Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:nie bardzo, jakoś tak daleko nie wybiegałam z pamięcią
zatrzymałam się tak na prawdę na Mary i ogólnie na 22.03
ale na pewno dziewczyny się odezwą, która to
Wiem że ktoś ma mieć CC w poniedziałek i to właśnie któraś co miała na tego 26 czy 28.03 tak coś mi świtaJustinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Sylvia - gratuluję!!! Ninka jak na ten czas ciąży spora dziołszka
Mój organizm się oczyszcza, ale nie wiem, czy po moim pysznym obiadku (rybka+ryż+sosik+surówka)-choć wątpię, bo za szybko po obiadku poszło, czy po czymś innym... ale tak masakrycznie już dawno się nie czułam...przepraszam, że ciągle wracam do tego tematu, ale dość często mnie męczy ostatnio...
jak się oczyszczasz:)
-
Robotka1 wrote:Kasia taki masz optymistyczny wizjonerski plan?? że będzie ich ponad 15?
ło jeju no a kto kolejny w kolejce oprócz ciotki Mary no i Amy
?
Ania? bo bidno z tym rozwarciem pobija powoli rekordy:D
Aguś dzięki za info, nie wiedziałam już poprawiam:)
Ja nie mogę rodzic, mój dziś wyjeżdża na dwa tygodnie na drugi koniec Polski -
sylvia007 wrote:Hej dziewczyny . Chciałabym was tylko poinformować, że dzisiaj o 11 urodziła się moja Ninka. Waży 3200 i ma 54cm. Niestety nie mogę wam wstawić zdjęcia bo strasznie wolno mi tu internet chodzi
jak ciśnienie się zmieni to szybciutko wrzucę
sylwius gratulacje!!!! czekamy na zdjęcia twojej kruszynki))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:07
-
Mąż właśnie pojechał z synkiem do moich rodziców, boshe jak się popłakałam
tak jakbym miała już go nie widzieć, czy cuś
ech te hormony...
A on tak słodko się cieszy jak do nich jedzie, taki podekscytowany od rana chodzizbiera zabawki, które chce zabrać, bez problemu na do widzenia da buziaka, pomacha powie papa i z uśmiechem jedzie
Pakując go dałam więcej niż zwykle na weekend, jakby się okazało że pobyt mu się przedłużyKrysti lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja nie mogę rodzic, mój dziś wyjeżdża na dwa tygodnie na drugi koniec Polski
nie fajnie z tym wyjazdem
a moje dziecko od ojca dzisiaj dostało pozwolenie na przychodzenie na świat bo tatuś od jutra do końca miesiąca urlopujeOluś i tak zrobi tak jak mówi mamusia
Anka1501, maggie86, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek, Murraya, CzaryMary, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:dzięki że pytasz:)póki co jest ok,grzecznie śpi,leżakuje z nami,ssie cyca, rozgląda się i tak w kółko, w nocy juz tylko 2 razy karmimy się i dalej śpimy, szczerze powiedziawszy to nastawiałam się na chroniczne niewyspanie itp. a nawet czasem się nudzę, zaczęłam czytać zaległe książki , wtorek-czwartek wciągnęłam 3 tomy tego nieszczęsnego Greya i przez to mam porypane sny
fajnie
a na spacerku juz byliście czy jeszcze w domku
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o kuva nie ma linka do exela ;( ja musiałam przez przypadek pokasować je buuu ;(;( załamka
nie mam!!!!! dziewczyny przepraszam
Haneczka numerek?? heheh numerek by się dopisał przy kolejnym razie. a długości małego nie była podana jakiś czas więc nie było jak uzupełnić
no ale dobrze że czuwacie:)
jesu mam załamkę nad tymi linkami -
nick nieaktualnyJustinka wrote:Mąż właśnie pojechał z synkiem do moich rodziców, boshe jak się popłakałam
ech te hormony...
A on tak słodko się cieszy jak do nich jedzie, taki podekscytowany od rana chodzizbiera zabawki, które chce zabrać, bez problemu na do widzenia da buziaka, pomacha powie papa i z uśmiechem jedzie
Pakując go dałam więcej niż zwykle na weekend, jakby się okazało że pobyt mu się przedłuży -
Justinka wrote:Mąż właśnie pojechał z synkiem do moich rodziców, boshe jak się popłakałam
ech te hormony...
Pakując go dałam więcej niż zwykle na weekend, jakby się okazało że pobyt mu się przedłuży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny