Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór!
Jesteśmy już w domku
Buziaczki dla forumowych cioć ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:21
Ulka84, Agusiek89, Rudzia, Krysti, Lali, Justinka, lysinka, mf, Fasia, Nadzieja84, iwonka1077, Anka1501, Aguś86, KasiaKwiatek, Ola89, adk_1989, Ida, Bambi85, Jaga, liloe, Ewelcia, maggie86, weronika86, mimka84, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa prysznic w szybkim tępie wzielam teraz włosy umylam nogi pipe ogolilam nasmarowalam się pięknie
mam bóle pleców i brzucha dziwnie się czuje strasznie dziwnie brzuch twardynmi sie robi mam nadzieje ze jeszcze czas na mnie . Ale naprawdę czuje się dziwaczne hihi
-
Też uważam że data 21.03 jest super
zawsze bez wyrzutów sumienia wagarowałam i na dodatek wciągałam w to innych, bo jak tu świętować samej
No to która się pisze na jutro?może MłodaDama rozkręci Ci się przez noc, albo jednak Amy w końcu do szpitala zajedzie, tylko nie zapomnij spakować się wcześniej
Lali, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Maaaama mia Klaudia jaka słodzinka boziu wykochałabym
ja już też chcę no niech się rozkręca
Pięknotka
Justinka ja chce jutro jaaaa JAAAAhihih bardzo chętnie choć nie chciałam na weekend a na dodatek ma przyjść nam z rana narożnik do chaty ale co tam
hihi rodze nie ma odwrotu xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:57
Justinka, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Klaudia cudna Ninka
Fasia pisalas dzis o kołataniu serca jak sie polozysz, tez to mam!! Od kilki dni i dobija mnie to, jakby motyl byl w sercutakie trzepotanie.
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmykam bo coś mi dziwnie, siedze na krzesle wygodnie, "pusta" bo już dawno po dwójce a czuje jakby mi kto chcial tylek rozsadzić. Skurczybyki pojedyncze za cały dzień sie pokazały. Ide spać bo kto wie co wiosna przyniesie
Spokojnie, nie chcemy rodzići tego się będę trzymać!
PS. Doglądam pomaluśku więc jesteście na oku
DobranocKrysti, haneczka lubią tę wiadomość
-
Rozmowa z tesciowa:
- i jak tam? Nadal masz skurcze
- no co 10min. Ale z bolu nie umieram wiec pojde spac ?
- Moze jednak pojedziezz do szpitala?
- nie! Bo mnie pewnie nie wypuszcza.
- no to juz twoj termin!! maja cie wypuszczac?!
no a coto pewnie jakis fake. Kuzwa no nie wiem co robic
powinnam sie chyba zwijac z bolu? Czy niekoniecznie? Czy wystarczy ze sa caLy czas co 10min? Niektoresa co 7 ale bywaly takie co 11. Moze to tylko takie cwiczenia? Spicie juz? Bo nie mam z kim konsultowac
haneczka, KasiaKwiatek, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość