Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak nie pozwoliłam swojej rodzinie wejść na głowe pomimo ,że moja matka nigdy nie narzuciła mi co zrobić lub jak robić , tak tym bardziej nie pozwole jej wejść na głowe. Fakt jest faktem , że teraz np prowadza mi młodego do szkoły ale jakby jej nie było musiałabym sobie poradzić.
Musze zacząć znów ja do pionu ustawiać bo później nie dam sobie z nią rady. -
Fasia i tu pojawia się problem bo teścio nie żyje , teściowa podobno swoją część majątku po nim przepisała na męża i mąż jakoże rozpieszczony przez mamusie jest jej za bardzo wdzięczny. Żresztą to jest jego mamusia. Nie jest maminkowaty ale poprostu wierny idei ze matke ma się jedną i trzeba szanowac. Wie ze jest okropna i nie raz jej przytknie ale jest w takiej sytuacji ze na wiele sobie pozwolić nie moze, bo ona po udarze, bo schorowana i nie mozna wkurzac a i pamięć z reanimacji ojca jest u niego trwała. Nie udało mu się ojca odratować i to go jakoś tak trzyma w rydzach matki.
Współczuję i Tobie bo brata bym chyba zrypała na sęki żeby się wziął za robote. Zresztą mój starszy brat tez taki jest w domu nic nie zrobi , kasy do domu przyniesc przyniesie ale z wielką łaską a matka zapiernicza przez nich. Ojciec zawałowiec uważa ze umierający jest i pracować nie moze. Dobrze ze młodszego brata ogarnełam troche i teraz pracuje matce pomaga bo by się zajeb ała biedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 15:14
-
nick nieaktualnyJa mieszkam na takiej zasadzie z tesciami co będzie mieszkala Fasia i sobie chwale. Teściowa już kilka razy nam pomogła jak ladowalam w szpitalu ogarnęła mieszkanie nasze itp i nawet na obiad zaprosza
tesciowa tez miala okropna teściowa i dlatego sie nie wtraca i jest ok.
Fasia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary gratulacje!!! mialas termin wtedy co ja, zaczyna mi sie palic pod tylkiem
MlodaDamo Tobie rowniez wielkie gratki, dlugo sie meczylas i wspolczuje tego bolu! Ja pewnie bede miala podobne odczucia, bo jestem bardzo wrazliwa na bol ;( ale dalas rade, jestes dzielna! to juz za Toba i bedzie tylko lepiej :*
Gosha mnie sie plakac zachcialo jak zobaczylam brzuszek przed i po bo mam od wczoraj takie pragnienie zeby sie nigdy z tym ciazowym brzuszkiem nie rozstawac, ja wiem, ze bede miec corke obok i ze pewnie nie bede miala wtedy takich mysli, ale lubie kiedy maz rano przed wyjsciem do pracy caluje najpierw mnie a potem brzuszekprzywiazalam sie ogromnie
buuuuu
Zdjecia dzieciakow i ciazowych brzuszkow wszystkie piekne
Robotka super avatarTo Ty jednak nie jestes rozczochranym potworkiem z lizakiem?
Nadrobilam tylko fotonewsy
Fasia, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dobra z niej kobieta jak ktoś takich ludzi lubi. Dla mnie jest kłamliwa<a kłamie świoetnie mam codziennie tego przykład> obłudna < tez wiele mam przykładów > wścibska i chciałaby mnie kontrolować. A że jestem twarda suka to się nie dam.
Siostra i bark męża mają na nią wywalone, przyjeżdzają raz na 2 tygodnie raz w miesiącu , pobajerują i wióra do siebie a my znią musimy zyć.
Ale już kiedyś powiedziałam mężowi , że jak mnie doprowadzi do ostateczności spakuję rzeczy i pojade do matki. I nigdy więcej z nią kontaktu utrzymywać nie bede. -
nick nieaktualny
-
Młoda Damo, gratulacje! Tak jak dziewczyny mówią, każda z nas ma i będzie miała chwile zwątpienia, nawet te które dzieci już mają. Jeśli czujesz, że naprawdę nie masz sił i musisz odpocząć, śmiało zapytaj polożnych czy zajmą się małą do następnego karmienia. Nie powinno być problemu.
Angela, malutka już ślicznie wygląda. Mam nadzieję, że lada dzień wyjdziecie do domku. -
Dziewczyny po 12 latach to skóra moja jest jak na słoniu . Jak to się mówi jak ktoś ma miękkie serce to trzeba mieć twardą dupe:D.
Przeżyłam z nią już wszystko co tylko możliwe i już mnie nie złamie:)
Ale nie tylko przez nią płakałam bo cała ta rodzinka to o kant dupy rozbić. Ale to rodzina mojego męża i niestety jej się nie wybiera. Z mojej strony też niue jest kolorowo. Grunt abym z mężem i synem widziałą przyszłość. Teściowa kiedyś zejdzie, wiecznie żyć nie będzie. Należy szanować ale nie ustępować.
Życie mi dawało po dupie od zawsze i dzięki temu jestem bardzo charakterna.
A jak kiedyś w tv usłyszycie , że synowa zabiła teściową to napewno o mnie :*
Obyśmy my nie były jakimiś okropnymi teściowymi:DRobotka1 lubi tę wiadomość