Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wariuje przez jakis czas były co 4min i dooop dwa co 8 min ja juz mam dosc xd a boli jak przecholera zwijam sie jak waz
-
Hahaha Amy ale kurde one se jakies dziwne te odstepy. Tu kilka regularnych co 4min se mysle apoko sie juz zaczyna na powazne a tu za chwile mialam dwa co 8min feraz jestem co 5 no i co tu robic. Haha masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mlody ma nocke ale pisalam mu i bedzie wracal i czekal ze mna takze jak co pojedziemy hehe mnie boli okrutnie masakra jak tylko czuje skurcz siadam i sie kolysze a tak to leze i odpoczywam bo obled
mnie te skurcze co 10min troszke bolaly te teraz tak napierdzielaja ze hohoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 02:16
-
Murraya wrote:Nie Amy,skurcze nie mają zrzucać z nóg- ale jak są regularne co 5-7 min, i mimo kąpieli dalej są w tych samych odstępach lub krótszych- to bądź pewna że zaczyna sie coś dziać
Tylko pytanie czy czasem rozwarcie Ci nie postępuje, wtedy masz jeszcze chwilę czasu. 10 min to jeszcze sporo.
Jak dla mnie, spróbuj przysnac!
Ale jak sie nie da to weź jeszcze raz prysznic, poskacz na piłce i mierz skurczybyki. Najlepszym wyznacznikiem jest odejście wód...no ale jeżeli brzuch twardy jak skała tempo przyspiesza a Ty czujesz już nie pokój- to chyba trzeba pomyśleć o wycieczce na IP
I konieczne daj znać!no czuje niepokoj bo nje wiem co robic
czy isc spac czy co? Nie moge zasnac bo przeciez co skurcz to patrze na zegaek. Tesciowa mnie stresuje ze najlpeiej jakby mnie pod ktg podlaczyli zeby zobaczyc co z malym i w ogole. ech.. powtarzam nie czuje zebym miala za chwile urodzic ale nie wiem xzy dla swietego spokkju nie pojechac.. walcze ze soba
-
MłodaDama wrote:No mlody ma nocke ale pisalam mu i bedzie wracal i czekal ze mna takze jak co pojedziemy hehe mnie boli okrutnie masakra jak tylko czuje skurcz siadam i sie kolysze a tak to leze i odpoczywam bo obled
mnie te skurcze co 10min troszke bolaly te teraz tak napierdzielaja ze hohomoze u mnie sie to jednak uspokoi a tobie radze nie zwlekac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mnie tez brzuch boli ale nie umiem liczyć co ile ;( chyba ze po jedzeniu bo rzygac mi sie chce tez :p
hwesta lubi tę wiadomość