Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWyszliśmy po miesiącu i jednym tygodniu w końcu razem !
hwesta, Amy_, Ida, Lwica, Aguś86, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Lali, Rudzia, olka30, mantissa, iwonka1077, weronika86, Jaga, Bambi85, Nadzieja84, adk_1989, Justinka, Ulka84, lysinka, Robotka1, Murraya, natt, Ewelcia, mimka84, maggie86, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja albo mielone albo spaghetti jeszcze nie wiem
mam strasznie niskie ciśnienie od wczoraja , 87/47 aż mi gorzej w głowie, wstałam pootwieralam okna i łażę , za 10 min znów zmierzę moze sie poprawi, wczoraj tez tak niskie miałam
Może to ta zmiana pogody?
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Angela pewnie wypis będzie jutro
W niedziele chyba ciężko o wypis. Gratuluję Wam! Nareszcie w komplecie
Nie, wypis będzie o 17Ale to prawda w niedziele nie wypisują - ordynator poszedł na urlop i robią co chcą
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój K właśnie stwierdził , że on czuje, że Miki w Wielkanoc sobie wyjdzie
że zapewne ruszymy do teściów na śniadanie, zostawimy tam moją mamę i dziewczyny, a sami ruszymy na ip. A oni nas potem z jajeczkiem odwiedzą
Eeee nieeeAguś86, Gosha, weronika86, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny orientujecie sie ile czasu takiego maluszka na słońcu moge trzymać..? Juz lezy z 2 godzinki i wyraźnie widac ze robi sie juz różowy... Wygrzewam pomarańczkę
ale lekarz nie powiedział ile czasu mam go tak naświetlać... Chyba nic mu nie bedzie, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:41
Lwica, KasiaKwiatek, Amy_, weronika86, Jaga, beti97, Nadzieja84, adk_1989, Angela89, Krysti, Murraya, lysinka, Robotka1, Ewelcia, NY, mimka84, Klaudia90, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Dziewczyny orientujecie sie ile czasu takiego maluszka na słońcu moge trzymać..? Juz lezy z 2 godzinki i wyraźnie widac ze robi sie juz różowy... Wygrzewam pomarańczkę
ale lekarz nie powiedział ile czasu mam go tak naświetlać... Chyba nic mu nie bedzie, co?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73bb93e0dbf6.jpg
Aaaaaa Jaki on słodki)))
Nie orientuje sie ile ale chyba 2godzinki styk widać ze jest różowy i policzki zaczerwienione:)))
Jaki Pultasek malutki -fajny:)))))
Ps.. Nie sadze ze takie leżenie mu zaszkodzi naturalna witaminka D -a on leży w domu przy oknie rozumie????))-zazdroszczę ci tej pogody w Hiszpanii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 13:17
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny