Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylvia ogromne geatulacje.
Ja uzupełniam naszego excela kwietniówkowego i w czołówce robi się nam bardzo czerwono i też jestem ciekawa ile w marcu przywitamy jeszcze dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 17:49
haneczka lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
KasiaKwiatek wrote:Ciekawe ile jeszcze zamieścimy porodów w te 10 dni marca
kilkanaście dni temu obstawialam 15,ale coś mi się widzi, że może być więcej
-
Kasia taki masz optymistyczny wizjonerski plan?? że będzie ich ponad 15?
ło jeju no a kto kolejny w kolejce oprócz ciotki Mary no i Amy
?
Ania? bo bidno z tym rozwarciem pobija powoli rekordy:D
Aguś dzięki za info, nie wiedziałam już poprawiam:)Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Sylwia gratulacje!!!
Robotka Misia pisała że jej Julek ma 40 cm a nie 54.
STRONA 3697 do sprawdzenia
"Dzień dobry:)
CzaryMary chciałam Cie na wstępie przeprosić ze rzutem na taśmę wbiłam Ci sie przed termin.
18 marca o 23:38 przywitaliśmy na świecie Julka:) 2400 żywej wagi, 40 cm długi. Dostał 10 punktów.
Na razie nie mam zdjeć, leze i "odpoczywam" po cc."mąz był spanikowany i nam złe dane podał
w tabelce jest okej:D
Justinka, maggie86, KasiaKwiatek, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:Sylvia ogromne geatulacje.
Ja uzupełniam naszego excela kwietniówkowego i w czołówce robi się nam bardzo czerwono i też jestem ciekawa ile w marcu przywitamy jeszcze dzieci.
A ja rezerwuje sobie 13! a co, mogęhehe
bo zakładam że mamy teraz 9 maluszków, bo jest 8584 - Agnieszka która miała cc w środę... no i Mary w niedzielę będzie 10... -
Robotka1 wrote:Kasia taki masz optymistyczny wizjonerski plan?? że będzie ich ponad 15?
ło jeju no a kto kolejny w kolejce oprócz ciotki Mary no i Amy
?
Ania? bo bidno z tym rozwarciem pobija powoli rekordy:D
Aguś dzięki za info, nie wiedziałam już poprawiam:)
NO WAY!!! ja w marcu nie rodze! Proszę mi tu nie prowadzić czarnowidztwa! ani proszę nie krakkać!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:a podasz linka do exela, bo nie ma już w poście Robotki, a nie mam zapisane
A ja rezerwuje sobie 13! a co, mogęhehe
bo zakładam że mamy teraz 9 maluszków, bo jest 8584 - Agnieszka która miała cc w środę... no i Mary w niedzielę będzie 10... -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Sylvia gratulacje:D opowiedz nam jak Ninka choć wygląda
lista zmieniona:) i prosze nie siać zamętu bo od rana była lista aktualna o poprawione dane Misi to mnie w błąd wprowadziłyście niedobre wy
jak urodzę to proszę listę uaktualniać tak jak teraz robi Shimmer kochana moja wpsółpracowniczka:) a ja co kilka dni będę ją aktualizowała na pierwszej stronie.
teraz jest jeszcze super bo dzieciaczki rodzą się z odstępami ale jak przyjdzie czas że będziemy rodzić na potęgę to może się zrobić zamieszanie:)
Amy Ty Kryspinienie cierpię tego osła
w ogóle nie przepadam za kabaretami
A dupa kupaNie było długości synka Goshy i numerka przy Misi
Nie ma opieprzania. Masz już kolejną do dopisania
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:to moze pamiętasz kto mial rodzic 26 lub 28 marca??????? bo cos mi świta.....
zatrzymałam się tak na prawdę na Mary i ogólnie na 22.03
ale na pewno dziewczyny się odezwą, która to
Wiem że ktoś ma mieć CC w poniedziałek i to właśnie któraś co miała na tego 26 czy 28.03 tak coś mi świta -
Amy_ wrote:ponad dwa
5 idę na wywoływanie
nie przewiduję dobrowolnego wyjścia łOlka
to w dupke mu daj niech wie kto tu rządzi niech się matki słucha hehehe no chyba ze chcesz grzecznie do 5 kwietnia czekać
Amy_ lubi tę wiadomość