Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hwesta wrote:Nie no, dziewczyny mam taka przemianę materii ze mam wrażenie ze Ala mi razem z kupa wyleci, co to sie dzieje :p chyba na dniach porod bedzie grany :p ciekawe ile prawdy w tym oczyszczaniu organizmu jest
a ja w srode zaczynam 39tc..maz zmienil zdanie i twierdzi ze rozpakuje sie do kocnca marcamagnez biore na te skurcze....wapnia tez duzo konsumuje...chyba za malo potasu? czytalam ze te nieszczesne owsiki pozeraja zapasy potasu...choc nie wiem czy wogole byly...musze kupic w sklepie gotowe elektrolity dzisiaj
-
Murraya wrote:Werka ty to masz przerypane, dziecko wsrodku tak ciekawe, że chce Ci nery i płuca poprzestawiac.
na Pomorzu ładna pogoda się zapowiada, trzeba ruszyć tyłek - męża zwalić z łóżka, zrobić śniadanie, dzieci wyprowadzić na dwór, odwiedzić teściów- ehh będę do Was zaglądać!
Miłego dnia!albo tesciowa mni menda przeklina
chyba sobie zrobie czerwona wstazke
hehehe
Murraya, iwonka1077, MartaAlvi, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Wera ale jazda hihi się usmialam ale tobie pewnie nie było do śmiechu
Hwesta gratki kolejnego tygodnia, ciekawe ile jeszcze wytrzyma dzidziuś w twoim brzuchu
A no i Klaudia slicznosci masz ta corcieweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:No magnez i potas powinien pomoc.
ja wczoraj wygladalam jak z taniego kabaretuhahahah
zostalo mi dzisiaj poparzenie na lokciu, zasiniony palec u syrki i jebitne zakwasy..ale kto slyszal o zakwasach i skurczach w srodtstopiu? hehhe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wez tez naturalnie ten potas uzupelniaj WerkA banany, sok pomidorowy itp.
A brazowe i niebolace oparzenie tzn ze jest dosc głębokie a Wy sie cieszycie ze nie boli. Proponuje zabezpieczyc jalowym gazikiem zeby nie zakazic i zeby sie nie paprało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 09:40
weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny