Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wiec w związku z tym ze pchalyscie się przed nas, mlodzieniaszek się wkurzył i postanowił wylądować 20.03
2870g, 53cm
Fotka pojawi się pewnie jak wrócimy do domku.
Buziaki cioteczkinatt, Lwica, lysinka, hwesta, haneczka, mf, KasiaKwiatek, Rudzia, Angela89, Ulka84, adk_1989, Robotka1, Ida, Anka1501, iwonka1077, Militta110816, Agusiek89, Murraya, Fasia, Aguś86, MartaAlvi, Lali, weronika86, Bambi85, Jaga, liloe, Ewelcia, maggie86, Nadzieja84, mimka84, Eweliśka, Amy_, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany! Co za noc!
Mary Kochana gratulacje! A cóż on się tak pospieszył? Skurcze były? I zdjęcie koniecznie! Jak się czujesz matka?
Młoda Damo a Ty okazało się, że hadcore jesteśtyle czekać, przecież regularne skurcze miałaś
taki odchył 4 czy 5 minut może być, a Ty jeszcze z bólu się zwijałaś...w życiu bym nie czekała
Amy i co śpisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 06:43
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja na porodowce od 4 . Przyjeli mnie z 1cm rozwarciem. Lezalam sobie potem prysznic. Za 5 siodna czop mi odszedl. Teraz ok 3cm rozwarcia. Skacze se na pilce i umieram z bolu skurcze sa okrutne slabo mi sie robi tragedia; (
hwesta, KasiaKwiatek, Robotka1, mf, Agusiek89, Fasia, Murraya, Aguś86, MartaAlvi, weronika86, Bambi85, lysinka, Jaga, Rudzia, liloe, Ulka84, Ewelcia, maggie86, Nadzieja84, mimka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Angela-a jak Ty sie czujesz? Jak emocje? wstawanie na karmienie widze bylo, czy w ogole nie zasnelas?
ale nie narzekam ważne że jest przy mnie