Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
haneczka wrote:Mantissa, ja swoje dziecko ostatnimi czasy czuję w brzuchu dopiero od 20 i tak buszuje do 24 co najmniej. Potem zasypiam to nie wiem. Pytanie, czy już mu tak zostanie i będzie mi zarywał nocki?
Jak to u Ciebie było? Nadrabiaj w dzień Kochana
Zaćmienie sprzyja spaniu, bo taki półmrok jest.
No w sumie w ciąży to on też o 24 zaczynał buszować. Jak dalej to nie wiem, bo też spałam.Ale w dzień się pory w miarę chyba zgadzają.
Fasia, może nie będzie tak źle z tym jedzeniem. Ja na razie jem wszystko i szafa gra.Tylko ogromne ilości. Boję się wejść na wagę.
Pani od laktacji i położna powiedziały, że można generalnie wszystko, tylko żeby dziecko obserwować, tak jak mówi Angela i nie jeść kilogramami na raz, tylko po trochu.
Jedynie co tak trochę na wyrost odstawiłam to cytrusy. Czekolady niestety nie umiem sobie odmówić, wszyscy w prezencie przynoszą, uwzięli się. Smażone też jem normalnie, bo nie chce mi się osobno dla siebie gotować. A i podobno matki karmiące zamiast trzech posiłków powinny jadać pięć.
Ida, umarłabym z twoim menu.Wychodzę z założenia, że póki nic się małemu nie dzieje, żadnych wysypek, ani problemów z kupami, to nie będę jakoś się ograniczać. Może źle robię, nie wiem. Ba, nawet po żelazie Juli nie ma żadnych problemów.
Fasia, takie staniki sportowe dadzą radę na początek, sama w takim karmiłam, tylko zwróć uwagę, żeby mieć przynajmniej jeden znacząco większy. Jak dostałam nawału, to mój mnie tak uciskał, że prawie płakałam, a zdjąć nie bardzo mogłam, bo mleko płynęło. Na szczęście znajoma mi taki z trójkątami z canpolu chociaż przywiozła.
Amy, super figurka.
Łaaa, Sylvia, ale niusem strzeliłaś. Tak cichaczem.Gratulacje!
Amy_, Aguś86, Murraya, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nie no zartowalam przecież.
Amy ciężko zapracowala na taką figurę przed ciąża wiec po porodzie będzie świetnie wyglądać
No żeby nie było że tak genetycznie wyglądam. pot się lał strumieniami z doopy przy ćwiczeniach. Całę życie walczyłam z kg. Aż się w końcu wzięłam za wysiłek fizyczny i tylko on mi pomógl bo z diet sie idzie prosto do lodówki
Robotka jak będzie jechać do na przysły rok i w lecie bo w zimie na tarasie jak będziessz spać to ci dopka zmarznie -
Mimka zrobilabym tak samo jak ty
też bywam taka głupia
mam nadzieję, że kurier okazę się uczciwym gościem i odda Ci pieniądzea jak nie to 55 zł za głupotę to nie taka duża stawka :PPPP
Bambi85, mimka84, iwonka1077, Murraya, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:
Robotka jak będzie jechać do na przysły rok i w lecie bo w zimie na tarasie jak będziessz spać to ci dopka zmarznie
jaka wieśniaramam nadzieję że choć jaki pies mi dotrzyma towarzystwa na tym tarasie:P może być pluszowy Olkowy jakiś
ok cioteczki miłego wieczorku, lecę młodą dopilnować żeby się ładnie umyła i położę ją spać
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jaka wieśniara
mam nadzieję że choć jaki pies mi dotrzyma towarzystwa na tym tarasie:P może być pluszowy Olkowy jakiś
ok cioteczki miłego wieczorku, lecę młodą dopilnować żeby się ładnie umyła i położę ją spaća mąż może być?
szczepiony
CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no właśnie
zeby oelk zaraz nie miał rodzeństwa
hehehe
to się nazywa test męża
jak się nei spisze, znaczy że żona ma prawo do oblania swojego testu
1:1 to ładny wynikobie strony są wygrane/przegrane jak kto woli i nikt nie ucierpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 19:31
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:hahahha może mieć
to się nazywa test męża
jak się nei spisze, znaczy że żona ma prawo do oblania swojego testu
1:1 to ładny wynikobie strony są wygrane/przegrane jak kto woli i nikt nie ucierpi
Amy_ lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:heheh ciekawe czy mąż by przełknął twoja zdrade????
w mojej głowie będziemy kwita
iwonka1077 lubi tę wiadomość