Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Wercia moj 41 lat ma ja 30
bynajmniej juz wychowany jest
a twoj tato tez dobry hahha..nas byla czworka w domu....rodzilismy sie co rowne 3 lata i 6 miesiecvy! hahha powaznie...ja z 86ego, tomek ( brat) z 89ego...kasia z 93ego ( miesiacami rowne 3 lata 6 miesiecy..rocznikiem wychodzi 4 lata)..najmlodszy jarek 97my hahha masakra 4 dupczonka 4 dzieciaczki -
8485 wrote:sory ze nic nie pisze ale odpoczywam wczoraj wyszłam ze szpitala po dużym stresie i przejściach w srode 18 stego miałam cc na początku było dobrze ale nagle ciśnienie mi spadlo i nic nie pamiętam aby tyle ze mamy ja stracilam dużo krwi i jestem bardzo slaba Piotrus wazy 3200 54 dl dostal 9 na 10 odjęli mu jesen punkt za skore po cc bylam na sali pooperacyjnej była tam klima i bardzo zimno przynajmniej mi bo kazałam się przykryc jeszcze jednym kocem po 10 min przywieźli mi piotra i cale 2 godz lezal ze mna na tej klimatyzowanej sali kiedy przewieźli mnie na zwykla sale przyszla pani od dzieci i stwierdzila ze biora małego na patologie bo tak mruczał jak kote ze to nie normalne od 10 do 15 nitk nie przyszedł nic nie mowil maz chodzil mówili ze jest dobrze ja już odchodziłam od zmyslow mowli ze dobrze a go nie przywieźli ok 15 przyszla pani ginekolog co mnie ciala i pyta się co mi jezt ze jestem taka smutna a ja w ryk ze wzięli małego i ze nik nic nie mowi ona wkurzyla się i wszystko mi się dowiedzila mowla ze maly ma zaburzenia adaptacyjne albo zakazewnie wew. maciczne robili mnóstwo badan naszczescie wszystko ok poza niska hemoglobina
piotrus duzy chlopiec..wrzuc z\jdecie ciotkom jak bedziesz chciala
-
Krysti wrote:Werka musisz dzialac ale bedziesz miec dobrze bo Sara się urodzi i juz bedzie dorosla to dwa na dwa bedzie i chlopom popalic dacie:D nie raz
Krysti, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeronika żeby nie było, ja żadnym ekspertem nie jestem tylko z obserwacji życiowych wydaje mi się że kłótnie niczego nie zmieniają ( babcia z dziadkiem wojny dzień w dzień uprawiali i skończyło się to niestety tragicznie), tylko my się denerwujemy i stajemy bezradne jeszcze bardziej a otoczenie zaczyna nas mieć dość, zawsze wydawało mi się że szczerą rozmową czy ultimatum więcej można ugrać, pewnie nie będzie łatwo na początku ale warto być wytrwałym i nie ulegać, aż wejdą im w krew nowe zasady, walcz o swoją rodzinę tylko strategicznie bo z Twoich opisów widać że bardzo się kochacie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:wczoraj moj zwrocil wage ze mam dziwny zapach skory...ja tez cos czuje ze jest inny..moze to hormony przed porodem?
nie jest nieprzyjemny ale innyKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Weronika żeby nie było, ja żadnym ekspertem nie jestem tylko z obserwacji życiowych wydaje mi się że kłótnie niczego nie zmieniają ( babcia z dziadkiem wojny dzień w dzień uprawiali i skończyło się to niestety tragicznie), tylko my się denerwujemy i stajemy bezradne jeszcze bardziej a otoczenie zaczyna nas mieć dość, zawsze wydawało mi się że szczerą rozmową czy ultimatum więcej można ugrać, pewnie nie będzie łatwo na początku ale warto być wytrwałym i nie ulegać, aż wejdą im w krew nowe zasady, walcz o swoją rodzinę tylko strategicznie bo z Twoich opisów widać że bardzo się kochacie
ale po wygadaniu sie na forum, zobaczeniu kilku wypowiedzi z roznych perspektyw, bez emocji, na suchow wiem co musze robic
jakbym nie kochala i ch tak bardzo nigdy nie pozwolilabym na takie cos...ale robie krzywde im i sobie takim nianczeniem...bedzie dobrzxe..musialam sie wyzalic..emocje zeszly teraz na zimno kalkulacja i plan dzialania.maggie86, mimka84, KasiaKwiatek, iwonka1077, Murraya lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:może cos w tym jest bo ja przed porodem cały czas coś dziwnego czułam, nawet tu pisałam aż poszłam się wykąpac bo stwierdziłam że to na bank ja tak dziwnie pachnę,a po kąpieli wody mi odeszły
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:e to nie AZ tak duzo
bynajmniej juz wychowany jest
a twoj tato tez dobry hahha..nas byla czworka w domu....rodzilismy sie co rowne 3 lata i 6 miesiecvy! hahha powaznie...ja z 86ego, tomek ( brat) z 89ego...kasia z 93ego ( miesiacami rowne 3 lata 6 miesiecy..rocznikiem wychodzi 4 lata)..najmlodszy jarek 97my hahha masakra 4 dupczonka 4 dzieciaczkiJa mam siostre co ma 43 lata druga ma 38 trzecia 36brat 34 drugi brat 32 no i ja 30 ale diably bylismy lo jeju
maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:serio? przeoczylam widocznie..no czuje taki dziwny slodki zapach na ciele i dookola mnie, nawet po kapieli
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Moj R mowi tez ze pachne inaczej a ja oliwką hipp się smaruje
cala . Ignasiowi podwedzilam ale sasiadce kase dalam to mi kupi w pl nowe
Krysti, maggie86 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:mój akurat nie był słodki ale dziwny, nie wiedziałam jak go określić, wszystko obwąchałam i wyszło że to ja tak dziwnie pachnę, ciekawe czy ma to coś wspólnego ze zbliżajacym się porodem
maggie86, Krysti lubią tę wiadomość