Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dla mnie najważniejszy byłby po prostu szybki numerek
ale co zrobić jak ni ma ??
Iwonka aj low ju
jeszcze link do wózków i będę happy:DRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Mimka spokonie, a powiedz mi podpisywałaś coś temu kurierowi odnośnie przesyłki?
pamętaj że to nie Twoja wina, postąpiłaś tak jak było napisane w aukcji-ZA POBRANIEM, chciałaś być po prostu uczciwa.
duże pieniążki??
nie martw się, zadzwoń do tego pana w poniedziałek na spokojnie rano i wyjaśnij sytuację, nie powinien być burakiem, i myślę że odda pieniążki.
MURRAYA wooow jakie wyszukane gratulacje
Haneczko dobranoc zaćmiona kobieto:DWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:58
-
Witam wieczorkiem
Moja tarczyca zaczęła świrować teraz na koniec ale trudno, trafiłam do fajnej endokrynolog. Potem zakupy, mam już wszystko poza termometremteraz chwilka odpoczynku, mogę was nadrobić i jadę na kolację ze znajomymi. Intensywny dzień dzisiaj, ale korzystam póki się jeszcze całkiem dziarsko ruszam
Ida, Justinka pościel superbardzo mi się podoba
Rudzia brzuszek faktycznie zmienił kształt, ciekawe jak ta Sofijka się gimnastykuje. Ja też dzisiaj obudziłam się z podobnym, ale nawet nie próbuję się zastanawiać, o co chodzi, bo i tak nigdy nie trafiam.
Amy gratki 40 tygodnia i wyboru mieszkaniabanki chcą zarabiać, więc wierzę, że się uda
aleeeeee brzuszek to masz malutki, gdzie ty chowasz tego Olka
Sylvia ogromne gratulacjesuper, że Ninka jest już z tobą
Mimka spróbuj zadzwonić na infolinię i przedstawić im sytuację, może uda się uratować i odda ci kasę ten kurier?
Anka strasznie ci współczuję wyjazdu męża i to akurat w takim momencie
Teraz zmykam, sprawdzę wieczorkiem, czy coś się wydarzyło
Amy_, Justinka lubią tę wiadomość
-
nooo Amy właśnie!! Olek chyba Ci siedzi w jelicie cienkim
haha
my tu śmichy chichy ale pewnie nie jednej z nas będzie gula skakała że jak urodzisz to po ciaży śladu nie będzie u Ciebie bez żadnego wysiłku
brzuszek może i mały ale za to zgrabny i z najlepszą wizją poporodowąAmy_, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:nooo Amy właśnie!! Olek chyba Ci siedzi w jelicie cienkim
haha
my tu śmichy chichy ale pewnie nie jednej z nas będzie gula skakała że jak urodzisz to po ciaży śladu nie będzie u Ciebie bez żadnego wysiłku
brzuszek może i mały ale za to zgrabny i z najlepszą wizją poporodową
Ja juz pisałam, że jej nienawidzę
Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja juz pisałam, że jej nienawidzę
potem może mi się zmienić jak dojdzie bejbiblus
hahaha pojadę do tego rzeszowa, a niech stracę
Anka oby nie okazał się burakiem, choć kurde, no kasy brać nie powinien;/ no bo niby na jakiej podstawie?? jak on niby dostarczy tą kasę sprzedawcy? wątpię. -
Mimka ja pierniczę, nie chciałabym być w ciąży ściśnięta jakimś gruchotem i wózkiem z drugiej strony:( rzeczywiście nie ciekawy dzień za Tobą, proponuję ciepłą kąpiel lub prysznic i do łóżeczka odpoczywać.
dużo kasy dałaś temu kurierowi?