Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Amy a moze tym razem skoro odszedl caky czop to jednak ta prawdziwa akcja sie zaczyna? Kiedyś to nastapi, pamietaj
Ile Ci zajelo spakowanie torby w nocy?dam rade
FASIA spakowanie torby zajelo mi 11 min. 10 minut marudzilam ze nie musze jej pakowac az M na mnie krzyknal i zajelo mi to raptem minutehwesta, Fasia, weronika86, Bambi85, mimka84, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy ten Twoj chlop to ma anielska cierpliwość do Ciebie
Swoja droga serio uwazam, ze Mary ustąpiła Ci miejsca i jutro bedziesz tulic Olka
ja np. cieszę sie ze malec jest Rybka bo z baranami sie nie dogaduje za chiny i sama żem Rybka, bedzie wrażliwyFasia lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:tez tak mysle
ja np. cieszę sie ze malec jest Rybka bo z baranami sie nie dogaduje za chiny i sama żem Rybka, bedzie wrażliwyale chlopa ryby bym nie chciala
dlatego mi tak zalezalo zeby czasem miesiac wczesniej nie urodzic
-
nick nieaktualnyMłoda Damo brawo! Poród w zasadzie nie najdłuższy...zaczęło Cię spinać po północy a po 11 urodziłaś. Z opieką nad dzieckiem tak już jest...od razu dają mamie, dla mnie akurat ok, nie spuszczę Mikiego z oka nawet jakby ktoś chciał
zmęczenie rozumiem...
Amy mi jak czop odszedł to 3 godziny i się zaczęłoa od pierwszych skurczy 7 godzin i młoda na świecie
weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy ten Twoj chlop to ma anielska cierpliwość do Ciebie
Swoja droga serio uwazam, ze Mary ustąpiła Ci miejsca i jutro bedziesz tulic Olkapostawil mnie do pionu w minute jednym krzyknieciem
i tak uwazalam ze nie ma racji ale spoko. Fajnie sie jedzie 150na godzine o 3 nad ranem
mf, maggie86, Fasia, KasiaKwiatek, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość