Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze podam wam kilka danych moich technicznych.
Przez cała ciaze przytyłam łącznie 18 kg!!!
2 dni po porodzie tylko 4 kg mnie, dzisiaj 5 dzień po i juz łącznie 9 kg mniej. Zostało 9 do zrzutu. Dzusiaj mam nawał pokarmu, czyli książkowo... 3-5 doba po porodzie...mały jest troszkę pomarańczowy, mam go wystawiać ma słoneczko... A jak ba złość pada
Dziękuje wszystkim za miłe słowa, nadrabiam was w miare możliwości ale to niemalże graniczy z cudem. I worek kwietniowek wyraźnie sie rozwiązał!
Wczoraj syn miał pierwsza kąpiel. W szpitalu powiedziałam ze nie chce zeby go kapali bo chciałam zeby został jak najdłużej w tym brudku z brzuszka, , wobec tego dopiero wczoraj mu tà maź wymylam ze zgiec
Zaraz zrobię fotkę brzuszka... No ktoś sie pytał jak brzuch po porodzie...
Lwica, Fasia, Aguś86, maggie86, Robotka1, lysinka, Bambi85, mantissa, liloe, Eweliśka, KasiaKwiatek, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sorki za spamowanie zdjęciami;
)
Moje sexy poporodowe ściągające gacie;;))-zakupione w Primarku jakośc nie jakaś tam najlepsza ale cena tez nie była jakaś tam wielka tez:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e555f7d95e74.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 11:20
Gosha, Murraya, Fasia, hwesta, Aguś86, maggie86, lysinka, mantissa, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
aha ja tez zamierzam rodzic w kwietniu zeby nie bylo nie pcham sie na marzec
mam zamiar na 2 kwietnia jak lekarz zatwierdzihehe boje się czekac na po świętach bo jak mnie złapie w święta to u nas nie bardzo z lekarzami wiadomo też świetuja
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Hej. Nie urodzilam do rana. ja bym w zycuu do szpitala nie pojevhala wczoraj ale maz spanikowal ze od 20 do 2 w nocy regularne co 10min skurcze mam i jeszcze pyskuje. one po 2 juz mi przeszly tzn spinal sie brzuch nadal ale nie byly bolesne wiec wiedzialam ze to fake. Ale mojemu nie wytlumaczysz. Obrazona jechalam w aucie i sie nie odzywalam. Na ktg czulam bardzo leekkie spinanie ktore pokazalo skurcze w granicach 100-110 ale to nie bolalo w ogole. nie dalabym aie zostawic nawet na obserwacje. taraz kurwa zeby mnie skrecalo z bolu to nic nie powiem swojemu do poki skurcze nie beda co 5min!! Bo on z kazdym ciulostwem bedzie mnie wiozl do szpitala. Po 22 chyba mialam takie skurcze jak przy poronieniu i ich sie wystraszylam ale okolo 1 wszystko zaczelo mniej bolec mimo ze nadal regularnie. A w aucie to juz sie tak wystraszylam ze wsio przeszlo
Mary gratuluje!! :*
Mloda trzymaj sie tam i daj znac co i jak :*Bambi85 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:aha ma ktos chusteczki nawilżane huggies??????? bo sa w kauflandzie za 9,99 za 3 opakowania, znaczy sie nie wiem czy jeszcze sa bo od czwartku promocja
Ja mam huggies, inne tez kupiłam ale w sumie nawet dla siebie używałam huggies i lubię je.
Są fajnie wilgotne te nawilżone aloesem fajnie pachną, nie wysychają szybko i ja jestem z nich zadowolona:)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Lwica wrote:Ja mam huggies, inne tez kupiłam ale w sumie nawet dla siebie używałam huggies i lubię je.
Są fajnie wilgotne te nawilżone aloesem fajnie pachną, nie wysychają szybko i ja jestem z nich zadowolona:)
http://www.promobaby.pl/promocja-22567.html
-
Fasia wrote:Amy nie dziw sie mezowi, po prostu sie stresuje i martwi zebys nie urodzila w domu. Mezczyzni juz tak maja. Ja jak mowie, ze mnie boli to maz od razu do szpitala chce jechac tylko z czym? z jednorazowym np ukluciem? Oni panikuja strasznie, nie chca sie przyznac ze sie po prostu boją
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy nie dziw sie mezowi, po prostu sie stresuje i martwi zebys nie urodzila w domu. Mezczyzni juz tak maja. Ja jak mowie, ze mnie boli to maz od razu do szpitala chce jechac tylko z czym? z jednorazowym np ukluciem? Oni panikuja strasznie, nie chca sie przyznac ze sie po prostu boją
oczywiscie nic sie nie stalo ze pojechalam ale kurwa mowilam ze nie ma potrzeby. Jestem zla ze nie posluchal -
Amy a ja uważam , że dobrze , żeś pojechała. Przynajmiej wiesz , że skurcze które są dosyć mocne wcale nie bolą Ciebie. Do tego miałaś pokaz , że Olo nie męczy się przy skurczach.
Mój Marceli przy skurczach miał spadek tętna i gdybym wtedy nie była w szpitalu sama nie wiem jakby się to skończyło , bo na początku skurczy nie czułam aż nie przebili pęcherza i nie dali mi zastrzyku w dupsko. A i wtedy brzuszne mnie wcale nie bolały.Amy_ lubi tę wiadomość
-
IWONKA- Mam takie:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71DTxanavoL._SL500_.jpg
http://www.wilko.com/content/ebiz/wilkinsonplus/invt/0228965/0228965_l.jpg
Ale te co ty mi wysłałaś tez mogą być fajne bo z Shea masłem.
Tylko ja kupiłam więcej tych neutralnych bo nigdy nie wiadomo jak skóra maluszka może zareagować na te dodatki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 11:48
iwonka1077 lubi tę wiadomość