Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nom w moim przypadku im mniejszy odstep postepowal tym bol okrutniejszy. A Ty kochana bez paniki do wyrka spokojnie luuz i licz sobie. U mnie o 19 sie zaczely te 10minutowe a juz 2 w nocy a tu dopiero 5minutowki i to jakies zawahane xd takze spokojnie bym jeszcze poczekala az beda choc co 7min
Murraya lubi tę wiadomość
-
No od 30min trzy co 6min jeden co 4 i dwa co 5min czekam na nastepny. Takie dziwne te odstepy
-
Nio miedzy skurczami podkopuje hihi; p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam ze szpitala. maz oczywiscie nie dal za wygrana i mnie zabral. Przepowoadajace. Nie zostalam tam bo nie bylo potrzeby. W aucie mi wszystko przeszloi teraz znow sie zaczyna Na ktg wyszly na poziomie 100-110. Ide sie polozyc.
natt, Angela89, haneczka, KasiaKwiatek, Rudzia, Agusiek89, Fasia, Lali, MartaAlvi, weronika86, Bambi85, Krysti, Jaga, liloe, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ta nie zasne znow mnie boli
hahaha dostalam zjebe na dzien dobry. Maz stanal w drzwiach a ja na niego patrze i mowie - przeszlo! Nie jedziemh! Co z tego ze o 22 cala sie telepaLaM z nerwow ze sie skurcze nasilaja i ze bedd musiala jechac do szpitala!!! Oczywiscie zjeba ze torba nie spakowana. Hahaha musial mi ja przynosic zebhym schowala rzeczy ile sie przy tym namaruuudzilam... ze to nie booe porodowe ze ja bym czula ze ja bym wiedziala. Nie sluchal nic!!!! Nastepnym razem mu powiem jak bede umierac a skurcze beda co 5min!!
Tesciowa oczywiscie jezdzcie. Ja mowie ze az tak juz nie boli ze powinnam sie zginac w pol z bolu zeby jechac na porodowke na co ona ze w pol to sie bede zginac rodzac.
No nikt mnie nie sluchal. Cala droge mowilam mezowi ze jedziemy na darmo! ale ciul zrobilismy sobie 60km przejazdzke
Na ktg skurcze byly odczuwalne ale nie napierdzielLy jak w domu. Szyjki ni ma ale oznak porodu tyz ni ma.
zaczal robic usg i jezdzi tym i jezdzi Olo sie nerwuje przewala kopytkami. A ten szuka wod plodoeychja sie zestresilam bo tyle to trwalo! 6cm. W ciul
i mowie to ja juz pojde do domu??
A on jeszcze do gabinetu prosze. Mierzo mi cisnienie 143/92 na co oczywiscie mowie ze to nie prawdapo 10min mierzy znow luz spadlo
do domu wsio
Takto jest jak maz nie slucha zony!!haneczka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Agusiek89, Murraya, Fasia, Lali, Bambi85 lubią tę wiadomość