Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:rudzia moj wyglada identycznie! wrzuce jutro bez ubrania to porownasz..wiec albo moja polozna sie myli albo twoja
Okej!moja polozna sie nie myli bo Mala byla w kanale rodnym czulam ja na samym dole czasem nawet jakby miala mi wyleciec zaraz a dzis juz w ogole tam jej nie cczuje. I eidac roznice w brzuchu.. no nic w poniedzialek to sprawdze co tam sie dzieje
-
Rudzia wrote:Okej!
moja polozna sie nie myli bo Mala byla w kanale rodnym czulam ja na samym dole czasem nawet jakby miala mi wyleciec zaraz a dzis juz w ogole tam jej nie cczuje. I eidac roznice w brzuchu.. no nic w poniedzialek to sprawdze co tam sie dzieje
obojetnie..j ciebie ma to znaczenie jednak -
Fasia wrote:Amy ja wiem, ze nie rodzisz. My mamy zaklepany termin na narodzinowego zajączka takze luz, do 5 kwietnia jeszcze chwila
ewentualnie moze byc prima aprillisowy zarcik
Werka ja tez nie wiem co wtedy boli, nigdy nie rodziłam wiec kuzwa nie wiem czego sie tu spodziewac
lali namwazninesze ze baran bedzie od polnocyLali lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:rudzia u mnie brzuch ma identyczny ksztalt. ciekawa jestem co ci polozna w pon powie..ma mam dopiero w czwartek i z inna babka, moze bardziej kompetentna
tez jestem ciekawa.. moglam isc dzis eh no ale do poniedzialku moze Mala wroci na miejsce..nie bede sie stresowac na razie