...prostaglandyny i te sprawy
Amy_, NY lubią tę wiadomość
-
NY wrote:Pocieszam się, że Klaudia na etapie o tydzien niższej ciąży urodziła Ninkę 3850g i dała radę
Może nie będzie tak źle
ja się nie widzę, żeby dotrwać do terminu, no way
ciekawe ile mój będzie wazyłmam dwa dni przed terminem wizytę więc się okaże jaką kluchę będę musiała rodzić
NY, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Dobra dobra dziewczyny ja wiem, że jesteście erotomanki a mi się w ogóle nie chce! i czuję ciężar w miednicy, kłucia mam takie ogromne, że chodzić nie mogę, jeszcze mam męża zapraszać do tej ciasnoty ?
Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:i myj okna aaaa i ananas slynny, ale podonbnie jak Amy srednio wierze, jak sie ma zaczac to sie zacznie. Najlepszy z tego wszystkiego to chyba sex
...prostaglandyny i te sprawy
o ananasie zapomnialam!a o oknach też
ja mam celibat właśnei od kąd ciąża donoszonamoże skoro jutro zaczynam 40 tydzien to może dam doopy
bo po porodzie to chyba z 2 tygodnie niet? czy ile?
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:o ananasie zapomnialam!
a o oknach też
ja mam celibat właśnei od kąd ciąża donoszonamoże skoro jutro zaczynam 40 tydzien to może dam doopy
bo po porodzie to chyba z 2 tygodnie niet? czy ile?
Ze szeeśćpoza tym będzie luźno, że aż wiatr będzie huczał w pipce. Wiem z opowieści byłych położnic
Bambi85 lubi tę wiadomość