Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Anka jeszcze grozi! Jak dotrwam do kwietnia to wtedy juz nie
Poród przed terminem to nie oznacza ze poród przedwczesny
bałaś się, że pierwsza urodzisz a tu ciąża praktycznie donoszonaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:10
Bambi85, Fasia, weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja leżę a podłoga się myje. Fajnie, nie?
CzaryMary ale nas zaskoczyłaś. GRATULACJĘ!!
Jak tylko Faśka zaczęła marudzić o porodzie w lutym to od razu wiedzialam ze kwiecień będzie jej
Kwasy omega powiadacie... Ja nie biorę nic oprócz leków na tarczycę i nie brałam nic innego niż kwas foliowy na początku ale może już powinnam się wspomóc bo faktycznie wyglądam coraz gorzej w sensie włosy nie za fajne już, buzia zmęczona... Hm... Pomyślę.
A u mnie dzisiaj taka piękna pogoda że aż mi się nie chce z domu wychodzić ale mąż mi nie da pewnie spokoju. A ja nie mam dzisiaj siły na kilometrowe spacery...Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia po serii nieszczęść weszłaś w szczęśliwe i tak trzymać!
U mnie od 2006 do 2010 seria mega słaba... Od 2010 skóra twarda jak u słonia i głowa uniesionaale worek ze szczęściem otworzył się w 2012 i nie zamierzam go już nigdy zamykać
D
Będziesz ze mną kwietniówką i Twój Julek będzie kwietniowy jak MikiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2015, 10:28
hwesta, Bambi85, Murraya, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Adk jak to.... Sama się myje? moja za cholerę nie chce
No i to na dodatek nie musiałam jej prosić żebyś się umyła tylko sama na to wpadła! Ale nie ma tak dobrze. Nic innego się samo nie zrobiło więc wszystko co przed myciem zrobiłam sama wczorajweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny