Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Jesteśmy już w domku
Buziaczki dla forumowych cioć ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:21
Ulka84, Agusiek89, Rudzia, Krysti, Lali, Justinka, lysinka, mf, Fasia, Nadzieja84, iwonka1077, Anka1501, Aguś86, KasiaKwiatek, Ola89, adk_1989, Ida, Bambi85, Jaga, liloe, Ewelcia, maggie86, weronika86, mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa prysznic w szybkim tępie wzielam teraz włosy umylam nogi pipe ogolilam nasmarowalam się pięknie
mam bóle pleców i brzucha dziwnie się czuje strasznie dziwnie brzuch twardynmi sie robi mam nadzieje ze jeszcze czas na mnie . Ale naprawdę czuje się dziwaczne hihi
-
Też uważam że data 21.03 jest super
zawsze bez wyrzutów sumienia wagarowałam i na dodatek wciągałam w to innych, bo jak tu świętować samej 
No to która się pisze na jutro?
może MłodaDama rozkręci Ci się przez noc, albo jednak Amy w końcu do szpitala zajedzie, tylko nie zapomnij spakować się wcześniej
Lali, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Maaaama mia Klaudia jaka słodzinka boziu wykochałabym

ja już też chcę no niech się rozkręca
Pięknotka 
Justinka ja chce jutro jaaaa JAAAA
hihih bardzo chętnie choć nie chciałam na weekend a na dodatek ma przyjść nam z rana narożnik do chaty ale co tam
hihi rodze nie ma odwrotu xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:57
Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa a myślałam że pikawa tylko mi tak szaleje... Widać ogólny objawLali wrote:Klaudia cudna Ninka

Fasia pisalas dzis o kołataniu serca jak sie polozysz, tez to mam!! Od kilki dni i dobija mnie to, jakby motyl byl w sercu
takie trzepotanie.
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmykam bo coś mi dziwnie, siedze na krzesle wygodnie, "pusta" bo już dawno po dwójce a czuje jakby mi kto chcial tylek rozsadzić. Skurczybyki pojedyncze za cały dzień sie pokazały. Ide spać bo kto wie co wiosna przyniesie

Spokojnie, nie chcemy rodzić
i tego się będę trzymać!
PS. Doglądam pomaluśku więc jesteście na oku
Dobranoc
Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
Rozmowa z tesciowa:
- i jak tam? Nadal masz skurcze
- no co 10min. Ale z bolu nie umieram wiec pojde spac ?
- Moze jednak pojedziezz do szpitala?
- nie! Bo mnie pewnie nie wypuszcza.
- no to juz twoj termin!! maja cie wypuszczac?!
no a co
to pewnie jakis fake. Kuzwa no nie wiem co robic
powinnam sie chyba zwijac z bolu? Czy niekoniecznie? Czy wystarczy ze sa caLy czas co 10min? Niektoresa co 7 ale bywaly takie co 11. Moze to tylko takie cwiczenia? Spicie juz? Bo nie mam z kim konsultowac
haneczka, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość

[/url]