Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus to obie miałyśmy szybkie pierwsze porody
ja urodziłam w 3 godz po odejściu wód. Poważnie się obawiam ze urodze w domu. Tym bardziej ze zanim do mojego mózgu dojdzie informacja ze to juz to będę pewnie miała niewiele czasu
a i tak mam już 4cm rozwarcia
-
Ale żeście poszalały tej nocy! Aż mi serduszko mocniej zabiło jak przeczytałam
Marycha serdeczne gratulacje!!Ale numer wywinął Młodzieniaszek, będziesz miała z nim wesoło
Amy tyś je wariatka do potęgiMąż niech zostawi tą totbę w aucie jak Cie wkurza, pewnie długo tam nie poleży...
MłodaDamo trzymam kciuki, baw się dobrze -
gratuluje nowych tygodni..ja pierdziu co tu sie wyrabia sie pytam???????????
maryska ze co ze jak??? jestes mama? aaaaaaaaaaaaaczekamy az dojdziesz do siebie i zaprezentujesz bobaska
amy glupku rob jak kaze faska..schowaj ja tylko! ja chyba sie musze skontaktowac z twoim mezem zeby cie kajdankami na porodowce juz przypial
hwesta gratuluje nowego tygodnia!
dziewczyny ja po 22.00 mialam taka jazde ze az sie poplakalam....chodzilam jak ofiara...uderzylam palcem od nogi w kant lawy!!!!!!!!!! placz..za 15min uderzylam sie glowa w zlewak..schylalam sie...15min pozniej....kurwa uparzylam sie! maz chcial wytrzec kloszyk od lampki a ja tam lokiec na nia zasadzilam...ale na szczescie jak MF jest brazowe, pieklo chwilke..15min pozniej....zlapaly mnie 3 skurcze na raz..wygladalam jak paralityk..jak rycze, psy szczekaja o polnocy ,maz sie na mnie drze....hahaha zlapaly mnie 3 skurcze w tym samym momencie, nie bylam w stanie dosiegnac aby wymasowac! obydwie nogi na raz pod kolanami i kurwa w prawym srodstopiu!!!!aaa! hahahha
ja placze..psy slysza wiec wyja!!! maz zobaczyl ze sie zapielam jak zombiak jakis, mala zrobila ooogromna kule na brzuchu a maz krzyczy na mnie ze zagniote mala....noz esz kurwa ja pierdolehahahha
teraz mi sie chce z tego smiac ale fajnie nie bylo....maz twierdzi ze co 15min to najpewniej bole regulaRNE w moim pojebanym przypadku hahaha..zamiast skurczy to pech co 15min...jakby to byla prawda to do porodowki zywa chyba bym nie dojechalaKasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Rozpakowanych marcowek jest 14 a kwietniowek juz 9 a właściwie dziś będzie 10... Za szybko idziemy
Ta lista na pierwszej stronie jest nieaktualna
Marcówek już 42
Hahaha Wera sieroto :* uważaj no trochę na siebie! To już pewnie przedporodowe roztargnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 08:58
weronika86, Murraya, Jaga lubią tę wiadomość
-
marta nic nie poradze
dziecko planuje na mnie zamach!
wiecie co? wczoraj mialam te wizyte w sprawie domu..juz druga i mamy czekac wiec pewnie znow lipa...jest jakas lista...ciul poczekamy mi sie nie spieszy..teraz bylby problem z przeprowadzkami i tak..pokik mamy zrobiony wiec no stres
a moi panowie mnie zadziwili..stas posprzaTAL CAla gore..nawet kibelek! cala lazienke, przedpokoj i swoj pokoj, umyl nawet gary a bylo ich mnooostwo!!!
maz ogarnal ogrodek i ciezsze rzeczy...mi zostaly male porzadki..jestem zachwycona..1,5hr dom na blysk..pierwszy raz w zyciu sie tak zmobilizowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:02
Murraya, KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co tu sie dzialo, jeszcze nigdy jue było tyle nadrabiania nocy, a ja tak wcześnie usnelam ...
Mary gratulacje, ale niespodzianka, odpocztwajcie i daj znac co i jak.
Mloda Dama a jednak...trzymaj sie tam dzielnie. U Ciebie jeszcze będzie niespodzianka co do plci.
Amy nie wiem co powiedzieć heh, a torbe schowaj ciotka, ogladac jej nie musisz.
Kurde przepowiadacze do 100 tez mam juz od tygodnia ale ja zamierzam min 10dni jeszcze wytrzymac, mimo to torbe mama nawet 3, dla siebie, dla dzidzi i na wyjście :p