Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Angela trzymam kciuki za wagę Martynki
Gosha teraz widać jakie masz ogromne cyce
Amy no weź.. Lody jem właśniezaraz kapustę czerwona i schabowego wciagne a Ty mi tu o czopach
w szpitalu bym juz nie zjadla
Anka1501, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy nikt nie straszy, wiecznie chodzic w ciąży nie będziesz. Dopakuj porządnie tą swoją torbe bo to nie przelewki.
Lepiej , żeby samo się ruszyło niż mieliby Ci wywoływać , naprawde:)
Anka1501, Amy_, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja dzis umieram.. w nocy zlapalo mnie kilka skurczy ale nie bolesnych tylko mega spinanie brzucha..mala dalej jest wysoko co sprawia mi duzy bol, uciska mi na wszystko ciezko mi oddychac i czuje ciagnacy bol po bokach.. czasami mam wrazenie jakby chciala wrocic na miejsce tak merda tam..
Rudzia u mnie też Alicja wysoko, ale nadal główkowo. Sofii urosła i może też jak u mnie wpycha Ci nogi i pupę pod żebra. Też mi się ciężko oddycha, dlatego nie śpię po nocach, właśnie przez to wysokie położenie pcha mi nogi w przeponę. Jak próbuję wziąć głębszy oddech to mi oddaje - kara za zabieranie miejsca.
Mary GRATULACJE Kochana!!!! Psikusa zrobiłaśtrzymajcie się ciepło z Iwo.
Ale tu była nocka...o rany. a urodziła ta, co nic nie pisała, ciocia Marysia
Ja standardowo nie mogłam spać póki mi dziecko nóg nie wysunęło trochę spod żeber - wtedy udało mi się zasnąć i musiałam nadrobić 2 poprzednie nocki. Czuję się jak młody Bóg - wreszcie więcej niż 3h snu na dobę, bo całe 6h -
Coście się tak na ten kwiecień uparły? Dzieciaczki ze złota się rodzą czy jakieś new auto dokładają do tego? Wszystkie w kwietniu chcą rodzić. Potem będą płakały , że 42 tydzien się zaczyna a one dalej nierozpakowane
Anka1501, hwesta, Amy_, Aguś86, Krysti, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:LILOE tez tak mysle.. Ona pewnie nadal glowkowo tylko wybila sie wyzej znowu
ale jest szansa ze jeszcze zejdzie w dol co nie?!
Nie ma szans, że była nisko i się podniosła w górę - o to też pytałam. Po prostu urosła i tyle. Moja Ala wg usg ma 54 cm i 3604g więc moją dr to nie dziwi - trochę miejsca zajmuje.