Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja już po wizycie waga 3604g szyjka 3,5cm zaczopowana twarda i zamknięta na 4 spusty. Ala na nietoperza ale wysoko ułożona, stąd problemy z oddychaniem. Miałam dodatkowe badania jutro wieczorem wyniki
mimka84, Militta110816, KasiaKwiatek, Rudzia, Amy_, Fasia, Bambi85, haneczka, Aguś86, Murraya, Krysti, weronika86, lysinka, Justinka, Agusiek89, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilou to supcio pozytywne wiadomości; )
sylvia gratuluje corusi
A ja leze i zastanawiam się czy cos sie rozkreca. Od godziny mam co 10minut napinanie brzucha z mocnym bolem podbrzusza wlasnie takie skurcze bez paniki dopakowalam sie i bede sprawdzac jak zareaguje na zmiane pozycji potem prysznic hehe ciekawe ale dzisiaj juz tak mialam i mi przeszlo buuu niech sie rozkręcaKasiaKwiatek, haneczka, Aguś86, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:No na tym etapie to wymiatasz z szyją
Na pewno badania wyjdą ok.
Do maja dotrwam a potem urodzę 5,5 kg dziecię i będę sławnamimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, Bambi85, haneczka, Aguś86, Murraya, Krysti, weronika86, adk_1989, lysinka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Fasia Olo na pewno nie chce wyjść
akturalnie uprawia grzebing
coś sobie tam gmera grzebie, przepycha jakby z kims walczył
jak mi powiedzą że jest ich tam dwóch to się wcale nie zdziwie
Liloe waga superjuż koncówka więc pewnie do porodu się już nie zmieni, a jeśli tak to pewnie bardzo nieznacznie
ale szyjke masz jeszcze długaśną
-
Liloe waga podobna jak i u mojego dziecka. Rozmawialas z lekarzem na temat porodu? Czy będzie to sn czy cc? U mnie byla dzis polozna i powiedziala ze mi ze u mnie jak akcja sie sama rozkreci to pewnie najpierw beda mi kazać normalnie rodzic bo u mnie szyjka skrocona miekka male rozwarcie to podatna jest i ze bd wspolpracowac a ze jakbym poszla po terminie pozamykana na wszystkie spusty z duza waga dziecka to moze wtedy by od razu wzieli na cc. Ajj chyba urodze najwieksze dziecko na forum
w sumie chcialabym ta satysfakacje porod sn ze mi sie udalo
a z drugiej strony sram w gaty ze mnie porozrywa na wszystkie strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 20:12
mimka84 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Do maja dotrwam a potem urodzę 5,5 kg dziecię i będę sławna
moja koleżanka miala przed terminem wizytę i szyjka też długa zamknięta i raptem za dwa dni na porodowkę i urodziłą córkę, co prawda w 14 godzin ale urodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 20:11
-
Liloe no ladna waga Ali
Moj brzuch nadal taki dziwny.. w poniedzialek ide do poloznej zeby sprawdzila ulozenie Malej.. dzis w ogole nie czuje Jej na samym dole tak jakby glowe uniosla wyzej ;/ a juz byla gotowa do porodu!! ;/ cholera.
Do tego strasznie mi spuchly stopy nie moge nawet zgiac palcy .. -
nick nieaktualny