Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś ja z tych co potrzebują słońca i spacerów,ruchu,nawet mroźna zima mi nie straszna jak słońce świeci, nie lubię na tyłku siedzieć i nic nie robić, całą ciąże tak spędziłam i jak widzę taki dzień jak dzis to aż się wyrywam.
Krysti niby mówią że tak ok 2 tyg po urodzeniu ale kto tam wie, jak będzie pogoda ładna to wybywamy w przyszłym tygodniu bo widze że mały po pobycie na tarasie śpi jak suseł.
Krysti lubi tę wiadomość
-
Eee to tu nigdy nie miałam problemu, jak tylko skończył rok i ja byłam gotowa i wstanie sama go zostawić na 2 dniiwonka1077 wrote:to masz dobrze moja corka nie chce u kogos zostac na noc u nas w domu ok moze ktos z nia byc i zasnie a nie w swoim domu juz nie

to bez problemu zawsze zostawał, przeważnie to jest 1-2 noce... on się tak cieszy, lubi tam jeździć, bo inne otoczenie, zabawki itp. zresztą on to chyba ma po mnie, jak byłam dzieckiem rodzice wszędzie mnie mogli zostawiać nie było z tym problemu ja to taki mały włóczykij byłam on chyba też będzie hehe 
Ja jestem spokojna, że krzywda mu się tam nie dzieję
jedynie bardziej przeżywam jak do teściów, ale do nich to może sam tak jechał 3 razy od początku, a u moich - czasami są miesiące że nawet co drugi weekend
ale to dlatego że są bardziej na miejscu - 35/40 min jazdy a nie jak do teściów 2h!
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie leze nie wytrzymam musze cos robicmaggie86 wrote:Aguś ja z tych co potrzebują słońca i spacerów,ruchu,nawet mroźna zima mi nie straszna jak słońce świeci, nie lubię na tyłku siedzieć i nic nie robić, całą ciąże tak spędziłam i jak widzę taki dzień jak dzis to aż się wyrywam.
Krysti niby mówią że tak ok 2 tyg po urodzeniu ale kto tam wie, jak będzie pogoda ładna to wybywamy w przyszłym tygodniu bo widze że mały po pobycie na tarasie śpi jak suseł.
sprzatam gotuje piore zakupy podłogę na kolanach myje nawet
a jak pogoda jest to mnie w domu nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:25
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eee można po tygodniu od urodzenia spokojnie, kwestia wcześniejszego werandowania i odpowiedniego ubrania na spacer.
My tak na prawdę werandowaliśmy jeden dzień jak mały miał 6 dni, a następnego dnia poszliśmy na spacer, fakt było ładnie, coś jak teraz pogoda, mimo że był to początek października
Uważam, że wiele rzeczy powinno się robić jak się czuję, a nie jak ktoś mówi, czy gdzieś piszą... jeśli uważasz że mały jest gotowy na wyjście to czemu nie!
Krysti, Aguś86, maggie86, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustynka racjaJustinka wrote:Eee można po tygodniu od urodzenia spokojnie, kwestia wcześniejszego werandowania i odpowiedniego ubrania na spacer.
My tak na prawdę werandowaliśmy jeden dzień jak mały miał 6 dni, a następnego dnia poszliśmy na spacer, fakt było ładnie, coś jak teraz pogoda, mimo że był to początek października
Uważam, że wiele rzeczy powinno się robić jak się czuję, a nie jak ktoś mówi, czy gdzieś piszą... jeśli uważasz że mały jest gotowy na wyjście to czemu nie!
Justinka lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:o kuva nie ma linka do exela ;( ja musiałam przez przypadek pokasować je buuu ;(;( załamka
nie mam!!!!! dziewczyny przepraszam 
Haneczka numerek?? heheh numerek by się dopisał przy kolejnym razie. a długości małego nie była podana jakiś czas więc nie było jak uzupełnić
no ale dobrze że czuwacie:)
jesu mam załamkę nad tymi linkami
Robocia, wiesz jakie "numerki" są teraz dla nas ważne, szczególnie, gdy jest ich tak mało
Amy_ lubi tę wiadomość
-
AAA i Tymek nie wiedzieć czemu często lepiej śpi u dziadków
czasami się śmieję, że jedzie się do nich wyspać
owszem też ma gorsze noce jak i w domu, ale ogólnie nie ma problemu z zasypianiem na noc jak i drzemką w ciągu dnia jak jest u dziadków
-
dla mnie najważniejszy byłby po prostu szybki numerekhaneczka wrote:Robocia, wiesz jakie "numerki" są teraz dla nas ważne, szczególnie, gdy jest ich tak mało

ale co zrobić jak ni ma ??
Iwonka aj low ju
jeszcze link do wózków i będę happy:D
Justinka, haneczka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Mimka no to dupa:( powiem Ci że będzie kiepsko, ale życzę powodzenia, mi tak dostarczyli konika na biegunach, miałam płacić za pobraniem ale kurier powiedział że on takiej adnotacji nie ma więc kasy nie bierze, a ja się już więcej nie odezwałam i miałam konia za przeproszeniem za free jeśli chodzi o przesyłkę bo nawet potem nikt do mnie nie dzwonił w tej sprawie a czekałam. ewidentnie ich wina.
ja bym kasy nie dała jak nie miał odpowiedniego pokwitowania;/
poza tym najlepiej jak odzyskasz kasę a ja bym gościowi nie wpłaciła bo???? bo zawalił. miało być za pobraniem.
sorki:) ale jakoś wyjątkowo się wczułam bo przechodziłam przez ten sam motyw.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
no dokladnie MIMKA to nie Twoja wina, niech sprzedawca ściga kuriera jak chce kase.
Ola 89 ma miec jeszcze cc pod koniec marca, dokladnie nie pamietam
Agus no ja wlasnie tez czekam na Liloe , zamist nadrabiac caly dzien, czytam na biezaco plus ogladam jakies glupoty,