Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus to obie miałyśmy szybkie pierwsze porody
ja urodziłam w 3 godz po odejściu wód. Poważnie się obawiam ze urodze w domu. Tym bardziej ze zanim do mojego mózgu dojdzie informacja ze to juz to będę pewnie miała niewiele czasu
a i tak mam już 4cm rozwarcia
-
Ale żeście poszalały tej nocy! Aż mi serduszko mocniej zabiło jak przeczytałam

Marycha serdeczne gratulacje!!
Ale numer wywinął Młodzieniaszek, będziesz miała z nim wesoło 
Amy tyś je wariatka do potęgi
Mąż niech zostawi tą totbę w aucie jak Cie wkurza, pewnie długo tam nie poleży...
MłodaDamo trzymam kciuki, baw się dobrze
-
gratuluje nowych tygodni..ja pierdziu co tu sie wyrabia sie pytam???????????
maryska ze co ze jak??? jestes mama? aaaaaaaaaaaaaczekamy az dojdziesz do siebie i zaprezentujesz bobaska
amy glupku rob jak kaze faska..schowaj ja tylko! ja chyba sie musze skontaktowac z twoim mezem zeby cie kajdankami na porodowce juz przypial
hwesta gratuluje nowego tygodnia!
dziewczyny ja po 22.00 mialam taka jazde ze az sie poplakalam....chodzilam jak ofiara...uderzylam palcem od nogi w kant lawy!!!!!!!!!! placz..za 15min uderzylam sie glowa w zlewak..schylalam sie
...15min pozniej....kurwa uparzylam sie! maz chcial wytrzec kloszyk od lampki a ja tam lokiec na nia zasadzilam...ale na szczescie jak MF jest brazowe, pieklo chwilke..15min pozniej....zlapaly mnie 3 skurcze na raz..wygladalam jak paralityk..jak rycze, psy szczekaja o polnocy ,maz sie na mnie drze....hahaha zlapaly mnie 3 skurcze w tym samym momencie, nie bylam w stanie dosiegnac aby wymasowac! obydwie nogi na raz pod kolanami i kurwa w prawym srodstopiu!!!!aaa! hahahha
ja placze..psy slysza wiec wyja!!! maz zobaczyl ze sie zapielam jak zombiak jakis, mala zrobila ooogromna kule na brzuchu a maz krzyczy na mnie ze zagniote mala....noz esz kurwa ja pierdole
hahahha
teraz mi sie chce z tego smiac ale fajnie nie bylo....maz twierdzi ze co 15min to najpewniej bole regulaRNE w moim pojebanym przypadku hahaha..zamiast skurczy to pech co 15min...jakby to byla prawda to do porodowki zywa chyba bym nie dojechala
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Rozpakowanych marcowek jest 14 a kwietniowek juz 9 a właściwie dziś będzie 10... Za szybko idziemy

Ta lista na pierwszej stronie jest nieaktualna
Marcówek już 42
Hahaha Wera sieroto :* uważaj no trochę na siebie! To już pewnie przedporodowe roztargnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 08:58
weronika86, Murraya, Jaga lubią tę wiadomość
-
marta nic nie poradze
dziecko planuje na mnie zamach!
wiecie co? wczoraj mialam te wizyte w sprawie domu..juz druga i mamy czekac wiec pewnie znow lipa...jest jakas lista...ciul poczekamy mi sie nie spieszy..teraz bylby problem z przeprowadzkami i tak..pokik mamy zrobiony wiec no stres
a moi panowie mnie zadziwili..stas posprzaTAL CAla gore..nawet kibelek! cala lazienke, przedpokoj i swoj pokoj, umyl nawet gary a bylo ich mnooostwo!!!
maz ogarnal ogrodek i ciezsze rzeczy...mi zostaly male porzadki..jestem zachwycona..1,5hr dom na blysk..pierwszy raz w zyciu sie tak zmobilizowali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:02
Murraya, KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co tu sie dzialo, jeszcze nigdy jue było tyle nadrabiania nocy, a ja tak wcześnie usnelam ...
Mary gratulacje, ale niespodzianka, odpocztwajcie i daj znac co i jak.
Mloda Dama a jednak...trzymaj sie tam dzielnie. U Ciebie jeszcze będzie niespodzianka co do plci.
Amy nie wiem co powiedzieć heh, a torbe schowaj ciotka, ogladac jej nie musisz.
Kurde przepowiadacze do 100 tez mam juz od tygodnia ale ja zamierzam min 10dni jeszcze wytrzymac, mimo to torbe mam
a nawet 3, dla siebie, dla dzidzi i na wyjście :p