Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia na razie się nie martw. W poniedziałek spotkaj się z położoną to może wybada jej położenie. Nie masz na to niestety wpływu, a to tylko niepotrzebny stres. Zwlaszcza, że pisałaś, że przy innym położeniu niż glowkowym robią cc i dziecko jest bezpieczne
-
Amy_ wrote:a z tymi bakteriami to czemu ci nie podali jakiegoś antybiotyku? na tym etapie to już przeciez można
mialam antybiotyk ale nie pomoglo, chciala mi pobrac ostatbio jeszcze jedna probke ale ze bylo w miare ladnie "wygojone" to nie chcials tego ruszac i kazala po porodzie przyjsc
-
Rudzia wrote:mialam antybiotyk ale nie pomoglo, chciala mi pobrac ostatbio jeszcze jedna probke ale ze bylo w miare ladnie "wygojone" to nie chcials tego ruszac i kazala po porodzie przyjsc
yhy no to w pn jak sie okaże że mloda jest w poprzek to i tak będzie musiała antybiotyki dać żeby to wyleczyć w razie cc. Ewentualnie będą ją przekręcać przed porodem ręcznie główką w dół to dość często spotykana metoda, oczywiście matka musi wyrazic zgodę -
AMY no tak wtedy bedzie potrzebny antybiotyk. Dlatego to wszystko tez troche stresuje ale ba razie nie mysle o tym bo byc moze faktycznie lezy glowka w dol tylko wyszla z kanalu rodnego.. nie wiem sama. Dobra nie wazne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie wiem co sie dzieje. Od 19 mam te skurcze jest to takie już nie wypinanie dwóch gul i ból tylko po prostu brzuch nagle cały twardy i mega kłucie ból w podbrzuszu ale króciutkie jedne takie po 45sek do minuty a niektóre tylko 30 sekund.
Od 19-20 co 10 minut potem co 8 aż do teraz choć jeden zdarzył się co 10 min.
To już będzie 3 h ja nie wiem co jest grane.
Zjadłam kanapke ,ogarnęłam się .Młody pojechał na nocke ;/ zmęczona jestem jak nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 21:36
-
Rudzia wrote:AMY no tak wtedy bedzie potrzebny antybiotyk. Dlatego to wszystko tez troche stresuje ale ba razie nie mysle o tym bo byc moze faktycznie lezy glowka w dol tylko wyszla z kanalu rodnego.. nie wiem sama. Dobra nie wazne
Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość