Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja czyscilam łóżeczko z kurzu. Mąż musi tylko podnieść dno na najwyższy poziom i mamy w planach ubieranie na dziś. Pościel jeszcze muszę wypasowac, bo leży już chyba od miesiąca wyprana
Przykryjemy jakimś prześcieradłem i niech czeka...
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:54
Aguś86, Robotka1, Jaga, lysinka, Fasia, Bambi85, MartaAlvi, Krysti, Rudzia, Murraya, Amy_, mimka84, Eweliśka, Lwica, maggie86, NY, hwesta, KasiaKwiatek, Auro, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane Ciotki trzymajcie kciuki i wszystko co można zacisnąć aby jutro na wadze pojawiła sie liczba 2164
2165 bo wtedy jutro idziemy do domu mala wczoraj pierwszy raz cały dzien na piersi tylko byla i nie stracila na wadze a często tak jest jak jutro przybierze 5 gram to wychidzimy
Jaga, lysinka, Fasia, Gosha, MartaAlvi, Krysti, Rudzia, Murraya, Amy_, mimka84, mf, maggie86, hwesta, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Zuzia przez pierwszy miesiąc w domku spala w rozku i nakryta kolderka, ale to byla zima i na dodatek wczesniak, wiec trzeba było bardziej uwazac na komfort termiczny. Poduszki nie miala (nawet tej plaskiej) tylko ten klin pod materac. Teraz nie wiem jak będę kłaść małego, bo pora roku inna i od poniedzialku powinien byc juz donoszonym dzieckiemAguś86 wrote:A ja czyscilam łóżeczko z kurzu. Mąż musi tylko podnieść dno na najwyższy poziom i mamy w planach ubieranie na dziś. Pościel jeszcze muszę wypasowac, bo leży już chyba od miesiąca wyprana
Przykryjemy jakimś prześcieradłem i niech czeka...
-
Gosha cyce wymiatają
wyglądasz super:) zobaczysz jak kolejne 9 kg będzie ulatywało z tygodnia na tydzień
Hwesta Ty to już mega niecierpliwa jesteś
żeby nie było że ostatnia urodzisz 
Weeera boshh biedoku:) żyjesz w ogóle?? dziś na pewno będzie lepiej:)
Fasia a Twoje życzenie niech się spełni i niech Julek wyjdzie najlepiej w terminie:)
Klaudia widziałam Nineczkę
śliczna dziewczynka:)
no i Maggie wooow ale kawalerro
JAGI brzuszek piękny:) duży:)
u mnie malowanie już trwa:)
pomalowanie sufitu tuż nad kominkiem wygląda niesamowicie jeśli chodzi o różnicę, to taki minus posiadania kominka w salonie;)
ja mam ubraną pościel całą i na niej będzie młoda leżakowała, jest cienka więc na pewno będzie miała odpowiednio pod pleckami:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 12:22
Jaga, Fasia, Murraya, Aguś86, maggie86, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie w wampirowni, zakupach, teraz muszę skończyć sprzątać, bo chcę jeszcze skorzystać z pięknej pogody dzisiaj

Hwesta gratki 39 tygodnia
Amy trzymaj gdzieś tą torbę spakowaną, ale schowaną, żeby cię nie denerwowała swoim widokiem
Mój też by mnie wiózł od razu na IP
Młoda Damo trzymaj się i powodzenia
Weronika dobrze, że większej krzywdy sobie nie zrobiłaś wczoraj, uważaj na siebie
Jaga gratki 37 tygodnia
no brzuszek urósł 
Mi żelazo podniosło się od samej diety w ciągu miesiąca, ale może miałam szczęście. Jadłam dużo wołowiny, pietruszki, szpinaku, pomarańcze, jabłka.
Lwica gratki 39 tygodnia
brzuszek fajowy 
Maggie Adaś to słodka kruszynka
Gosha super wyglądasz
Angela trzymam kciuki za Martynkę
Idę kończyć sprzątać, to podłoga też sama się umyje
Jaga, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
się wydaje że tak ale ja jestem nie obiektywna bo mi się wydaje każdy brzuch ma prawo być niżej bo grawitacja działa a brzuchy coraz cięższeJaga wrote:a czy nie wydaje wam się ze ten mój brzuch to sie opuscil?
Anka1501, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:się wydaje że tak ale ja jestem nie obiektywna bo mi się wydaje każdy brzuch ma prawo być niżej bo grawitacja działa a brzuchy coraz cięższe

Chyba że ktoś ma takie mięśnie brzucha jak Amy
Fasia, Robotka1, lysinka, Gosha, Murraya, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:a czy nie wydaje wam się ze ten mój brzuch to sie opuscil?
Wygląda, jakby był niżej, ale czy to grawitacja, czy już się opuścił to nie wiem
Robotka fajny avatarek, czy to jedno ze zdjęć, które ostatnio robiłaś z siostrą?
Robotka1 lubi tę wiadomość