Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuzwa nie wiem nie wiem pojawily sie co 7min ale jakies dziwne krotkie hmm poszlam sie ogarnac na dole i chyba falszywy alarm heh cholera no ; p
Bambi cisnienie dalej się utrzymywalo caly dzien 130/90 dopiero dzisiaj jakbym zaczela reagiwac na lek i juz spada pomiary sa juz prawidlowe te 130 lubi sie trzymac ale te drugiex juz sie nie utrzymujeBambi85 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:No Lileo ładnie rośnie
może zrobimy konkurs na największe dziecko urodzone siłami natury?
ja idę w czwartek na podglądanko
waga pewnie będzie podobna do Twojego maleństwa
Militta110816 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny calkiem inaczej czuje ruchy Malej!
czuje jakby wypychala pietki lub lokcie po obu stronach brzucha na wysokosci pepka i wypychanie na srodku brzucha wypycha mi pepek nawet czasami i nad pepkiem.. ma ktoras tak?! Ona na pewno lezy inaczej niz wczoraj! Martwie sie juz!
-
Rudzia moja mala jest ulozona glowkowo a tez jej ruchy czuje jakby stopki lokcie po bokach brzucha na wysokosci pepka a za pare dni pupe wypina juz wyzej niz pępek albo pupe wypnie wysoko i po bokach tez w tym czasie kopie wypina cos. Ale jak sie obawiasz to w poniedzialek idz sprawdz to lepiej miec spokojna glowe
)
-
FASIA tylko mi nie kopie w pepek tylko wypycha jakby plecami? Kopniaki czuje po prawej i lewej stronie brzucha znaczy to nawet nie kopniaki tylko wypychanie stopek lub lokci.. martwie sie ze wyszla wyzej i nie bedzie chciala zejsc..juz powinnaa pozostac w dole juz powinno cos siw dziac w strone porodu a Ona na odwrot!