Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem wycienczona ale szybkie info. O 11.20 na swiat SN przyszedl Adas Maksymilian. Wazy 2800gram ale nie wiem ile mierzy haha potem dam znac. Porod byl dla mnie koszmarnym przezyciem ale ja mam niski prog bolowy. Krocze boli mnie okrutnie niestety. Leze juz na polozniczym czekam na malucha. Boje sie karmic ... ehh
mimka84, Aguś86, Jaga, Angela89, Anka1501, Amy_, Murraya, adk_1989, liloe, lysinka, Rudzia, Krysti, Militta110816, MartaAlvi, hwesta, mf, Bambi85, Fasia, iwonka1077, Eweliśka, Nadzieja84, maggie86, NY, mantissa, KasiaKwiatek, Auro, weronika86, Gosha, Robotka1, Agusiek89, Ulka84, haneczka, Ewelcia, kluska lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:23
-
Ojj to może poproś żeby go wzięli na noworodki na jakiś czas. Myślę że to trochę okrutne dawać matce dziecko 2h po porodzie do opieki. A nie ma męża z Tobą? Poradzisz sobie! Wcale Ci sie nie dziwie ze jesteś przerażona ale dasz radę! Bardzo Ci serdecznie gratuluję i życzę żebyś jak najszybciej doszła do siebie.
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Dzieki dziewczyny. Mam strasznego dola nie chce tu byc sama. Nie mam sil zajmowac sie malym chcialabym odpoczac . Slysze jak placze i mnie to przeraza; (
Nakarmisz go, przytulisz i pójdzie lulu. Będzie dobrze, on Cię potrzebuje dlatego płaczeRudzia lubi tę wiadomość