Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Maggie ale faaaajnie!
co Ty masz za wozio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:04
Fasia, weronika86, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
O o o ! moj wózej chyba
czekam cały czas na przesyłkę
Maggie powiedz jak się spisuje i czy te przednie koła są wystarczające na polskie warunki? boje się, że wytrzepie dzidziola w nim
wg mnie wygląda jak buzz ale możliwe, że to mood, bez spacerówki ciężko poznać
i też kupiłam używany, bez przesady !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:06
maggie86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyPeggySue wrote:O o o ! moj wózej chyba
czekam cały czas na przesyłkę
Maggie powiedz jak się spisuje i czy te przednie koła są wystarczające na polskie warunki? boje się, że wytrzepie dzidziola w nim
może i buzz zapytam brata przy okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:10
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Maggie ale ze jak niedobra? Ze uzywany czy ze nie znasz modelu hihi ?
fajnie sie prezentuje, a Ty widac ze szczesliwa
) maz z Wami czy juz pojechal?
mąz po świetach wraca ale na krótko i z ciężkim sercem, póki co tesciu pilnuje budowyFasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
O wow co ja widzę Czary Mary gratulacje,witamy Iwo na świecie.
My po usg, wszystko ok no i waga Kacperka ok 3200Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:42
Anka1501, lysinka, Fasia, maggie86, Krysti, Amy_, Bambi85, Aguś86, Gosha, mimka84, Agusiek89, liloe, NY lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
maggie86 wrote:no że używany aluzja do lipcówek że tylko nieodpowiedzialne matki kupują używane rzeczy hehe
mąz po świetach wraca ale na krótko i z ciężkim sercem, póki co tesciu pilnuje budowy
Ciężki nasz los slomianej wdowymaggie86 lubi tę wiadomość
-
maggie normalnie wybacz ale ty tez nie nadajesz sie na matke. Jak to uzywany wozek??!!
U mnie sie zaczyna powtorka z nocnej rozrywki. Ja ciez pierdole ile mozna miec skurcze przepowiadajace. Powinny byc raz! I zatydzien porod czy za dwa! A ja tak pewnie teraz bede miala kazdego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 16:17
maggie86, Robotka1, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:ja po prawie pół roku widywania sie co 2-3 tyg tylko w weekendy odzwyczaiłam się od spania w jednym łóżku i na początku mnie wkurzał w nocy bo on lubi mnie osaczyć a to nogą a to ręką
Ja to wtedy oddychać nie mogę i go odpycham bo mnie przygniecie strasznie
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wyjedzie po świętach na tydzień i wróci na 2-3 tygodie a potem prawie całe wakacje będzie tylko co 2-3 weekend ale dzięki temu szybciej skończą,są juz nawet prognozy ze pod koniec wakacji może sie wprowadzimy bo tesciu nam druga ekipe załatwia do pomocy:)
Amy taka ze mnie matka z używanym wózkiem i połową rzeczy i ciuchów też używanych, nie dostane oskara mówisz?? ku..waAnka1501, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny