Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my byliśmy w parku i zrobił mi mąż kilka fajnych zdjęć ale że niestety mam wysypanego kompa to wam nie pokaże bo nie mam jak...
Amy ja bym spakowała ta torbę spowrotem bo jak czop odszedł to ja Ci wróżę tak maksymalnie jutro wieczorem Olka na rękach -
lysinka wrote:Młoda Damo gratuluję syneczka
Spytaj może zabiorą go na jakiś czas na noworodki i odpoczniesz trochę
U mnie dzisiaj zapiekanka makaronowa z dorszem i kapustą w sosie beszamelowym
Ja myślę że przyniosą go do karmienia, pierwszego przystawienia do piersi, a potem dadzą młodej mamie odpocząć no bo to chyba naprawdę przesada tak od razu dzieciaczka dawać szczególnie jak nie ma nikogo do pomocy. A tatuś jak całą noc przesiedział na porodówce to też pewnie pojechał odespać -
Adk w systemie rooming in noworodek jest od pierwszej chwili z matką, bez przerwy
U nas te 2h na poporodowej już jest, a potem od razu jedzie w łóżeczku za mamą na poloźniczy. Chyba tylko po cc jest kilku-kilkunastogodzinny luksus, że jest na noworodkach
Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dacie rade zobaczycie. Każda ma obawy a już zwłaszcza te które mają już dzieciaczki a tu jeszcze jeden w domku i jak to bedzie....
Każda ma prawo do obaw , do zwątpienia i do rezygnacji ale jak sobie pomyslicie , że tego maleństwa by miało nie być .... to wtedy sił nabiera się 2 razy wiecej.mimka84, Lwica, Fasia, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Dziewczyny dacie rade zobaczycie. Każda ma obawy a już zwłaszcza te które mają już dzieciaczki a tu jeszcze jeden w domku i jak to bedzie....
Każda ma prawo do obaw , do zwątpienia i do rezygnacji ale jak sobie pomyslicie , że tego maleństwa by miało nie być .... to wtedy sił nabiera się 2 razy wiecej.