Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Każda jednorazowo dostanie klapsa i się ogarnie.
Mnie jedynie przeraża fakt , że mogę nie mieć tyle siły , żeby nie zabić teściowej. Już mam wkurwa jak o niej pomyśle a co dopiero jak mi bedzie stała nad łóżeczkiem z tymi swoimi złotymi radami. O kurwa może być przebojowo:d -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:12
Fasia, Jaga, Rudzia, iwonka1077, Bambi85, Nadzieja84, lysinka, maggie86, NY, Aguś86, Amy_, Anka1501, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86, Gosha, Robotka1, mimka84, Agusiek89, Ulka84, Murraya, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Młoda damo gratulacje odpoczywaj i będzie dobrze,
Ja wróciłam ze spaceru i biorę się za obiad, miałam córci kupić komin bawełniany i spodniczke ale bywwyszło60 zł to za 37zl kupiłam metr materiału gumkę i nici i mama mi uszyje dla niej obie rzeczy hehe i jeszcze pewne materiału zostanieFasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem tak , ona ma jeden pokój my dwa , wspólna kuchnia i cała reszta. Wtrąca mi się do wszystkiego , nie pyta czy moze wziąć coś z lodówki pomimo ze mamy osobne to jej rzeczy są wpierniczone do mnie bo u niej nie ma miejsca. Swoje żarcie chowa w pokoju nasze jest wiecznie na wyczerpaniu i wiecznie czegoś brakuje bo bierze najpierw nasze.
Gotuje dla batalionu żołnierskiego a pretensje ma do nas , że my tego jeść nie chcemy , nigdy nie pyta co gotować. Sprząta jak jest jej córka lub synowa , żeby pokazać jaka to ona nie jest gospodarna a jak co do czego to wiecznie na mopie musze latać. Teraz jak mamy jeszcze szczeniaka musze myć podłogi 2 razy dziennie bo ona jak wytrze szczochy po psie to rozpierdoli to na całą chałupe , mopa nie wypłucze tylko tymi szczynami tak rozciera. Karci mi wiecznie syna ze mały przy lapku siedzi albo ze bajki ogląda.Wiecznie jej gorąco i wiecznie ziębi nam dom, ciągle mi mówi co i komu mam mówić i nie móić jakbym miała 15 lat. Ona jest najwspanialsza , najlepsiejsdza i nie waż sie do niej doczepić. Siedze narazie jeszcze cicho i zęby zaciskam , bo jej słowa nie mozna powiedziec bo odrazu awanti jest. Czekam tylko aż mi się wpierdoli do dzieciaków jak wróce ze szpitala, albo jak mi zaprosi po porodzie jakiś gości do domu. Chyba babe zabije. -
nick nieaktualnyMłoda Damo wielkie gratulacje, trzymaj się i odpoczywaj, buziaki dla Adasia:)
Martynka prześliczna!!! mogłabym Wam pozabierać te Wasze kruszynki i poukładac sobie na łóżku i patrzeć na nie non stop, normalnie mi odbija a obiecałam sobie że nie odbije mi za bardzo na punkcie dzieci a tu prosze
Jaga współczuje teściowej, musisz mieć nerwy ze stali.
Aa i spacerek fajny, potem troszkę jeszcze na tarasie posiedzieliśmy, jakoś tak człowiekowi lepiej jak wyjdzie z domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 15:06
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Ja przeżywam koszmar pod względem mieszkania z nią. Nauczyłam się co prawda wybiórczo jej słuchać i olewać co gada bo inaczej by mnie juz do grobu wpędziła.
Pamiętam jak mi dziure w brzuchu wierciła , zebym mleko modyfikowane dała z butli Marcelowi bo płacze napewno dla tego ze jest głodny. Przepłakałam wtedy kilka nocy ale się nie dałam , jak na nią rykłam to się zamknęła.........na chwile:(