Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wstane to sie rozpakuje. Juz mnie wkurwia ta torba.
nick nieaktualny, Lwica, lysinka, haneczka, mf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwonka1077, Agusiek89, Murraya, Fasia, Lali, weronika86, Bambi85, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiec w związku z tym ze pchalyscie się przed nas, mlodzieniaszek się wkurzył i postanowił wylądować 20.03
2870g, 53cm 
Fotka pojawi się pewnie jak wrócimy do domku.
Buziaki cioteczki
nick nieaktualny, Lwica, lysinka, nick nieaktualny, haneczka, mf, nick nieaktualny, Rudzia, nick nieaktualny, Ulka84, adk_1989, Robotka1, Ida, Anka1501, iwonka1077, Militta110816, Agusiek89, Murraya, Fasia, Aguś86, MartaAlvi, Lali, weronika86, Bambi85, Jaga, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny, Nadzieja84, mimka84, Eweliśka, Amy_, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO rany! Co za noc!

Mary Kochana gratulacje! A cóż on się tak pospieszył? Skurcze były? I zdjęcie koniecznie! Jak się czujesz matka?
Młoda Damo a Ty okazało się, że hadcore jesteś
tyle czekać, przecież regularne skurcze miałaś
taki odchył 4 czy 5 minut może być, a Ty jeszcze z bólu się zwijałaś...w życiu bym nie czekała 
Amy i co śpisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 06:43
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja na porodowce od 4 . Przyjeli mnie z 1cm rozwarciem. Lezalam sobie potem prysznic. Za 5 siodna czop mi odszedl. Teraz ok 3cm rozwarcia. Skacze se na pilce i umieram z bolu skurcze sa okrutne slabo mi sie robi tragedia; (
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Robotka1, mf, Agusiek89, Fasia, Murraya, Aguś86, MartaAlvi, weronika86, Bambi85, lysinka, Jaga, Rudzia, nick nieaktualny, Ulka84, Ewelcia, nick nieaktualny, Nadzieja84, mimka84, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna dala mi popalic budzila sie co 2 godziny wiec nie najgorzej. Najgorzej było koło 22 jak byla najedzona przebrana i mocno płakała i nie wiedziałam co jej jest. CIocia pielęgniarka pokazała czego chce na raczkimf wrote:Angela-a jak Ty sie czujesz? Jak emocje? wstawanie na karmienie widze bylo, czy w ogole nie zasnelas?
ale nie narzekam ważne że jest przy mnie

[/url]