Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:rudzia nie plciesze ale mialam identycznie aypychane jak mala byla ulozona dziwnie...dalej do gory nogami ale glowka lekko w bok a nie w dol. obserwuj czkawke..po niej duzo mozna wyczytac
dzis jak miala czkawke to po lewej stronie brzucha jak czulam a czasem wydawslo mi sie ze w tyle troche jakby.. a Ty wtedy jak czulas?
-
mf wrote:Amy, tez mam takie zyczenia, zeby najpierw wody odeszly... nie wiem jak mierzyc te skurcze... kurcze...niby mam apke, ale co mam siedziec/lezec z apka uruchomiona non stop? bez sensu...
MlodaDamo-ja pewnie bym juz jechala na IP jak regularnie i taki czas...
ja nie wiem
nie ogarniam 
od wczoraj w nocy boli mnie mocno brzuch ale nie licze co ile bo nie wiem jak
poza tym jakby to były porodowe to chyba bym wiedziała?
będą się nasilać tak? jak już nie będę mogła wytrzymam to mam pakować torbnę czy co?
zróbcie mi proszę szybki kurs
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:17
Agusiek89, mf lubią tę wiadomość
-
nie wiem jaka, wczoraj zaczęło się od 14 spinanie brzucha ale bezbolesne więc olałam nawet nie mierzylam czasumf wrote:Amy-jaka czestotliwosc? Ja od kiedy nie biore nospy i magnezu, to wbrew pozorom rzadziej mam spinania brzucha

a dzisiaj doszedł ból. ale taki ból to ja już miałam pincet razy
ale teraz obmacuje przy tych bólach brzuch i jest twardy jak kamień, ale wczoraj też mi się spinał. więc generalnie jakoś sobie tego do serca nie biorę
zaraz się położe spać i pewnie przejdzie
mf lubi tę wiadomość
-
nie nie rodze, takie bóle to ja już miałam, przechodziły po kilku godiznachAgusiek89 wrote:Gratuluję Małej Ninki

No i spokojnego weekendu Kobiety - no może Amy się w końcu rozkręci bo przeoczy objawy porodu i mach - Olek wyskoczy znienacka
Wiem że chcesz być kwietniową mamusią ALE może Ty już rodzisz?
-
Hehe Amy spokooojnie
hihi
No cóż mam powiedzieć na razie jednak zostane w domu poczekam choć 3 h takich no regularnych skurczy ja nie wiem no ale dwa są co 4 min potem dwa co 7 i ja już nie wiem.
Idę się położyć będę na fonie i będe liczyć .
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Weronika tylko ze ja mialsm ostatnimi dniami brzuch bardzo napiety caly a dzis na dole mi wisi i zmienil ksztalt.. i w ogole Mala inaczdj czuje.. tak jakby wyszla z kanalu rodnego a juz byla tam bo polozna sprawdzala jeszcze wczoraj.